De 3 beste Bitcoin lommebøkene for Android

[ware_item id=33][/ware_item]

Den grønne Android-maskoten som holder en Bitcoin.


* Leter du etter de beste Bitcoin lommebøkene til iOS? Klikk her.*

Android var den første mobile plattformen med Bitcoin-lommebøker og har tilbudt frittstående apper, som ikke er avhengige av en sentral server for å behandle transaksjoner, siden veldig tidlig i Bitcoin liv. I begynnelsen lastet ned disse desentraliserte appene hele Blockchain, noe som knapt ville være mulig i dag, ettersom det for tiden er på over 60 GB.

I stedet, akkurat som ExpressVPNs favoritt iOS-lommebøker, er applikasjonene avhengige av Simplified Payment Verification (SPV), der lommeboken direkte kan koble seg til Bitcoin-nettverket, men bare synkroniserer de mest relevante dataene og ikke hele blockchain.

Mycelium - Enkel å bruke

mycel-Bitcoin-wallet-gjennomgang

Mycelium Bitcoin-lommeboken, oppkalt etter en slags sopp som antas å være den største levende organismen i verden, er en brukervennlig lommebok som kommer med akkurat det rette settet med nyttige sidefunksjoner.

Det er etterfølgeren til lommebok BitcoinSpinner og ble lansert i 2013. Mycelium har blitt standarden for mobile lommebøker og bruker HD (Hierarchical Deterministic) frø, noe som betyr at for å sikkerhetskopiere din Bitcoin, trenger du bare å huske et sett med tolv engelske ord. Vær forsiktig når du tar sikkerhetskopi av ordene dine, for alle med disse ordene har tilgang til alle pengene dine. ExpressVPN anbefaler deg å skrive dem på et papir og lagre det på et trygt sted, eller bruk passordbehandleren din for å lagre dem.

HD-lommebøker hjelper deg med å bevare personvernet ditt, ettersom appen vil bruke en egen adresse for hver transaksjon. Mycelium vil imidlertid gå et skritt videre, og lar deg rute alle dataene dine gjennom Tor-nettverket med appen Orbot. Med denne prosessen vil ingen vite at du engang bruker Bitcoin.

Også bra for ditt økonomiske personvern er muligheten til å skille kontoene dine med Mycelium. Hvis du for eksempel holder noen Bitcoins som inntekt og vil skille dem fra sparepengene dine, kan du enkelt gjøre det i Mycelium, bare ved å legge til en ekstra lommebok. Dette gjør journalføring mye enklere, men ikke glem at når du bruker flere lommebøker, må du sikkerhetskopiere dem hver for seg.

Mycelium gjør det også enkelt å feie alle slags sikkerhetskopier og papirlommebøker du måtte ha. Private nøkler i form av en QR-kode kan skannes rett inn på enheten din, eller du kan skrive de tolv ordene dine i appen. Mycelium vil deretter overføre myntene til en av sine egne sikre nøkler.

Hvis du er spesielt paranoid eller opptatt av sikkerhet, eller hvis du ikke kan stole på telefonen du har med deg (kanskje fordi du må dele den med andre), kan Mycelium brukes i forbindelse med maskinvarebitcoin-lommebøker som Trezor eller Ledger.

Disse maskinvarelommebøkene er eksterne maskinvareenheter som er spesielt laget for sikker lagring av Bitcoins. De ligner litt på USB-pinner, men har et lite display som du kan bekrefte transaksjoner gjennom. For å gjøre en transaksjon kobler du maskinvarelommeboken til telefonen, åpner Mycelium-appen og starter operasjonen. Du vil da bekrefte og bekrefte transaksjonen i maskinvarelommeboken din. På denne måten forlater dine private nøkler aldri den dedikerte enheten din og overføres bare via telefonen. Ganske geniale greier.

Markedets største sidefunksjon ved Mycelium-appen. Du kan enkelt finne folk i nærheten av ditt sted som er villige til å handle Bitcoin for kontanter. Det er en flott måte å fylle ut noen mynt på eller avvikle dine beholdninger i bytte for inflasjonspolitiske penger hvis du ønsker det.

Du kan til og med velge å bli næringsdrivende selv hvis du har ekstra tid.

Mycelium Sammendrag

 • Enkel å bruke og ta backup
 • Flott app for å feie Bitcoin fra kjølelager
 • Støtte for maskinvarelommebøker
 • Traderfunksjon for å kjøpe Bitcoin i nærheten

BitPay - Tillater flere signaturer

Coplay-Bitcoin-wallet-gjennomgang

BitPay er ikke bare blant ExpressVPNs favoritt Android-lommebøker, men det var også en no-brainer for iOS-listen.

BitPays største styrke er multisignaturfunksjonen. Dette betyr at du raskt kan sette opp en enkelt Bitcoin-lommebok med flere personer eller enheter som underskrivere.

Du kan bruke denne funksjonen for å øke sikkerheten din ved å lage en lommebok som inneholder midler mellom flere enheter. For eksempel kan du opprette en Bitcoin-adresse som har tre nøkler, en på telefonen, en på datamaskinen din, og en som sikkerhetskopi på et stykke papir. Hver transaksjon krever to underskrifter, for eksempel fra din telefon og datamaskin. En hacker må angripe begge enhetene, som anses som større enn større enn å angripe en enkelt enhet, for å få tilgang til pengene dine. Den tredje lommeboken blir holdt som en sikkerhetskopi, i tilfelle telefonen eller datamaskinen din går tapt eller blir skadet.

Du kan også gjøre bruk av flere BitPay-adresser i organisasjonen. For eksempel kan hvert styremedlem eller kasserer ha en bitcoin lommebok og nøkkel. For å få en vellykket betaling kan et minimum antall underskrifter kreves for å behandle midlene. Dette systemet er relativt sikkert fra hackere, og du trenger ikke å stole på en enkelt person i organisasjonen din med alle pengene.

På ulemper må BitPay-appen stole på en sentral server for å overvåke og kringkaste transaksjoner. Denne serveren kan ikke stjele myntene dine, men hvis den var utsatt for et DDoS-angrep, eller ellers er utilgjengelig, ville du ikke kunne bruke Bitcoin-en din - en irriterende ordensforstyrrelse.

Teoretisk sett gir appen deg muligheten til å bruke en alternativ server, og til og med å kjøre din egen. I virkeligheten vil dette bare være levedyktig for større organisasjoner ettersom det krever betydelig innsats.

BitPay-sammendrag

 • Høydrevet, lett-å-bruke lommebok med flersignatur
 • Mange funksjoner
 • Trykk på varsler for innkommende midler
 • Avhenger av en sentralisert server for nøkkelstyring - risikabelt for strømbrudd

Schildbach Bitcoin Wallet - Bare app 2,9 MB!

Schildbach-Bitcoin-wallet-gjennomgang

Schildbach Bitcoin Wallet er oppkalt etter utvikleren Andreas Schildbach (nå kjent i Play Store som ganske enkelt “Bitcoin Wallet”) og er den eldste mobile Bitcoin lommeboken. Schildbach-lommeboken pleide å laste ned hele Blockchain før denne prosessen ble for stor belastning på grunn av mengden transaksjoner.

Med ny SPV-teknologi er det ikke lenger nødvendig å laste ned hele historien til alle Bitcoin-transaksjoner. I dag kan applikasjoner koble seg direkte til nettverket, finne ut lommeboksbalansen og skyve signerte transaksjoner, uten å gå på akkord med sensur eller oppetid.

Applikasjonen er oppført av Google som har mellom en million og fem millioner installasjoner, og viser den imponerende rekkevidden til lommeboken.

Lommeboken har enkle funksjoner, men den viser likevel hva som er mulig med et desentralisert tillatelsesfritt system som Bitcoin. Du kan for eksempel skyve Bitcoin-transaksjoner gjennom til en annen enhet, via Bluetooth eller NFC, så lenge enhetene støtter det.

Schildbach sammendrag

 • Enkel å bruke, slank applikasjon
 • Godt vedlikeholdt av en av de mest erfarne utviklerne i Bitcoin-økosystemet
 • Støtte for NFC og Bluetooth
 • Bare 2,9 MB

Mycelium er ExpressVPNs favoritt Bitcoin lommebok

Mycelium er enkelt å bruke, ser bra ut, har akkurat nok funksjoner til å være det du trenger, og markedsplassfunksjonen er også flott hvis du trenger å stable på litt Bitcoin.

BitPay har gjort lommebøker med flere signaturer brukbare og til og med morsomme. Hvis du vil ha ekstra sikkerhet eller muligheten til å spre midler mellom flere personer i en organisasjon, vil denne appen være ditt valg.

Akkurat som med iOS gir alle Android-lommebøkene ExpressVPN undersøkte en annen adresse hver gang du gjør en transaksjon. Dette er bra for personvernet, men gjør ikke transaksjonene dine anonyme. Hvis du trenger et høyt nivå av personvern eller anonymitet, kan du sjekke ExpressVPN's Guide to Bitcoin Anonymity.

De 3 beste Bitcoin lommebøkene for Android
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.