Hold deg trygg og koblet til en VPN på verdensmesterskapet i Russland

[ware_item id=33][/ware_item]

Årsaker til at du trenger en VPN i Russland


Verdens største konkurranse er i ferd med å starte, og i en hel måned vil både harde og uformelle fans kaste øynene opp for Russland for fotballekstravaganzaen kjent som verdensmesterskapet i 2018..

Mange av oss vil se kampene hjemme, men det er forventet at en million fans kommer til Russland for å se handlingen live og i kjødet.

Hvis du er en av de heldige få som går over for å se hva som kan være Messi og Ronaldos svanesang på den internasjonale scenen, er jeg utrolig sjalu! Du er sikker på å ha en fantastisk tid.

Men selv om sikkerhet er avgjørende rundt verdensmesterskapet, og Putin sannsynligvis vil være på sin beste oppførsel med verdensvakt, er det fortsatt verdt å gjøre noen få reiseforberedelser for å sikre at du holder deg trygg i Russland.

ExpressVPN har satt sammen en liste over tips som vil holde deg trygg og koblet i Russland under verdensmesterskapet.

1. Hold kontakten med hjemmet med en VPN

Overraskelse! VPN-selskapet anbefaler en VPN.

Men på alvor er Russland kjent for sin strenge internettpolitikk, og en VPN vil hjelpe deg å holde kontakten hjemme.

En VPN er avgjørende for å sikre at du opprettholder tilgang til e-post, Facebook, Twitter osv., Slik at du kan holde folk hjemme oppdatert på dine reiser.

ExpressVPN er den perfekte VPN-en for verdenscupbesøkende. Du kan installere og bruke den på hvilken som helst av enhetene dine, og med servere i mer enn 90 land og 99,9% oppetid, kan du bekymre deg for viktigere ting - som hvordan faen gjorde Messi det?

2. Få en VPN for å sikre dine data i Russland

Men det er ikke bare internettilgang som gjør en VPN til et must i Russland. Enda viktigere, en gjennomgang av Kaspersky Labs av offentlige Wi-Fi-hotspots i de 11 vertsbyene for verdensmesterskapet (Saransk, Samara, Nizhny Novgorod, Kazan, Volgograd, Moskva, Jekaterinburg, Sotsji, Rostov, Kaliningrad og St. Petersburg) snudde opp noen ekle overraskelser.

Kaspersky Labs koblet til 32 000 offentlige Wi-Fi-tilkoblinger i Russland og fant ut at minst 22,4% - og muligens så mye som 35,9% - av russisk Wi-Fi ga ingen beskyttelse i det hele tatt.

Denne mye usikrede data som flyr rundt er angriperens gyldne gås. Naturligvis kan ExpressVPN hjelpe deg med å holde dine deilige dataegg trygge.

3. Hold deg oppdatert med alle verdensmesterskampene i Russland

Selv om det er en drøm å gå i oppfyllelse av verdensmesterskapet live, har du ikke tilgang til alle de nyeste spillene, statistikkene og poengsumene som er tilgjengelig for lenestolfans hjemme.

Det vil si med mindre du har VPN!

Fra den første kampen torsdag 14. juni, der Russland tar Saudi-Arabia, til finalen 15. juli i Luzhniki Stadium i Moskva, vil en VPN sikre at du ikke går glipp av en beat.

Ingen vet med sikkerhet hvor begrenset russisk lokal internettilgang vil være, men ExpressVPNs verdenscup-streamingguide vil hjelpe deg å holde deg oppdatert på alle de siste verdensmesterskampene, uansett hvor du er!

4. Bla anonymt mens du er i Russland

Det er velkjent at Internett-leverandører og myndigheter vil spionere på internett surfing.

Kanskje du tror du ikke har noe å skjule i ditt eget land, men det er verdt å ta ekstra skritt for å holde deg privat mens du er i utlandet. Det som kan være helt OK hjemme, kan være rynket over utlandet.

Det er fornuftig å dekke sporene dine og bla anonymt.

Bonusfordeler med en VPN på verdensmesterskapet i Russland

ExpressVPN trenger ingen maskinvare, annet enn enheten du allerede surfer på internett. Noe som betyr at det ikke er behov for en reiseruter, noe som gir deg mer bagasjeplass å bære rundt en komedie kjempefinger og øl.

Når du er ute og er i den store, ville verdenen av fotball, betyr ExpressVPNs 24-timers live-support at du aldri blir sittende fast uten en sikker forbindelse.

Tenk på en VPN som en personlig verdensopplevelse i lomma. Du kan benytte deg av den når som helst for å forsikre deg om en full og sikker internettforbindelse, og holde deg oppdatert på alle de siste score og høydepunkter.

Det er også en flott måte å holde dataene dine trygge og vekk fra nysgjerrige øyne.

Nr. 1-tipset for verdensmesterskapet er å ha det veldig bra!

Hold deg trygg og koblet til en VPN på verdensmesterskapet i Russland
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.