Håll dig säker och ansluten till en VPN vid VM i Ryssland

[ware_item id=33][/ware_item]

Anledningar till att du behöver ett VPN i Ryssland


Globens största tävling är på väg att starta, och under en hel månad kommer både döda och avslappnade fans att kasta sina ögon på Ryssland för fotbolls extravaganza som kallas World Cup 2018.

Många av oss kommer att titta på spelen hemma, men uppskattningsvis en miljon fans förväntas komma ner på Ryssland för att se handlingen live och i köttet.

Om du är en av de lyckliga få som går över för att se vad som kan vara Messi och Ronaldos svansång på den internationella scenen, är jag oerhört avundsjuk! Du är säker på att ha en fantastisk tid.

Men medan säkerhet är viktigast i världscupen, och Putin troligen kommer att vara på sitt bästa beteende när världen tittar, är det fortfarande värt att göra några reseförberedelser för att säkerställa att du håller dig säker i Ryssland.

ExpressVPN har satt upp en lista med tips som kommer att hålla dig säker och ansluten i Ryssland under VM.

1. Håll kontakten med hemmet med ett VPN

Överraskning! VPN-företaget rekommenderar ett VPN.

Men i allvar är Ryssland känt för sin strikta internetpolicy, och en VPN hjälper dig att hålla kontakten hemma.

En VPN är avgörande för att du ska ha tillgång till din e-post, Facebook, Twitter etc. så att du kan hålla folk hemma uppdaterade på dina resor.

ExpressVPN är den perfekta VPN för världscupbesökare. Du kan installera och använda den på någon av dina enheter, och med servrar i mer än 90 länder och 99,9% drifttid kan du oroa dig för viktigare saker - som hur fan gjorde Messi så?

2. Skaffa ett VPN för att säkra dina data i Ryssland

Men det är inte bara internetåtkomst som gör ett VPN till ett måste i Ryssland. Ännu viktigare var en granskning av Kaspersky Labs av offentliga Wi-Fi-hotspots i de 11 värdstäderna för VM (Saransk, Samara, Nizhny Novgorod, Kazan, Volgograd, Moskva, Ekaterinburg, Sochi, Rostov, Kaliningrad och St. Petersburg) upp några otäcka överraskningar.

Kaspersky Labs anslutna till 32 000 offentliga Wi-Fi-anslutningar i Ryssland och fann att minst 22,4% - och kanske så mycket som 35,9% - av ryska Wi-Fi gav inget skydd alls.

Denna mycket osäkra information som flyger runt är en angripares gyllene gås. Naturligtvis kan ExpressVPN hjälpa dig att skydda dina läckra dataägg.

3. Håll dig uppdaterad med alla VM-matcher i Ryssland

Även om det är en dröm som går i uppfyllelse att besöka VM live, har du inte tillgång till alla de senaste spelen, statistik och poäng som fåtöljfans hemma har.

Det är, om du inte har ett VPN!

Från den första matchen på torsdagen den 14 juni, där Ryssland kommer till Saudiarabien, till finalen den 15 juli i Luzhniki Stadium i Moskva, kommer en VPN att se till att du inte missar en takt.

Ingen vet med säkerhet hur begränsad rysk lokal internetuppkoppling kommer att bli, men ExpressVPNs strömningshandbok för World Cup hjälper dig att hålla dig uppe på alla de senaste VM-matcherna, var du än är!

4. Bläddra anonymt i Ryssland

Det är välkänt att internetleverantörer och regeringar kommer att spionera på din webbsökning.

Du kanske tror att du inte har något att dölja i ditt eget land, men det är värt att ta extra steg för att hålla dig privat medan du är utomlands. Det som kan vara helt OK hemma kan bli rynkat på utomlands.

Det är vettigt att täcka dina spår och bläddra anonymt.

Bonusfördelar med en VPN vid VM i Ryssland

ExpressVPN behöver ingen maskinvara, utom den enhet du redan surfar på internet på. Det betyder att det inte finns något behov av en reseruter, vilket ger dig mer bagageutrymme att bära runt en komedi jättefinger och öl.

När du är ute och håller i den stora, vilda fotbollsvärlden, betyder ExpressVPNs 24-timmars live-support att du aldrig kommer att fastna utan en säker anslutning.

Betrakta en VPN som en personlig VM-upplevelse i fickan. Du kan utnyttja det när som helst för att garantera en fullständig och säker internetanslutning och hålla dig uppdaterad med alla de senaste poäng och höjdpunkter.

Det är också ett bra sätt att hålla dina data säkra och borta från alla nyfikna ögon.

Tips nr 1 för världscupen är dock att ha en fantastisk tid!

Håll dig säker och ansluten till en VPN vid VM i Ryssland
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.