Vinn 12 måneder med ExpressVPN bare ved å tweete en GIF!

[ware_item id=33][/ware_item]

En hashtag, et gif-filikon og likhetstegn over ExpressVPN-logoen.


I år feirer vi National Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM) og European Cyber ​​Security Month ved å gi bort tre 12-måneders abonnement på ExpressVPN!

Med feil, lekkasjer og brudd som ser ut til å skje hver uke, ville det nå være et flott tidspunkt å gjennomgå ditt online personvern og sikkerhet. Fra nettlesere, e-postmeldinger til meldingsapper, sørg for at du bruker de beste verktøyene for å beskytte deg selv når du er online.

For en ekstra boost for personvern og sikkerhet, delta i konkurransen vår, så kan du pakke deg et års ExpressVPN gratis!

Hvordan delta i konkurransen

For å delta i konkurransen, bare tweet en GIF som du synes best representerer cybersecurity med hashtaggen #cybersecurityinonegif og @ExpressVPN så vi ser din oppføring! Det er det! Det kan være en GIF fra et nettsted som GIPHY eller til og med et GIF av din egen kreasjon ...

Få tweets inn før 17. oktober klokka 11.00 UTC og vi vil tildele de tre beste tweetsene med det høyeste antallet likes og RT-er med 12 måneders ExpressVPN. Spiller ingen rolle hvordan du får slike liker og RT-er, selv om vi kanskje kan dømme deg hvis du bruker bots ... bare si!

Reglene:

  1. Twitter-oppføringer skal inneholde hashtaggen #cybersecurityinonegif og nevne @ExpressVPN.
  2. Kontoen din må følge @ExpressVPN.
  3. Flere oppføringer er tillatt.
  4. Konkurransen er åpen for alle og enhver (underlagt gjeldende nasjonale eller lokale lover og forskrifter).
  5. ExpressVPN vil varsle vinnerne etter at konkurransen er avsluttet via Twitter-direktemeldinger. Hvis vinneren ikke svarer syv dager etter å ha blitt varslet, vil ExpressVPN gi prisen til neste løper.
  6. ExpressVPN forbeholder seg retten til endelig avgjørelse i tilfelle tvister.

Vi er glade for å se hva du kommer på - lykke til! ��

Vinn 12 måneder med ExpressVPN bare ved å tweete en GIF!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.