ExpressVPN en HP bieden VPN-bescherming voor pc-gebruikers

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN en HP bieden VPN-bescherming voor pc-gebruikers


We zijn verheugd om aan te kondigen dat ExpressVPN samenwerkt met HP om haar gebruikers te helpen privé en veilig online te blijven. VPN's zijn onmisbare tools voor digitale veiligheid, en veel HP-klanten zijn nu vanaf dag 1 beveiligd met ExpressVPN-beveiliging vooraf geïnstalleerd op bepaalde nieuwe HP consumenten-pc's. 

Vanaf vandaag wordt ExpressVPN opgenomen in de nieuwe HP Spectre x360 13. HP-klanten ontvangen een exclusieve gratis 30-dagen VPN-proefperiode, die toegang geeft tot alle ExpressVPN-apps.

"Onze klanten maken dagelijks verbinding met een verscheidenheid aan onbeveiligde openbare wifi-netwerken, vaak zonder de beveiligings- en privacyrisico's te beseffen", aldus Mike Nash, hoofdtechnoloog en vice-president van Customer Experience, Personal Systems, HP Inc. zijn verheugd om ExpressVPN toe te voegen aan de set beveiligingsaanbiedingen voor onze consumentenklanten. "

VPN: de nieuwe standaardtool voor digitale bescherming

De vraag naar consumenten-VPN's groeit buitengewoon snel: een recent onderzoek van GlobalWebIndex heeft aangetoond dat 30% van de internetgebruikers alleen in de afgelopen maand VPN's heeft gebruikt. De wereldwijde VPN-markt zal naar verwachting ook groeien met ongeveer 50%, van naar schatting $ 23,6 miljard in 2019 tot bijna $ 36 miljard in 2022.

Ons werk met HP weerspiegelt het feit dat VPN's nu worden gezien als de nieuwe onmisbare tool voor het beschermen van de privacy en veiligheid van consumenten. En HP is niet het enige grote technologiemerk dat de noodzaak van VPN's erkent - we zijn verheugd om te zeggen dat we de komende maanden nog meer partnerschapsaankondigingen hebben om te delen.

We zijn blij om te zien dat zowel consumenten als apparaatfabrikanten steeds meer de essentiële privacy- en beveiligingsbeschermingen herkennen die VPN's bieden. Zonder een VPN kunt u bijvoorbeeld uw privégegevens blootstellen aan hackers wanneer u verbinding maakt met onbeveiligde of niet-vertrouwde netwerken, zoals openbare wifi-hotspots op luchthavens, hotels en coffeeshops. Overheden, netwerkbeheerders en ISP's kunnen ook snuffelen over uw online activiteit, en een VPN helpt u te beschermen tegen al deze risico's en meer.

Zie het persbericht van HP voor meer informatie over de nieuwe HP Spectre x360 13.

ExpressVPN en HP bieden VPN-bescherming voor pc-gebruikers
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.