ExpressVPN och Dynabook (tidigare Toshiba) tillkännager globalt partnerskap

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN- och Dynabook-logoer symboliserar nytt partnerskap


Vi är glada över att kunna tillkännage vårt globala partnerskap med Dynabook (tidigare Toshibas PC-enhet) för att ge Dynabook-användare ett väsentligt internetskydd.

Som en del av vårt partnerskap kommer Dynabook att förinstallera ExpressVPN på alla nya och framtida Dynabook-datorer, med början med den nya Satellite Pro L50, som lanserades i december 2019. Användare kommer också att få en gratis 30-dagars provperiod för vår prisbelönta tjänst, förse dem med avgörande säkerhet och integritetsskydd direkt ur lådan. Partnerskapet kommer att omfatta ytterligare modeller i framtiden.

Detta strategiska partnerskap är första gången som Dynabook arbetar med en VPN-leverantör. Vi kommer att hjälpa Dynabook-kunder över hela världen att säkra sin internettrafik och skydda deras online-aktivitet mot nyfikna ögon. Med bara ett enda klick erbjuder ExpressVPN värdefull sinnesfrid för användare, särskilt när de finns på allmänna Wi-Fi-hotspots, t.ex. på flygplatser, hotell, samarbetsplatser och mer. Med ExpressVPN kan Dynabook-kunder också njuta av allt sitt favoritinnehåll när som helst och var som helst.

Dynabook bärbar dator med ExpressVPN förinstalleratExpressVPN kommer som standard att fästas till aktivitetsfältet och också tillgängligt från Start-menyn.

"VPN har blivit ett oumbärligt verktyg för integritetsskydd och säkerhet på internet, så vi är glada över att få en säkrare upplevelse till våra användare direkt utanför detta partnerskap," säger Damian Jaume, VD för Dynabook EMEA. ”Vi valde att samarbeta med ExpressVPN eftersom de är helt oöverträffade i branschen när det gäller avancerad säkerhet, supersnabba anslutningshastigheter globalt och användarvänlighet. De delar vårt djupa engagemang för att bygga en säker och öppen internetupplevelse. ”

"Vi är glada över att samarbeta med Dynabook för att ge sina kunder större integritet, säkerhet och frihet på internet", säger Harold Li, vice VD ExpressVPN. "Det är oerhört glädjande för oss att se att VPN inte längre bara är verktyg för cybersäkerhetsexperter, utan att både företag och individer erkänner sin betydelse för alla internetanvändare."

Dynabook utsåg ExpressVPN till sin officiella VPN-partner efter en rigorös urvalsprocess. Dynabook-teamet utförde grundliga tester på vår programvara och beaktade flera faktorer inklusive dess säkerhet, tillförlitlighet, snabbhet, användarvänlighet, sekretesspolicy, backend-arkitektur och mer.

ExpressVPN och Dynabook (tidigare Toshiba) tillkännager globalt partnerskap
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.