Varför Snooper’s Charter gör att ett VPN är mer nödvändigt än någonsin

[ware_item id=33][/ware_item]

Det bästa försvaret mot Snooper's Charter är en bra VPN


Förra månaden okade det brittiska parlamentet den slutliga versionen av Investigatory Powers Bill, även känd som "Snooper's Charter." Lagen ger regeringen oöverträffad tillgång till medborgarnas personuppgifter - en gallingsklausul kräver att ISP: er ska hålla fast vid kundens surfningsinformation för minst 12 månader.

Eftersom regeringen inte längre garanterar integritet måste människor ta initiativ för att se till att deras integritet förblir intakt. Och för dem som är särskilt bekymrade över regeringens räckvidd i deras onlineliv är svaret ganska enkelt: Använd ett VPN.

Om du bor i ett övervakningstillstånd och vill vara säker på att VPN alltid är på, ditt bästa alternativ är att installera ett VPN på din router.

Varför en VPN är det bästa skyddet mot Snooper's Charter

En VPN adresserar ett antal stora problem med sekretess genom att skicka din internettrafik via andra servrar och hindra tredje parter från att övervaka din internetaktivitet. Eftersom den enda synliga trafiken är din dators kommunikation med VPN-servern, och inte webbplatserna i andra änden, hindras ISP: er från att spela in vad du gör - vilket krävs av Snooper's Charter.

De flesta VPN-funktioner på en enskild enhet som en smartphone eller dator. Detta är meningsfullt för dem som bara behöver ansluta till ett VPN under specifika omständigheter, till exempel när du använder en offentlig Wi-Fi-hotspot. Om du vill ha universellt skydd i ditt hem är din bästa lösning dock en VPN-router.

Använd VPN på en trådlös router

En VPN-router garanterar integritet och skydd för alla enheter i ditt hus, från surfplattor till smarta kylskåp till konsoler. Och för dem som måste ta itu med den ständiga oroen för regeringsspionering betyder en VPN-utrustad router att inte behöva komma ihåg att ansluta till ett VPN varje gång de sätter på en ny enhet.

Tidigare var det svårt att konfigurera VPN på en router. De flesta var tvungna att ta hand om manuella konfigurationer, som tar tid och teknisk kunskap. Men inte längre. ExpressVPN-appen för routrar skapades för att göra integritet tillgängligt av människor på alla punkter på det tekniska spektrumet.

Mer ambitiösa användare kan försöka installera appen för sig själva på en router de köper separat. De med mindre expertis kan köpa den redo direkt.

Hur som helst är ExpressVPN på en router det bästa alternativet för att skydda din internettrafik hemma. I osäkra tider ger det dig exakt vad du vill ha mest - sinnesfrid.

Varför Snooper's Charter gör att ett VPN är mer nödvändigt än någonsin
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.