ExpressVPN og HP gir VPN-beskyttelse til PC-brukere

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN og HP gir VPN-beskyttelse til PC-brukere


Vi er glade for å kunngjøre at ExpressVPN samarbeider med HP for å hjelpe brukerne med å holde seg private og sikre på nettet. VPN-er er uunnværlige verktøy for digital sikkerhet, og mange HP-kunder vil nå være sikret fra dag 1 med ExpressVPN-beskyttelse forhåndsinstallert på utvalgte nye HP-forbruker-PC-er.. 

Fra og med i dag vil ExpressVPN bli inkludert på den nye HP Specter x360 13. HP-kunder vil motta en eksklusiv gratis 30-dagers VPN-prøveperiode, som gir tilgang til alle ExpressVPN-apper.

"Kundene våre kobler seg til en rekke usikrede offentlige Wi-Fi-nettverk på daglig basis, ofte uten å innse sikkerhets- og personvernrisikoer," sa Mike Nash, sjefsteknolog og visepresident for kundeopplevelse, Personal Systems, HP Inc. "Vi er glade for å legge ExpressVPN til settet med sikkerhetstilbud til våre forbrukerkunder. ”

VPN: Det nye standardverktøyet for digital beskyttelse

Etterspørselen etter forbruker-VPN-er vokser ekstraordinært: En fersk undersøkelse av GlobalWebIndex avslørte at 30% av internettbrukere har brukt VPN-er i løpet av den siste måneden alene. Det globale VPN-markedet forventes også å vokse med rundt 50%, fra anslagsvis 23,6 milliarder dollar i 2019 til nesten 36 milliarder dollar i 2022.

Vårt arbeid med HP gjenspeiler det faktum at VPN-er nå blir sett på som det nye uunnværlige verktøyet for å beskytte forbrukernes personvern og sikkerhet. Og HP er ikke det eneste store teknologimerket som erkjenner behovet for VPN-er - vi er glade for å si at i løpet av de kommende månedene vil vi ha enda flere partnerskapsmeldinger å dele.

Vi er glade for å se at både forbrukere og enhetsprodusenter i økende grad anerkjenner den viktige personvern- og sikkerhetsbeskyttelsen som VPN-er gir. Uten en VPN kan du for eksempel eksponere dine private data for hackere når du kobler deg til usikrede eller ikke-tillitsfulle nettverk, for eksempel offentlige Wi-Fi-hotspots på flyplasser, hoteller og kaffebarer. Regjeringer, nettverksadministratorer og Internett-leverandører kan også snuse på aktiviteten din på nettet, og en VPN hjelper deg med å beskytte deg mot alle disse risikoer og mer.

For mer informasjon om den nye HP Specter x360 13, se HPs pressemelding.

ExpressVPN og HP gir VPN-beskyttelse til PC-brukere
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.