Slik sletter du Tinder-kontoen permanent

[ware_item id=33][/ware_item]

Av alle matchmaking-appene som er tilgjengelige, er Tinder kanskje den mest kjente. Med over 9 milliarder kamper laget til dags dato, har det endret måten mange mennesker finner kjærlighet på.


Men for all sveiping og tilkobling er det en underliggende bekymring for at bruk av Tinder går på bekostning av Internett-personvernet ditt. Denne guiden viser deg hvordan du sletter Tinder-kontoen din.

Hoppe til…

Tinder og ditt privatliv
Slik sletter du Tinder-kontoen din
Noen vanlige spørsmål om sletting av Tinder-kontoen din
Gjør mer for å beskytte ditt personvern på internett

Tinder og ditt privatliv

Tinder er en gratis, stedsbasert mobil datingsapp. Det lar brukere bla gjennom profilene til andre brukere og "sveipe til høyre" på profiler som interesserer dem. Hvis den andre parten også sveiper til høyre, kan de to chatte og koble seg videre.

Mens appen tilbyr en spennende spilllignende opplevelse og potensialet til å møte en betydelig annen, samler Tinder også mer informasjon om deg enn du kanskje forventer. Dette inkluderer:

  • Ditt navn, e-postadresse, fysisk adresse og telefonnummer
  • Informasjon om Facebook-kontoen din (en gyldig Facebook-konto kreves for hver Tinder-profil)
  • Din fysiske plassering når du bruker appen
  • Bilder og videoer du tar og laster opp til Tinder

Som du kanskje forventer, bruker Tinder denne informasjonen til vise deg målrettede annonser og har rett til bruk informasjonen din på hvilken som helst måte den vil.

Til syvende og sist er spørsmålene du må ta stilling til:

  • Hvor mye stoler du på Tinder med dine personopplysninger?
  • Har du det bra med Tinder å bruke dine personlige data som inntektskilde?
  • Er du villig til å gi opp litt privatliv for å møte nye mennesker på nettet?
  • Er du i orden med risikoen som kan oppstå når du fysisk møter Tinder-kampen?

Slik sletter du Tinder-kontoen din

Av sikkerhetsgrunner kan du bare slette kontoen din fra Tinder-appen.

Trinn 1: Trykk på Tinder-appikon for å åpne appen.

Skjerm for mobil enhet med Tinder-appikon uthevet.

Steg 2: Trykk på din i appen Profilikon øverst til venstre for å få tilgang til profilen din.

Tinder-appskjerm med profilikonet uthevet.

Trinn 3: Trykk på på profilen din INNSTILLINGER.

Tinderprofilskjerm med Innstillinger uthevet.

Trinn 4: Bla til bunnen av innstillingene og trykk på Slett konto.

Skjermbildet Tinderinnstillinger med knappen Slett konto merket.

Trinn 5: Du vil bli bedt om å bekrefte om du vil slette kontoen din eller ikke. For å fortsette, trykk på DELETE.

Slett bekreftelsesskjerm for Tinder-konto med slett-knappen uthevet.

Noen vanlige spørsmål om sletting av Tinder

Sletter kontoen min å slette Tinder-appen?

Nei. Å slette Tinder-appen gjør det IKKE slett kontoen din. Hvis du vil slette kontoen din, må du følge trinnene ovenfor.

Hva skjer etter at jeg har slettet Tinder-kontoen min?

Du mister permanent alle kampene, meldingene og andre kontodetaljene dine.

Jeg er på Tinder Plus. Vil slette kontoen min også si opp abonnementet?

Nei. Å slette appen og / eller kontoen din kansellerer ikke Tinder Plus-abonnementet ditt.

For å kansellere abonnementet ditt, må du gå til App Store eller Google Play Store og avslutte abonnementet derfra.

For å få tilbakebetaling, må iOS-brukere sende inn en forespørsel på https://getsupport.apple.com, mens Android-brukere må sende en e-post til [email protected]

For mer informasjon, se delen "Tinder Plus" på Tinder FAQ-siden.

Vil Tinder beholde informasjonen min etter at jeg har slettet kontoen min?

Ja. All informasjonen du sendte inn mens du registrerte deg for Tinder og bruker tjenesten, forblir hos selskapet. Tinder vil fortsatt kunne bruke informasjonen din til annonseringsformål eller dele den med andre brukere og tredjeparter.

Hva skjer hvis jeg logger på igjen etter at jeg har slettet kontoen?

Hvis du prøver å logge deg på Tinder etter å ha slettet kontoen din, oppretter Tinder en ny profil for deg.

Gjør mer for å beskytte ditt personvern på internett

Lurer du på hva annet du kan gjøre for å forbedre personvernet ditt på internett? Her er noen trinn du kan ta.

  1. Bruk ExpressVPN. Mens du "pauser" Google Web & Apploggen forhindrer Google i å samle inn data om deg, den forhindrer ikke Internett-leverandøren din fra å spore hva du gjør på nettet og potensielt dele dem med selskaper og myndigheter. For å skjule din online aktivitet fra Internett-leverandøren din, bruk en VPN som ExpressVPN.
  2. Bruk Tor Browser. Tor skjuler din beliggenhet og online aktiviteter for alle som gjør nettverksovervåking eller trafikkanalyse, så internettaktiviteten din er vanskelig å spore tilbake til deg. Det er et av de beste alternativene dine for å opprettholde anonymitet på nettet. For å maksimere effektiviteten til Tor, må du lese disse tipsene: Vil du at Tor virkelig skal fungere?

Sikker surfing, alle sammen!

Vil du ha mer hjelp med å fjerne ditt liv på nettet? Sjekk ut ExpressVPNs guider på:

> Slette Chrome-utvidelser

> Slette Dropbox

> Slette Facebook-kontoen din

> Slette Facebook Messenger

> Slette Finn min iPhone, Finn min iPad og Finn min Mac

> Slette Gmail-kontoen din

> Slette Google-loggen din

> Slette Google-bildene dine

> Slette nettleserloggen på harddisken

> Slette Instagram-kontoen din

> Slette Internet Explorer-historikken

> Slette Pokémon Go-kontoen din

> Slette Safari

> Slette Snapchat-kontoen din

> Slette Twitter-kontoen din

> Slette WhatsApp Messenger

> Slette Yahoo Mail-kontoen din

Slik sletter du Tinder-kontoen permanent
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.