Aankondiging van de winnaar van de Future of Privacy Scholarship 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Winnaar ExpressVPN-beurs 2019


We zijn verheugd om de winnaar van de ExpressVPN Future of Privacy Scholarship 2019 aan te kondigen: Seth Connell, een student rechten aan de Regent University in Virginia, VS Gefeliciteerd!

Dit jaar vroeg ons essay de studenten om te bespreken of we afhankelijk moeten zijn van overheden of de vrije markt om de privacy van de consument te waarborgen. We ontvingen meer dan 1.000 inzendingen over het onderwerp, met veel sterke argumenten voor en tegen overheidsingrijpen bij het reguleren van het gebruik van consumenteninformatie.

Op basis van argumentsterkte en duidelijkheid hebben we ervoor gekozen om de beursprijs van $ 5.000 toe te kennen aan Seth, die schreef dat bij het streven naar optimale gebruikersprivacy overheidsinterventie tot een minimum moet worden beperkt ten gunste van de keuze van de consument. Je kunt zijn essay lezen op onze beurspagina.

Er was dit jaar een hevige concurrentie met zoveel aanvragers, maar vijf runner-up presenteerden ook overtuigende standpunten over wat een groeiend onderwerp van discussie is geworden tussen landen en bedrijven. De nummer twee won elk 12 maanden ExpressVPN-abonnement.

Zij zijn:

  • Isabella Grundseth, Mountainside High School, Oregon, VS.
  • Calvin Kuo, Universiteit van Virginia, U.S.
  • David Slottved, Universiteit van Oxford, VK
  • Elia Smith, Universiteit van Pittsburgh, U.S.
  • Jared Stancombe, Indiana University, U.S.

We spraken met Seth over zijn winnende essay, zijn eigen privacymaatregelen en hoe hij van plan is zijn diploma te gebruiken om anderen te helpen.

Gefeliciteerd, Seth! Om te beginnen, wat zijn enkele van de problemen met digitale privacy die u in uw dagelijks leven tegenkomt? Neemt u stappen om uw digitale privacy te beschermen?

Het lijkt erop dat er bij elke wending in het leven enige bezorgdheid is over de privacy. Ik kom regelmatig apps en websites tegen die vragen me te volgen, mijn persoonlijke gegevens te controleren en op maat gemaakte advertenties te verzenden. Ik probeer de risico's te minimaliseren door alle machtigingen te weigeren die ik niet nodig heb voor de juiste functionaliteit van het programma, of, als ik een ander programma of een andere website kan vinden die niet zo invasief is, kies ik voor het alternatief.

Een andere zorg die ik heb, is de verschillende datalekken die een aantal bedrijven in het hele land en de wereld overkomen. Het lijkt erop dat de gegevens van niemand tegenwoordig veilig zijn en ik geloof sterk dat het belangrijk is om jezelf te beschermen met een solide beveiligingsplan tegen identiteitsdiefstal. Het is slechts een kwestie van tijd voordat onze gegevens in gevaar worden gebracht, en het hebben van een betrouwbare herstelservice is essentieel om te voorkomen dat uw leven wordt ontworteld door een datalek. Voor de persoonlijke kant gebruik ik ook een VPN om mijn IP-adres te versleutelen, en gebruik ik alleen vertrouwde en veilige Wi-Fi-netwerken voor taken met gevoelige informatie.

Welke van de grootste technologiebedrijven denk je dat het meest indringend is in de privacy van mensen?

Naar mijn mening zijn de meest indringende technologiebedrijven Google, Amazon en Facebook. Deze bedrijven bieden solide producten en oplossingen voor consumenten en bedrijven, en ik ben zeker een van hen. De toestemmingen die deze bedrijven nodig hebben om hun diensten te gebruiken, zijn echter zeer opdringerig en nemen bergen persoonlijke gegevens mee die later worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Facebook heeft belangrijke public relations-problemen aangepakt in verband met de verwerking van gebruikersgegevens. Het is begrijpelijk dat deze bedrijven de gegevens gebruiken zoals ze zijn; per slot van rekening is het potentieel voor winst uit verkoop door het gebruik van deze gegevens enorm, maar de afweging is helaas onze privacy.

Zoals ik al zei in mijn opstel, Een journalist voor de Washington Post concludeerde dat de Google Chrome-browser in feite een tool voor datamining is die zich voordoet als een browser. Evenzo lijken de Google Home- en Amazon Alexa-apparaten altijd de gesprekken van hun eigenaars op te nemen, en de FBI heeft stilzwijgend toegegeven dat ze deze apparaten als een backdoor-aftap gebruiken. Het feit dat deze apparaten en bedrijven onze gesprekken afluisteren is al erg genoeg, maar het toevoegen van de dreiging van overheidstroepen zorgt voor een vrij dappere nieuwe wereld.

In uw essay zegt u dat we meer keuze aan technische producten en diensten nodig hebben. Met de industrie die wordt gedomineerd door verschillende technologische reuzen, hoe moeten nieuwe concurrenten en startups de markt betreden?

Ik zou zeggen dat het belangrijk is voor ondernemers om te blijven innoveren en hun ideeën op de markt te promoten. Hoe meer ze innoveren, hoe beter ons leven na verloop van tijd zal worden. Er is een specifiek gebied dat ik zou willen overwegen als een technisch bedrijf een veiliger product of service wil promoten. Op dit moment is de droom voor veel technische startups om te worden opgekocht door een bedrijf als Google. Als een product zo goed is dat Google het wil, is er mogelijk veel geld gemoeid met de verkoop van het merk aan een groter bedrijf. Het potentiële nadeel is dat consumenten niet het volledige potentiële voordeel krijgen dat deze startup anders had kunnen bieden.

Stel dat een startup zich echt wil concentreren op de privacy van gebruikers. Daar is absoluut een markt voor en die markt zal waarschijnlijk blijven groeien. Als deze startup ermee instemt om te worden gekocht door een groter bedrijf dat niet dezelfde nadruk legt, kunnen consumenten niet profiteren van een alternatief product dat de voordelen biedt zonder de risico's voor hun privacy. Dus ik zou zeggen dat meer ondernemers moeten overwegen de verleiding te weerstaan ​​om uit te verkopen aan een groter bedrijf. Houd u aan uw principes en maak een geweldig product dat mensen die zich bezighouden met privacy kopen. Wie weet, als deze startups voldoende groeien, zal dit druk uitoefenen op de bestaande bedrijven om te reageren en hun privacybeschermingen verhogen als ze bijblijven.

Tot slot, wat studeer je momenteel en wat hoop je in de toekomst na te streven?

Ik ben momenteel bezig met mijn rechtendiploma en zal het balsexamen afleggen in 2022. Ik heb twee soorten juridische loopbanen in gedachten. 

Ten eerste zou ik graag een constitutionele advocaat zijn die gespecialiseerd is in de vierde wijzigingswet [het verbod op onredelijke huiszoekingen en inbeslagnames]. Miljoenen Amerikanen worden al bijna twee decennia onderworpen aan onwettige surveillance, en ik denk dat het belangrijk is om de wijsheid van het Vierde Amendement te handhaven en terug te dringen tegen de massatoezichtstaat. 

Ten tweede ben ik ook geïnteresseerd in het helpen van gezinnen met hun financiën en het werken met hen aan een betere financiële toekomst. Ik ben momenteel een financiële coach en een rechtenstudent, en ik zou mijn financiële coachingpraktijk willen opnemen in de praktijk van het recht, mocht ik de kans krijgen.

~

Is privacy een onderwerp dat belangrijk voor u is? Overweeg deel te nemen aan de essaywedstrijd van volgend jaar voor de ExpressVPN Future of Privacy Scholarship! Meer details om binnen te komen begin 2020.

Aankondiging van de winnaar van de Future of Privacy Scholarship 2019
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.