Vinn 12 månaders ExpressVPN bara genom att tweeta ett GIF!

[ware_item id=33][/ware_item]

En hashtag, en gif-filikon och och lika tecken ovanför ExpressVPN-logotypen.


I år firar vi National Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM) och European Cyber ​​Security Month genom att ge bort tre 12-månadersprenumerationer av ExpressVPN!

Med buggar, läckor och brott som verkar hända varje vecka, skulle det nu vara en bra tid att granska din integritet och säkerhet online. Från webbläsare, e-postmeddelanden till meddelandeapps, se till att du använder de bästa verktygen för att skydda dig när du är online.

För en extra ökning av privatlivet och säkerheten, delta i vår tävling så kan du sätta dig själv ett års värde av ExpressVPN gratis!

Hur man deltar i tävlingen

För att delta i tävlingen, bara twitta en GIF som du tycker bäst representerar cybersäkerhet med hashtaggen #cybersecurityinonegif och @ExpressVPN så vi ser ditt inträde! Det är allt! Det kan vara en GIF från en webbplats som GIPHY eller till och med en GIF av din egen skapelse ...

Skaffa dina tweets innan 17 oktober kl. 11.00 UTC och vi kommer att belöna de 3 bästa tweetsna med det största antalet likes och RT: er med 12 månaders ExpressVPN. Det spelar ingen roll hur du får dessa gilla och RT, även om vi kan döma dig om du använder bots ... bara säga!

Reglerna:

  1. Twitter-poster bör innehålla hashtaggen #cybersecurityinonegif och nämna @ExpressVPN.
  2. Ditt konto måste följa @ExpressVPN.
  3. Flera poster är tillåtna.
  4. Tävlingen är öppen för alla och alla (med förbehåll för tillämpliga nationella eller lokala lagar och förordningar).
  5. ExpressVPN kommer att meddela vinnarna efter att tävlingen har slutförts via Twitter-direktmeddelanden. Om vinnaren inte svarar sju dagar efter att ha meddelats, kommer ExpressVPN att ge priset till nästa löpare.
  6. ExpressVPN förbehåller sig rätten till slutligt beslut vid tvister.

Vi är glada över att se vad du kommer på - lycka till! ��

Vinn 12 månaders ExpressVPN bara genom att tweeta ett GIF!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.