Blockbuster-film planerar “fixat” med ett VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Blockbuster-film planerar "fixat" med ett VPN


Massor av filmer har förfalskade och löjliga intressepunkter. Vissa av dem lyckas också ha enorma, gapande tomthål, medan andra bara ignorerar lättillgänglig teknik som kan packa upp saker på några minuter.

Följande filmer passar definitivt in i alla dessa tre kategorier, men vi kommer att fokusera på den senare.

Utan något annat då, här är ...

Tre av de största filmdiagrammen genom tiderna, löst i sekunder genom en VPN-anslutning:

Morpheus kan inte hitta neo i matrisen (1999)

Låt oss förorda detta genom att erkänna att om Neo hade en VPN, skulle Morpheus antagligen inte ha hittat honom i första hand. Vilket innebär att människor inte skulle ha haft "The One" för att rädda dem från de onda robotöverherrarna.

Det är visserligen inte det slut som de flesta skulle ha velat ha. Det är inte en mycket lycklig upplösning (såvida du inte är en robotöreherre), men det är fortfarande en upplösning.

Men låt låtsas att människor hade VPN: n - det skulle innebära att agenterna aldrig kunde hitta vilkarna orsakar väsen i deras vackra robotopi.

Människor kunde dyka in och ut ur matrisen, när som helst, med bara ett musklick och deras plats skulle vara helt dold. Agent Smith kunde inte visas precis bredvid Neo eftersom Agent Smith inte skulle veta var Neo är.

Nästa: Två numrerade och relaterade fakta:

  1. På flera punkter i Matrix-filmen måste människor göra en arg panikstreck till en ringande telefon. Den ringande telefonen markerar utgångspunkten för Matrix. Och det verkar alltid vara blockerat, dolt eller på annat sätt engagerat.
  2. En VPN gör att din internetanslutning verkar komma från någon annanstans.

En VPN-anslutning innebär att människor inte behöver göra en galet panikstreck till den ringande telefonen. Allt de behöver göra är att välja en VPN-plats nära den ringande telefonen. Lätt.

Om människorna i Matrix hade ett VPN skulle det faktiskt ha varit ett slakt. Neo kunde vara var han ville, när som helst han ville - och robotarna hade ingen aning. Han skulle antagligen se ut som en stor otäck mobbing som plockar på fattiga, försvarslösa robotherrar.

vpn-transformatorEn riktig transformator. Definitivt inte en licensfri look-a-like. Ärliga.

Sam Can't Destroy The World In Transformers (2007)

Sam Witwicky är en lycklig kille, trots att han framställs av Shia LeBeouf. Och han är ensam ansvarig för ett mänskligt krig med wannabe-robotherrar. Ja. Fler robotherrar.

Sam behöver tjäna lite pengar, så bestämmer sig för att auktionera sina familjens arvstolar, varav ett är ett par gamla, spruckna glasögon.

Det visar sig att dessa glasögon är exakt det som Decepticons (de onda robotöverherrarna) har tyst letat efter. Glasögonen innehåller på något sätt bilden av en hemlig karta, som avslöjar platsen för All Spark. The All Spark är den perfekta makguffinen från Transformers-filmen, och det kan ganska mycket göra vad plottet kräver för att.

EBay-listan för glasögon märks omedelbart, och alla börjar leta efter Witwicky.

Detta var utgångspunkten för hela franchisen. Allt som inträffade efter hände på grund av att glasögonen hittades. Innan eBay-listan observerade Decepticons bara tyst och väntade på att glasögonen skulle dyka upp. Så snart de dök upp på eBay, spårade Decepticons platsen för listan och avslöjade sig för världen och startade därmed ett krig.

Låt oss föreställa oss för en sekund att Sam använde ett VPN innan han noterade glasögonen på eBay. Nu då? Ingenting, det är vad.

Ingen skulle ha kunnat spåra auktionen till Sam så att ingen kunde ha hittat Sam. Och inga onda robotherrar skulle dyka upp för att göra anspråk på glasögonen.

VPN: er vinner stort här. Användningen av en skulle inte bara ha förhindrat ett krig med gigantiska robotar, utan det skulle också stoppa filmen tidigt. Det betyder att vi inte skulle behöva tåla två och en halv timme av det. Och sedan ytterligare tre filmer. Och sedan ytterligare fyra, kommer snart ...

Alla terminatorfilmer löst - direkt

År 2029 har våra onda robotöverherrar ett problem. Människorna är upprörande och de börjar vinna.

Ledaren för det mänskliga motståndet är John Connor och Skynet (de onda robotöverherrarna) har beslutat att bli av med honom. Det traditionella sättet att döda någon, genom att skicka horder av onda robotar, har upprepade gånger misslyckats. Så de beslutar att det enda alternativet är att skicka en enda ond robot tillbaka till det förflutna, så att den kan spåra och döda John Connors intetanande mor. Skynets resonemang är att John Connor troligtvis inte finns om hans mor inte finns.

Idén var felfri, men exekveringen var det inte. Skynet skickade tillbaka den ultimata killbot, en T-800, för att döda John Connors mamma. Men det misslyckades - John Connors mamma förblev mycket levande.

Utan att tänka, trodde de onda robotöverherrarna att de skulle ha en annan gång. Bara den här gången beslutade de att skicka en enda ond robot tillbaka i tiden för att döda John Connor själv. Skynets resonemang är att John Connor troligtvis inte finns om John Connor inte finns.

Återigen felfri logik.

Den här gången uppgraderade Skynet den ultimata killboten till en T-1000, som är två hundra bättre än en T-800. T-1000 skulle skickas tillbaka med ett tydligt uppdrag: Hitta John Connor. Döda John Connor

Och så går den super ultimata killboten in i tidsmaskinen. Kontraktioner exploderar i livet, blixtar blinkar och T-1000 transporteras tillbaka till 1991.

T-1000 anländer med en krasch, i en enorm flamma! Långsamt står det upp - helt naken - i krateret skapat av sin egen prickiga ingång. Det ser runt ...

Nu då?

Hitta John Connor.

Men den kan inte hitta John Connor. Eftersom John Connor döljer sin plats med ett VPN.

Slutet.

ont-robot-overlordVi välkomnar våra nya onda robotherrar.

Varför du behöver få ett VPN, just nu!

Slutsatsen är ganska klar och utan rimlig invändning:

Om du någonsin hittar dig som jagas av onda robotöverherrar, behöver du absolut en VPN.

Eller så kan du bara använda ditt VPN för att säkra din anslutning och skydda dig mot övervakning, som resten av oss.

Känner du till andra filmer som kan sparas av ett VPN? Lämna alltid som kommentarer nedan!

Blockbuster-film planerar "fixat" med ett VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.