Hvorfor vil det ikke være et ExpressVPN-livstidsabonnement

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-Q: m


Du får VPN-tjenesten du betaler for

Hos ExpressVPN er ekspertise i tjenesten viktig. Vi har forpliktet oss: Ingen markedsføringsgimmicks og ingen skimping på kvaliteten på tjenesten. Noensinne.

En rabattert pris betyr en rabattert tjeneste. ExpressVPN vil fortsette å investere i ditt privatliv og sikkerhet med en rekke initiativer som mindre tilbydere rett og slett ikke kan konkurrere med. Privat surfing, selvkjørt DNS på hver server, best-in-class app- og sertifikatskryptering, og live chat support, bare for å nevne noen.

Livstidsabonnement betyr mangel på vedvarende inntekter; det er et uoversiktlig faktum. Leverandører som kjører denne modellen kutt et sted - forvent dårligere sikkerhetsfunksjoner og uprofesjonell (eller ikke-eksisterende) kundeservice.

Utallige individer er blitt dyppet inn i livstidsabonnement og kommer bort utilfredse eller føler seg rett og slett dratt av.

Virkelige eksempler på iboende problemer med VPN-abonnement på livstid:

pass-levetid-abonnementer
bad-vpn-tjeneste
Merk: Dette er alle 100% virkelige innlegg fra ekte VPN-brukere. Identiteter har blitt uskarpe for å beskytte individuelle identiteter.

Fly-by-Night VPN-operatører tar pengene dine og løper

Hvis et selskap ikke genererer inntekter fra betalende kunder, må de finne andre, mer uhyggelige inntektsstrømmer. Fly-by-night VPN-operatører kan samle inn ekstra inntekter ved å selge brukerlogger og IP-adresser til tredjepart, noe som fullstendig beseirer poenget med å ha en VPN.

Ponzi-ordningen?

Livstidsabonnement skaper overhead for hele (og sannsynligvis korte) eksistensen av selskapet som tilbyr det. Den eneste måten en eksisterende konto kan opprettholdes er å registrere deg en ny kunde på et livstidsabonnement. Denne forretningsmodellen er helt uholdbar, som det har vist seg mange ganger i det siste.

Den første tilstrømningen av kontanter kan godt være nok til å kjøpe noen få yachter før selskapet uunngåelig krasjer, men det er nesten aldri en god langsiktig avtale for kunden.

Hvor lenge er et VPN-livstidsabonnement, egentlig?

Vil du gjerne dele ut et "livstids" abonnement som bare varte i et par år?

Hva skjer hvis selskapet som tilbyr abonnementet går konkurs? Enda verre, hva om selskapet er kjøpt ut? Ikke bare vil dataene dine være i hånden til en tredjepart, men overføring av eierskap vil kanskje ikke sørge for videreføring av ‘levetid’ -tjenester.

Noen flere ulykkelige Lifetime VPN-abonnenter:

vpn-svindel

Hver gang du logger deg på et livstids VPN-abonnement, bruker du en tjeneste som leverandøren ikke får mer inntekt for. Du blir en belastning på ressurser, en dødvekt, og ærlig talt, de vil helst at du sluttet å bruke den.

ExpressVPN verdsetter sine kunder og jobber hardt for å beholde dem, og det er grunnen til at vi stadig investerer i nye apper, bedre brukergrensesnitt og sterkere sikkerhet.

Enkelt sagt; det er ikke noe ExpressVPN-livstidsabonnement, og det blir det aldri.

Har du kommentarer eller forslag for å forbedre ExpressVPNs tjeneste? Legg igjen en kommentar nedenfor eller kontakt support i dag.

Hvorfor vil det ikke være et ExpressVPN-livstidsabonnement
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.