Vinn en VPN-klar ruter denne nasjonale måneden for bevissthet om cybersikkerhet!

[ware_item id=33][/ware_item]

Vinn en gratis ruter for NCSAM!


Denne konkurransen er over. Men du kan få en ExpressVPN-rabatt her.

I år feirer vi National Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM) og European Cyber ​​Security Month ved å gi bort FIRE rutere med 30 dager gratis ExpressVPN for å beskytte alle hjemmeenhetene dine på Wi-Fi!

Som vi nevnte i innlegget vårt forrige uke, er NCSAM over oss, og i år ønsker vi å fokusere på et presserende problem - tingenes internett (IoT).

Med over 20 milliarder IoT-enheter projisert innen 2020, og den økende frekvensen av cybersikkerhetsangrep globalt på usikrede enheter som IoT, er det bare et spørsmål om tid før kjøleskapet eller fisketanken din blir inngangspunktet for snoops og hackere som ikke ønsker noe mer enn å utnytt deres svakheter og kompromitter din sikkerhet og personvern.

Et grunnleggende sikkerhetstiltak du kan ta er å beskytte IoT-enhetene dine hjemme mot slike snoops med en VPN-klar ruter. Med en VPN som beskytter deg på ruternivå, vil nettverksaktivitet fra alle enhetene dine, inkludert IoT, bli kryptert og beskyttet mot snoops, og IP-maskering hjelper til med å redusere risikoen for å bli målrettet av hackere. For ikke å snakke om alle de andre måtene en VPN kan være nyttig.

For å feire NCSAM hvilken bedre måte enn å gi personvernsgaven i form av fire VPN-klare rutere!

Slik vinner du en gratis VPN-ruter!

For å delta i konkurransen, ønsker vi å høre hva du synes ville være en god IoT-skrekkhistorie på Twitter eller Facebook. Tvang en innbruddstyv deg til å låse opp den smarte døren din med ansiktsgjenkjenning? Eller en vaskemaskin ved et uhell vasker din favoritt ullgenser i 100-graders vann? Vi vil vite det!

Merk oss og fortell oss #IoThorrorstory på Twitter eller kommenter Facebook-innlegget, så kan du vinne en måned med gratis ExpressVPN på en ruter!

Lik og følg oss på Facebook eller Twitter, få #IoThorrorstory inn før Søndag 22. oktober 23:59 UTC, og vi velger fire vinnere basert på følgende kriterier (en vinner per kategori):

  1. De fleste RT-er på Twitter
  2. Mest likte kommentar på Facebook
  3. Den skumleste historien (enten Twitter eller Facebook)
  4. Den morsomste historien (enten Twitter eller Facebook)

Reglene:

  • Facebook-oppføringer skal være en kommentar til dette innlegget.
  • Twitter-oppføringer skal inneholde hashtaggen #IoThorrorstory og @ExpressVPN.
  • Flere oppføringer er tillatt.
  • Konkurransen er åpen for alle og enhver (underlagt gjeldende nasjonale eller lokale lover og forskrifter).
  • ExpressVPN vil varsle vinnerne etter at konkurransen er avsluttet gjennom Facebook-meldinger eller Twitter-direktemeldinger. Hvis vinneren ikke svarer syv dager etter å ha blitt varslet, vil ExpressVPN gi ruteren til neste løper.
  • Vinneren er ansvarlig for å dekke eventuelle importskatter og avgifter på ruteren.

Vi er glade for å se hva du kommer på! Og sørg for å følge med på flere tips for å unngå din egen IoT-skrekkhistorie på Facebook og Twitter.

Vinn en VPN-klar ruter denne nasjonale måneden for bevissthet om cybersikkerhet!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.