Hoe werkt Smart Location?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN's Slimme locatie functie kiest automatisch de beste VPN-locatie voor u. Het Smart Location-algoritme rangschikt VPN-locaties met anonieme statistieken zoals downloadsnelheid, latentie en afstand.


Notitie: Het is niet mogelijk om Smart Location te "deactiveren". Volg deze stappen om verbinding te maken met een andere locatie.

Wie moet Smart Location gebruiken?

Als snel verbinden en browsen met de beste snelheden uw topprioriteiten zijn, zal Smart Location een locatie voor u aanbevelen.

Als u geen voorkeur heeft met welke server u verbinding wilt maken, kunt u Smart Location standaard gebruiken.

Verbinding maken met Smart Location

Om verbinding te maken met Smart Location op de Windows-, Mac-, Android- of iOS-apps, klikt of tikt u eenvoudig op VPN AAN knop.

Klik om ExpressVPN op Mac te verbinden.

Als u verbinding wilt maken met Smart Location in de Linux-app, voert u expressvpn connect smart in

smart-connect

In de ExpressVPN-app voor routers wordt u standaard verbonden met Smart Location.

De ExpressVPN-router-app is verbonden.

Maak verbinding met een andere serverlocatie

Als u verbinding wilt maken met andere locaties, kunt u ook een lijst met aanbevolen locaties openen.

  • In de Windows-, Mac-, Android- of iOS-apps: selecteren KIES LOCATIE > Aanbevolen tab > dubbelklik op een locatie naar keuze. U kunt ook door alle locaties bladeren of zoeken naar een specifieke locatie om verbinding mee te maken.
  • In de Linux-app: voer de expressvpn-lijst in en kies een van de locaties gemarkeerd met "Y" voor aanbevolen. Voer vervolgens expressvpn connect [locatienaam] in om verbinding te maken met een aanbevolen locatie. U kunt deze opdracht ook gebruiken om verbinding te maken met een locatie naar keuze.
  • Voor de ExpressVPN-app voor routers: Ga naar de router app admin panel, selecteer een locatie op de hoofdpagina VPN om ermee te verbinden. U kunt ook selecteren Alle locaties of zoek naar een specifieke locatie om verbinding mee te maken.

Als u eerder bent verbonden met een andere serverlocatie, kunt u terugkeren naar Smart Location door de gemarkeerde locatie te selecteren Slimme locatie.

Klik op de slimme locatie.

Hoe werkt Smart Location?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.