4 personer som är helt bustade för episka sociala medier misslyckas

[ware_item id=33][/ware_item]

4 personer som är helt bustade för episka sociala medier misslyckas


Erkänn det: du har gjort något dumt på dina sociala medier. Alla har gjort något dumt på sina sociala medier. För det mesta görs ingen skada. Du raderar helt enkelt det kränkande inlägget, kommentaren eller bilden av dig som spelar Twister i en mankini nästa morgon.

Det är lätt att glömma att hela världen potentiellt kan se dina sociala mediekonton, även om du ställer in profilen till privat (en av posten i vår lista hittade detta - det hårda sättet). Det är inte en privat chatt mellan dig och dina vänner. Chatta via Internet är aldrig privat.

För det mesta tittar världen inte på dig, den tittar på Netflix. Men några få olyckliga människor lyckades fånga världens uppmärksamhet med en dåligt vald statusuppdatering. Och sedan pekade alla på dem och skrattade. Eller grät. Eller sprang skrikande.

Vi har sammanställt en lista med fyra personer som misslyckades med att hålla sina sociala konton privata och sedan blev busade. Såvida du inte hamnar på vår nästa lista är det dags att dra åt din Internet-integritetsbälte.

Jury gillarSkyldig, skyldig, skyldig ... Åh titta på kattvideoen!

# 1 Facebook Poll Justice

Det är allas medborgerliga skyldighet att vara juryleder, om det behövs. En demokrati kräver att brottslingar ska prövas av en jury av sina kamrater. Det är en ära att tjäna en sådan plikt i ett demokratiskt land. Och man måste ta ansvaret på allvar. Det är också viktigt att förstå alla fakta i fallet och sedan överväga dem noggrant och rättvist. Du vill inte skicka en oskyldig person till fängelse eller låta en skyldig gå fri.

Eller, du vet, du kan bara starta en Facebook-enkät. Det var exakt vad som hände i Burnley, Storbritannien. En jurymedlem beslutade att det bästa sättet att bestämma ödet för den som är rättegång var att lägga några fakta på Facebook och sedan låta alla rösta.

Brittisk lag kräver att ingen juryledare ska tala offentligt om det fall som de ordförar för. Så när domstolen tippades av om Facebook-omröstningen, avskedades juristen omedelbart.

Om du någonsin har jurytjänst, och du valde att sätta skuldbeslutet i händerna på en Facebook-undersökning, se till att du aldrig har juryvakt.

sjukdagPro-tips: SMSa i sjukt betyder att du inte behöver använda din oövertygande "dåliga röst".

# 2 Facebook Status Bedrays Guy's Health

Vi har hört att det finns fruktansvärda människor på Internet som ibland låtsas vara sjuka, bara för att få en ledig dag. Vi tycker att detta beteende är både chockerande och skrämmande. Verkligen, hur kunde du?

*Hosta. Hosta.*

Hur som helst, det visar sig att arbetsgivare tittar på Facebook också. Så om du är den typ av person som gillar att njuta av enstaka sjukdag (utan att vara sjuk), bör du förmodligen ändra dina Facebook-inställningar till privata. Och titta hårt på dig själv.

Kyle Doyle ändrade inte sina Facebook-inställningar till privata. Kyle Doyle tog en sjuk dag. Kyle Doyle blev bustad.

Det här är vad som hände via ett praktiskt e-transkript:

Från: Niresh Regmi
Skickat: onsdag 27 augusti 2008 09:35.
Till: Kyle Doyle
Ämne: Frånvaro torsdag 21st 2008
Hej Kyle,
Vänligen ange ett medicinskt intyg som anger ett giltigt skäl för din sjukfrånvaro torsdag 21st 2008.
Tack
NIRESH REGMI
Real Time Manager, arbetskraftsoperationer
-
Från: Kyle Doyle
Skickat: onsdag 27 augusti 2008 09:38.
Till: Niresh Regmi
Ämne: RE: Frånvaro torsdag 21st 2008
Niresh,
1 dagars frånvaro kräver inte ett läkarintyg som anges i mitt kontrakt, förutsatt att jag har sagt att jag har ledighet av medicinska skäl.
Tack
Hälsningar,
Kyle Doyle
Resolutionsekspert - Teknisk
-
Från: Niresh Regmi
Skickat: onsdag 27 augusti 2008 09:39.
Till: Kyle Doyle
Ämne: RE: Frånvaro torsdag 21st 2008
Hej Kyle,
Vanligtvis är det fallet, enligt ditt kontrakt. Observera dock att ledighet under dessa tillfällen endast beviljas av äkta medicinska skäl. Din linjechef har bestämt att din ledighet inte berodde på medicinska skäl och som sådan kan vi inte bevilja ledighet vid detta tillfälle.
NIRESH REGMI
-
Från: Kyle Doyle
Skickat: onsdag 27 augusti 2008 9:43 kl.
Till: Niresh Regmi
Ämne: RE: Frånvaro torsdag 21st 2008
Hej Niresh,
Min ledighet berodde på medicinska skäl, så du kan inte neka ledighet baserat på en linjechefens skönsmässiga bedömning, utan bevis..
Tack
Hälsningar,
Kyle Doyle
-
Från: Niresh Regmi
Skickat: onsdag 27 augusti 2008 09:50.
Till: Kyle Doyle
Ämne: RE: Frånvaro torsdag 21st 2008
Hej Kyle,
Jag tror att beviset på att du är ute är nedan

kyle doyle facebook misslyckasWhoops - Kyle Doyle's Facebook-profil.

Från: Kyle Doyle
Skickat: onsdag 27 augusti 2008 9:55 kl.
Till: Niresh Regmi
Ämne: RE: Frånvaro torsdag 21st 2008
HAHAHA LMAO-epik misslyckas
Inga bekymmer man
Hälsningar,
Kyle Doyle

# 3 Lärare skjutit för en snapsemester

Du vet vad vuxna vuxna har perfekt rätt att dricka? Alkohol. Och ibland, när vuxna vuxna är på semester, gillar de att ta ett glas vin eller en flaska öl. Förmodligen för att de är växande vuxna. PÅ SEMESTER!

Men att konsumera en dryck som är helt laglig för vuxna att dricka hindrade inte Apalachee High School i Georgia från att skjuta en lärare som hade en kall öl på semester.

Lärare skjutits ut för Facebook (1)Jag känner mig svimfärdig. Skräcken av det!

Det är Ashley Payne, och hon publicerade den här bilden på sin Facebook-sida. Här är hon och njuter av ett par drinkar medan hon är på semester.

Det här är den bild som fick henne avskjuten.

Hade rektor sett henne äta ett glas vin i en lokal restaurang med sin man, skulle hon fortfarande ha blivit sparken? Säkerligen inte. Men att sätta det på Facebook betyder tydligen att du främjar missbruk av alkohol. Ja, de anklagade fröken Payne för att främja alkoholmissbruk. På grund av den bilden just där.

Dags att öka dina Facebook-inställningar, pronto. Eller sluta dricka. Så det är dags att öka dina Facebook-inställningar, pronto.

Att ställa in dina Facebook-detaljer till privat är verkligen ett måste. Så det är exakt vad fröken Payne gjorde. Förutom att det inte fungerade. Bilden av fröken Payne som dricker en öl var inställd på privat på Facebook. Och ändå kan du hitta det i absolut alla hörn på Internet. Vad är motsatsen till privat? Den bilden.

Så du borde förmodligen inte lita enbart på Facebooks integritetsinställningar för att hålla dina inlägg och bilder privata. Du skulle tro att Facebook har många anställda och praktikanter som lägger ner sin tid på att leta efter brister i sekretessinställningarna. Och när brister har hittats fixas de med hast. Utan tvekan får den som hittade bristen en stor bonus också.

hitta på facebookJag kan se döda människor! Nej, vänta, de sover bara. Denna app låter mig titta på människor medan de sover.

# 4 Facebook Fires Intern som hittade fel i sekretessinställningar

När Aran Khanna tog en praktikplats på Facebook hade han utan tvekan stora hopp om att imponera Mark Zuckerburg tillräckligt för att erbjudas ett heltidsjobb. Khanna, en Harvard-student, tog på sig att visa lite initiativ och startade ett projekt för att lyfta fram några av Facebooks sekretessbrister.

Khanna skapade en app som utnyttjade brister i Facebooks Mobile Messenger. Appen kallades Marauder's Map och, precis som Harry Potter-namnen, gjorde det möjligt för människor att fastställa den exakta platsen för Facebook-användare. Det är inte svårt att föreställa sig de många sätt som denna app kan användas för ondska. Men Khanna hävdar att han tillhandahöll en offentlig tjänst och inte hade något skadligt avsikt.

Facebook höll inte med och han avskedades omedelbart.

Hur man inte ska vara en online-förlorare online

Dessa människor hamnade på fel sida av Internet. Den dåliga sidan som får människor i problem. De glömde alla att styra en på Internet:

Allt du sätter på internet vistelser på internet.

Vi har behandlat integritetstips tidigare. Ganska många gånger. I själva verket är det typ av vår sak. Men människorna på vår lista skulle definitivt dra nytta av några fler tips.

  1. Lägg inte upp känslig information på Internet. (kreditkortsnummer, födelsecertifikat, information om någon annans domstol)
  2. Var försiktig med vilken personlig information du lägger på Internet. (DOB, adress, nöjesstatus)
  3. Ta kontroll över din egen integritet. (skriv inte in det du inte vill att hela världen ska se - som semesterbilder)
  4. Använd ExpressVPN: s Chrome-förlängning för privatliv
  5. Irritera inte Mark Zuckerburg. (någonsin)

Följ dessa fyra enkla steg, och förhoppningsvis kommer du inte att bli bustad av Internet.

4 personer som är helt bustade för episka sociala medier misslyckas
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.