Sista minuten inspirerade julklappar du kan köpa på bensinstationen

[ware_item id=33][/ware_item]

Perfekta julklappar i sista minuten för privatlivet.


Har du slut på tiden för att få den speciella någon en julklapp? Oroa dig inte, ExpressVPN har din rygg. Här är 5 perfekta integritetsmedvetna presenter som du kan hämta på bensinstationen.

X-mas i sista minuten

1. Tidningar

Sekretess är inte begränsat till online-aktivitet - som många saker, det börjar hemma. Så varför inte gåva en tidning? Den lyckliga mottagaren kan använda den för att täcka sina fönster. Tidningar gör utmärkta, ikoniska och biologiskt nedbrytbara gardiner. De kommer att prata om grannskapet.

Sista minuten julklappsidéer

2. Aluminiumfolie

Att inte täcka huvudet med! Det skulle vara dumt. Nej, det här är att täcka sin telefon med. Perfekt för alla som inte vill att deras telefon ska spåras eller till och med ringas över jul. Packa in telefonen i aluminiumfolie, och hej presto! Ingen signal kan komma in eller ut. Det fungerar mycket som en hiss, men mindre, och det hjälper dig inte uppför trappan.

Sista minuten xmas presentidéer

3. Vissa klistermärken

Att placera ett klistermärke över en webbkamera kommer att hindra alla hackare från att använda den som ett videospionverktyg. Visst kommer post-it-anteckningar att göra. Men varför inte bli kreativ? En rosa enhörning för pappa? Eller Snoop Dogg för Gran. Ja, det finns något som Snoop Dogg-klistermärken. Självklart.

Sista minuten julklappsidéer

4. Nagellack

Vad? Nagellack? Det är rätt. Använd den för att måla över skruvarna på en bärbar dator, ta sedan en bild av mönstret. Ingen kan komma in i enheten utan att förstöra all den vackra nagellack. Skaffa lite extra glitterigt polermedel eftersom det kommer att göra mönstret svårare att replikera. Och det kommer att se fantastiskt ut.

Köp ExpressVPN från din telefon!

5. Ett ExpressVPN-abonnemang

Det här skönheten är att du inte ens behöver gå till en bensinstation för att köpa den. Du kan få ett ExpressVPN-prenumeration just nu, på enheten läser du det här! Underbart, är det inte? En VPN är en fantastisk gåva för alla, särskilt integritetsmedvetna.

ExpressVPNs högstyrka kryptering skyddar inte bara webbläsare utan också e-postmeddelanden, Skype-konversationer, nätbanker och allt annat online - vare sig det är hemma, på kontoret, ett kafé eller reser världen över.

God jul från ExpressVPN!

Förhoppningsvis kommer dessa bästa presenttips att få dig ur ett sylt. Men oavsett vad du slutar köpa, se till att du har en spektakulär jul. Och glöm inte att äta och dricka för mycket.

Tack för att du läste under året, hoppas att träffas snart.

Världens snabbaste VPN

Sista minuten inspirerade julklappar du kan köpa på bensinstationen
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.