Vinn en router redo för VPN den här nationella medvetenhetsmånaden om cybersäkerhet!

[ware_item id=33][/ware_item]

Vinn en gratis router för NCSAM!


Den här tävlingen är över. Men du kan få en ExpressVPN-rabatt här.

I år firar vi National Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM) och European Cyber ​​Security Month genom att ge bort Fyra routrar med 30 dagars gratis ExpressVPN för att skydda alla dina hemenheter på Wi-Fi!

Som vi nämnde i vårt inlägg förra veckan är NCSAM över oss, och i år vill vi fokusera på ett pressande problem - tingenes internet (IoT).

Med över 20 miljarder IoT-enheter som projiceras fram till 2020, och den växande frekvensen av cybersäkerhetsattacker globalt på osäkra enheter som IoT, är det bara en tidsfråga innan ditt kylskåp eller fiskbehållare blir utgångspunkten för snopor och hackare som inte vill ha mer än att utnyttja deras svagheter och äventyra din säkerhet och integritet.

En grundläggande säkerhetsåtgärd du kan vidta är att skydda dina IoT-enheter hemma från sådana snopor med en VPN-redo router. Med en VPN som skyddar dig på routernivå kommer nätverksaktivitet från alla dina enheter, inklusive IoT, att krypteras och skyddas från snoops, och IP-maskering hjälper till att minska din risk att bli riktad av hackare. För att inte tala om alla andra sätt en VPN kan vara användbar.

För att fira NCSAM på vilket bättre sätt än att ge presenten av integritet i form av fyra VPN-klara routrar!

Hur man vinner en gratis VPN-router!

För att delta i tävlingen vill vi höra vad du tycker skulle vara en bra IoT-skräckhistoria på Twitter eller Facebook. Tvingade en inbrottstjuv dig att låsa upp din smarta dörr med ansiktsigenkänning? Eller tvättmaskin tvättar din favorittröja i 100 grader av misstag? Vi vill veta!

Tagga oss och berätta din #IoThorrorstory på Twitter eller kommentera Facebook-inlägget så kan du vinna en månad med gratis ExpressVPN på en router!

Gilla och följ oss på Facebook eller Twitter, få din #IoThorrorstory in innan Söndag 22 oktober 23:59 UTC, och vi väljer fyra vinnare baserat på följande kriterier (en vinnare per kategori):

  1. De flesta RT: er på Twitter
  2. Mest gillade kommentar på Facebook
  3. Den läskigaste historien (antingen Twitter eller Facebook)
  4. Den roligaste historien (antingen Twitter eller Facebook)

Reglerna:

  • Facebook-inlägg bör vara en kommentar på det här inlägget.
  • Twitter-poster bör innehålla hashtaggen #IoThorrorstory och @ExpressVPN.
  • Flera poster är tillåtna.
  • Tävlingen är öppen för alla och alla (med förbehåll för tillämpliga nationella eller lokala lagar och förordningar).
  • ExpressVPN kommer att meddela vinnarna efter att tävlingen slutar via Facebook-meddelanden eller Twitter-direktmeddelanden. Om vinnaren inte svarar sju dagar efter att ha meddelats, kommer ExpressVPN att ge routern till nästa löpare.
  • Vinnaren är ansvarig för att täcka alla importskatter och tullar på routern.

Vi är glada över att se vad du kommer på med! Och se till att du håller dig uppdaterad för fler tips om hur du undviker din egen IoT-skräckhistoria på vår Facebook och Twitter.

Vinn en router redo för VPN den här nationella medvetenhetsmånaden om cybersäkerhet!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.