De fyra bästa apparna för att säkra din iPhone 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

Bästa säkerhetsappar för iOS


Rättegången i mars 2016 om Apple mot FBI klargjorde att det inte är lätt att bryta in sig i en iPhone.

Förutom Apples företags ståndpunkt när det gäller integritet har enheten själv ett antal skyddande funktioner, från lösenordet och Touch and Face ID till krypterade iMessages. Men med tanke på mängden känslig information som människor lagrar på sina iPhones är det aldrig överflödigt att lägga till ett extra lager av säkerhet.

Det finns många olika appar där ute som du kan använda för att öka din telefons säkerhet, men ExpressVPN har kokt ner dem till fyra kategorier. Och det bästa med alla appar som granskas här är de är alla fria!

Den bästa mobilsäkerhetsappen med flera uppgifter

Det största hotet mot din iPhone är stöld eller förlust. I sådana fall vill du ha en app med 360-graders täckning som kan återställa dina data, hitta din telefon och skydda känslig information lagrad på din enhet.

ExpressVPN: s val 1: Håller

keeply säkerhetsapp för iphone

Med ett snyggt och intuitivt gränssnitt erbjuder Keeply lite mer än bara ett säkert valv för dina data, till exempel foton, lösenord eller anteckningar..

Keeplys säkerhetspolicy garanterar att dina data bara lagras på din telefon och inte i molnet, även om det finns möjlighet att säkerhetskopiera dem på en vald dator.

ExpressVPN uppskattar att appen kan användas i offline-läge och inte kräver någon av dina personuppgifter för att fungera - t.ex. plats eller kontaktlista.

Keeply erbjuder också några trevliga extrafunktioner, till exempel Intruder Photo som tar en bild av alla personer som utan framgång försöker komma åt appen; Fake Pin som, när den används, visar appen tom; och ansiktslåset, vilket är exakt hur det låter som.

Runner-up: Lookout

lookout-säkerhetsapp för iphone

Lookout är en övergripande säkerhetsapp som kan lokalisera din iPhone om du vill placera den, aktivera ett larm vid misstänkta aktiviteter och inaktivera din enhet på avstånd. Det finns också en snygg funktion som kommer att surra din Apple-klocka om din iPhone flyttar sig utanför Bluetooth.

Tyvärr fungerar de flesta coola funktioner bara om du äger en Apple Watch, varför Lookout slutar på andra plats.

Den bästa lösenordshanteraren för din iPhone

En bra lösenordshanterare låter dig skapa starka lösenord för dina appar som är lagrade i en krypterad databas, skyddad av ett huvudlösenord.

När du är inloggad kommer lösenordshanteraren också automatiskt att ange dina uppgifter på sparade webbplatser, vilket gör inloggningen så bekväm som den är säker.

ExpressVPN: s nummer 1: LastPass

lastpass säkerhetsapp för iphone

LastPass är en av de mest kända lösenordshanterarna, och dess gränssnitt använder ett bibliotek med apps-logotyper för att göra din favoritwebbplats till en doddle.

Liksom de flesta av deras konkurrenter, säkrar LastPass data med 256-bitars kryptering, liksom fingeravtryck och tvåfaktorautentisering. De grundläggande funktionerna är gratis, men du kommer att behöva den betalade versionen för att synkronisera dina data på flera enheter (även om prenumerationen är den billigaste på marknaden - endast 12 USD per år).

Intressanta extrafunktioner inkluderar säkerhetsrevisionen LastPass och möjligheten att använda den i offline-läge. LastPass är en pålitlig, säker och intuitiv app, ExpressVPNs favoritlösenordshanterare.

Runner-up: 1Password

1 lösenordssäkerhetsapp

1Password är ett av de bästa tillgängliga lösenordshanterarna och kommer med en gratis app för iOS-enheter att starta. De viktigaste skillnaderna från LastPass är att 1Password främst är designat för offline-användning och erbjuder både en engångsavgift och en prenumerationsmodell.

Den bästa annonsblockeraren för Apple mobila enheter

Sedan iOS 9 har det varit möjligt att officiellt blockera innehåll med hjälp av annonsblockerare, som listas i telefonens inställningsavsnitt. I likhet med webbläsarannonsblockerare utnyttjar en bra mobilannonsblockerare inte dina data och låter dig anpassa vilka webbplatser och appar du vill blockera.

ExpressVPN: s nummer 1: 1Blocker

1blockers säkerhetsapp

1Blocker innehåller 7000 förinstallerade blockerare, som täcker annonser, spårningsskript och andra objekt som körs i bakgrunden på webbsidor - saker som annonsnätverk och analysleverantörer.

ExpressVPN gav 1Blocker topposition på grund av det stora antalet anpassningsalternativ, som låter dig välja det specifika innehåll du kanske vill förbjuda från ditt syn.

Runner-up: Förfina

förfina säkerhetsappen

Också gratis i app-butiken, Refine fungerar på samma sätt som 1Blocker men har ett mindre anpassningsområde.

Den bästa sekretesswebbläsaren för iOS

ExpressVPN: s nummer 1: Ghostery

ghostery säkerhetsapp

Ghostery är en säker iOS-webbläsare som gör det möjligt för användare att kontrollera och bestämma vilken information de vill dela med webbplatserna de besöker. En av nyckelfunktionerna är en översikt över alla spårare och cookies som följer din aktivitet på varje webbplats och en klickfunktion för att koppla bort dem.

Har du några tips för mobilsäkerhet?

ExpressVPN hoppas att detta hjälper till att göra din iPhone ännu säkrare!

Om du har några frågor om något av den nämnda programvaran eller några skräckhistorier om att förlora dina data, lämna dem i kommentarerna nedan!

De fyra bästa apparna för att säkra din iPhone 2018
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.