De 4 beste appene for å sikre iPhone på riktig måte i 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

Beste sikkerhetsapper for iOS


Rettsaken i mars 2016 om Apple mot FBI gjorde det klart at det ikke er lett å bryte seg inn i en iPhone.

Ved siden av Apples bedriftens holdning til personvern, har selve enheten en rekke beskyttende funksjoner, fra passord og Touch and Face ID til krypterte iMessages. Likevel, med tanke på mengden sensitiv informasjon folk lagrer på iPhonene sine, er det aldri overflødig å legge til et ekstra lag med sikkerhet.

Det er mange forskjellige apper der ute som du kan bruke for å øke sikkerheten på telefonen, men ExpressVPN har kokt dem ned til fire kategorier. Og det beste med alle appene som er omtalt her, er de er alle gratis!

Den beste mobiloppgavene for sikkerhetsapp

Den største trusselen mot din iPhone er tyveri eller tap. I slike tilfeller vil du ha en app med 360-graders dekning som kan gjenopprette dataene dine, finne telefonen din og beskytte sensitiv informasjon som er lagret på enheten din.

ExpressVPNs nummer 1-valg: Halt

keeply sikkerhetsapp for iphone

Med et pent og intuitivt grensesnitt tilbyr Keeply litt mer enn bare et sikkert hvelv for dataene dine, for eksempel bilder, passord eller notater..

Keeplys sikkerhetspolicy sikrer at dataene bare lagres på telefonen din og ikke i skyen, selv om det er mulighet for å sikkerhetskopiere dem på en valgt datamaskin.

ExpressVPN setter pris på at appen kan brukes i frakoblet modus og krever ikke at dine personlige data fungerer - for eksempel beliggenhet eller kontaktliste.

Keeply tilbyr også noen få fine ekstrafunksjoner, for eksempel inntrengerfoto som tar et bilde av enhver person som prøver å få tilgang til appen uten hell; Fake Pin som, når den brukes, viser appen tom; og den nedadrettede låsen, som er akkurat slik det høres ut.

Runner-up: Lookout

utkikksikkerhetsapp for iphone

Lookout er en allround-sikkerhetsapp som kan finne din iPhone i tilfelle du plasserer den feil, aktiverer en alarm i tilfelle mistenkelige aktiviteter og deaktiverer enheten din på avstand. Det er også en fin funksjon som vil surr Apple klokken din hvis iPhone beveger seg utenfor Bluetooth-rekkevidden.

Dessverre fungerer de fleste av de kule funksjonene bare hvis du eier en Apple Watch, og det er derfor Lookout slutter på andreplass.

Den beste passordbehandleren for din iPhone

En god passordbehandling lar deg generere sterke passord for appene dine som er lagret i en kryptert database, beskyttet av et hovedpassord.

Når du er logget inn, vil passordbehandleren også automatisk legge inn detaljene dine på lagrede nettsteder, noe som gjør innlogging så praktisk som det er sikkert.

ExpressVPNs nummer 1-valg: LastPass

lastpass sikkerhetsapp for iphone

LastPass er en av de mest kjente passordadministratorene, og grensesnittet benytter et bibliotek med apper-logoer for å gjøre det å finne favorittnettstedene dine til en unnvikelse.

Som de fleste av konkurrentene, sikrer LastPass data med 256-biters kryptering, i tillegg til fingeravtrykk og tofaktorautentisering. De grunnleggende funksjonene er gratis, men du trenger den betalte versjonen for å synkronisere dataene dine på flere enheter (selv om abonnementet er det billigste på markedet - bare 12 dollar i året).

Interessante ekstrafunksjoner inkluderer sikkerhetsrevisjonen LastPass og muligheten til å bruke den i frakoblet modus. LastPass er en pålitelig, sikker og intuitiv app, ExpressVPNs favorittpassordbehandler.

Runner-up: 1Password

1 passordsikkerhetsapp

1Password er et av de beste passordbehandlerne som er tilgjengelig, og kommer med en gratis app for iOS-enheter å starte opp. De viktigste forskjellene fra LastPass er at 1Password primært er designet for offline bruk og tilbyr både engangsavgift og abonnementsmodell.

Den beste annonseblokkeringen for Apple mobile enheter

Siden iOS 9 har det vært mulig å offisielt blokkere innhold ved å bruke annonseblokkering, som er oppført i telefonens innstillingsdel. I likhet med nettleserannonseblokkering utnytter en god mobilannonseblokker ikke dataene dine og lar deg tilpasse hvilke nettsteder og apper du vil blokkere.

ExpressVPNs nummer 1-valg: 1Blocker

1blokkeringssikkerhetsapp

1Blocker inkluderer 7000 forhåndsinstallerte blokkeringer, som dekker annonser, sporingsskript og andre elementer som kjører i bakgrunnen på websider - ting som annonsenettverk og analyseleverandører.

ExpressVPN ga 1Blocker topplassering på grunn av det store antallet tilpasningsmuligheter, som lar deg velge det spesifikke innholdet du kanskje vil forby fra ditt syn.

Runner-up: Avgrens

avgrense sikkerhetsappen

Også gratis i appbutikken, fungerer Refine på samme måte som 1Blocker, men kommer med et mindre utvalg av tilpasning.

Den beste personvernleseren for iOS

ExpressVPNs nummer 1-valg: Ghostery

ghostery security app

Ghostery er en sikker iOS-mobilleser som lar brukerne kontrollere og bestemme hvilken informasjon de vil dele med nettstedene de besøker. En av nøkkelfunksjonene er en oversikt over alle trackere og informasjonskapsler som følger aktiviteten din på hvert nettsted, og en ett-klikk-funksjon for å koble dem fra.

Har du noen tips for mobilsikkerhet?

ExpressVPN håper dette hjelper med å gjøre din iPhone enda sikrere!

Hvis du har spørsmål om noe av den nevnte programvaren eller om noen skrekkhistorier om å miste dataene dine, må du la dem ligge i kommentarfeltet nedenfor!

De 4 beste appene for å sikre iPhone på riktig måte i 2018
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.