Kuinka Smart Location toimii?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN n Älykäs sijainti ominaisuus valitsee automaattisesti parhaan VPN-sijainnin. Älykäs sijainti -algoritmi luokittelee VPN-sijainnit nimettömien tietojen, kuten latausnopeuden, viiveen ja etäisyyden, avulla.


Huomautus: Älykästä sijaintia ei voida ”poistaa käytöstä”. Voit muodostaa yhteyden toiseen sijaintiin seuraavasti:.

Kenen pitäisi käyttää älykästä sijaintia?

Jos yhteyden muodostaminen nopeasti ja selaaminen parhaalla nopeudella ovat tärkeimmät prioriteetit, Älykäs sijainti suosittelee sijaintia sinulle.

Jos sinulla ei ole etusijaa mihin palvelimeen muodostetaan yhteys, harkitse Smart Location -sovelluksen käyttöä oletuksena.

Kuinka muodostaa yhteyden älypaikkaan

Jos haluat muodostaa yhteyden älykkään sijainnin avulla Windows-, Mac-, Android- tai iOS-sovelluksissa, napsauta tai napauta VPN ON -painike.

Napsauta yhdistääksesi ExpressVPN Macissa.

Jos haluat muodostaa yhteyden Smart Location -sovelluksella Linux-sovelluksessa, kirjoita expressvpn connect smart

Smart-Connect

Reitittimien ExpressVPN-sovelluksessa olet oletusarvoisesti yhteydessä Smart Location -tilaan.

ExpressVPN-reitittinasovellus on kytketty.

Yhdistä toiseen palvelimen sijaintiin

Jos haluat muodostaa yhteyden muihin sijainteihin, voit myös avata luettelon suositelluista sijainneista.

  • Windows-, Mac-, Android- tai iOS-sovelluksissa: Valitse VALITSE SIJAINTI > suositeltava kieleke > kaksoisnapsauta valitsemasi sijaintia. Voit myös selata kaikkia sijainteja tai etsiä tiettyä sijaintia, johon yhdistetään.
  • Linux-sovelluksessa: kirjoita expressvpn-luettelo ja valitse yksi suositeltavista kohdista, joissa on merkintä “Y”. Seuraavaksi kirjoita expressvpn connect [sijainnin nimi] yhdistääksesi suositeltuun sijaintiin. Voit käyttää tätä komentoa myös yhteyden valitsemasi sijaintiin.
  • Reitittimien ExpressVPN-sovellus: Siirry reitittimen sovelluksen hallintapaneeli, Valitse pääluettelossa oleva sijainti VPN välilehti yhdistääksesi siihen. Voit myös valita Kaikki sijainnit tai etsi tietty sijainti, johon haluat muodostaa yhteyden.

Jos olet aiemmin muodostanut yhteyden toiseen palvelinpaikkaan, voit palata Älykäs sijainti valitsemalla merkityn sijainnin Älykäs sijainti.

Napsauta Älykäs sijainti.

Kuinka Smart Location toimii?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.