Slik sletter du Gmail-kontoen din permanent

[ware_item id=33][/ware_item]

Lurer du på hvordan du sletter Gmail-kontoen din permanent? I så fall har du kommet til rett sted. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du renser Gmail-kontoen din fra internett for alltid.


Hoppe til…

Hva skjer når du sletter Gmail-kontoen din?
6 ting du må vurdere før du sletter Gmail-kontoen din
Slik sletter du Gmail-kontoen din

Hva skjer når du sletter Gmail-kontoen din?

Hvis du sletter Gmail-kontoen din, slettes alle e-postmeldingene dine og lukkes innboksen.

Merk: E-postmeldinger vil fremdeles eksistere i e-postkontoer til personene du har korrespondert med, med mindre de også har slettet e-postkontoer..

Hvis noen prøver å sende deg e-post på den adressen etter at du har slettet kontoen, e-posten spretter tilbake.

Gmail viser en sprett e-post.

6 ting du må vurdere før du sletter Gmail-kontoen din

1. Du mister tilgangen til kontoen din.

Når du sletter Gmail-kontoen din, vil du ikke lenger kunne sende eller motta e-post med den e-postadressen. Sørg for å informere alle relevante parter før du avslutter Gmail-kontoen din.

2. Du kan miste tilgangen til tredjeparts tjenester tilknyttet Gmail-kontoen din.

Hvis Gmail-kontoen din er tilknyttet andre kontoer, kan det være dårlig tid. Forsikre deg om at du oppdaterer e-postadresseinformasjonen din med disse kontoene, slik at du ikke støter på følgende:

Dårlig scenario nr. 1: Gmail-kontoen din er tilknyttet dine sosiale mediekontoer, og du kan ikke tilbakestille passordene dine eller gjenopprette kontoene dine.

Enda verre scenario # 2: Gmail-kontoen din er koblet til bankkontoen din. Tre former for ID og 14 timers kundeserviceanrop senere, ender opp med en splittende migrene. Yikes!

3. Det kan være lurt å laste ned en sikkerhetskopi av alle e-postene dine.

Før du trykker på den store røde knappen og sletter Gmail-kontoen din, kan det være lurt å laste ned alle dataene dine. Google har en flott artikkel som viser deg hvordan du gjør dette i brukerstøtten for Google-kontoer: Hvordan laste ned dataene dine.

Med mindre selvfølgelig målet ditt er å ødelegge alle spor etter det. Da skal du for all del fyre bort!

4. Hvis du sletter Gmail-kontoen din, blir ikke brukernavnet frigjort.

Ingen (inkludert deg) vil kunne bruke Gmail-brukernavnet ditt ([email protected]) i fremtiden. Dette sikrer at ingen kan utgi deg etter den gamle e-postkontoen din.

5. Hvis du sletter Gmail-kontoen din, slettes ikke Google-kontoen din.

Google-kontoen din vil forbli tilknyttet ting som søkehistorikken og YouTube-kontoen.

6. Det er mulig å gjenopprette den slettede Gmail-kontoen din - men handle raskt!

Vil du hente de slettede e-postmeldingene dine? Du har et vindu på noen uker for å prøve å gjenopprette en slettet Gmail-konto. Finn ut hvordan du kan gjenopprette en nylig slettet Gmail-konto.

Puh! OK. Vil du fortsatt slette Gmail-kontoen din? Les deretter videre!

Slik sletter du Gmail-kontoen din

Logg på Google-kontoen din ved å gå til myaccount.google.com og klikke Logg inn.

Kontosiden min med påloggingsknapp uthevet.

Skriv inn Gmail-legitimasjonen og klikk på Logg inn.

Påloggingsskjerm med adressefelt og påloggingsknapp uthevet.

Under Kontoinnstillinger klikker du på Min konto-siden Slett kontoen eller tjenestene dine.

Kontoinnstillinger-meny med Slett kontoen eller tjenestene dine uthevet.

Klikk Slett produkter.

Kontoinnstillingsskjermbilde med Slette produkter uthevet.

Skriv inn passordet ditt på nytt, og klikk deretter Logg inn.

Påloggingsskjermbilde med påloggingsknapp uthevet.

Ved siden av Gmail-kontoen din, klikker du på søppelbøtte.

Slett en Google-tjenesteskjerm med papirkurven-knappen uthevet.

Skriv inn en ny primær e-postadresse og ditt nåværende passord, og klikk på FJERN GMAIL.

Slett Gmail-skjermen med Fjern Gmail-knappen uthevet.

Du ser denne meldingen med instruksjoner som ber deg om å åpne e-postmeldingen. Klikk Ok, skjønner.

Slett bekreftelsesskjerm for Gmail med OK, og trykk på knappen.

Åpne bekreftelsesadressen for fjerning av Gmail i e-posten din. Klikk på bekreftelseslenken.

E-postadresse for bekreftelse av fjerning av Gmail med link uthevet

Du vil bli bedt om å bekrefte at du vil fjerne Gmail-kontoen din ved å oppgi passordet. Skriv inn passordet ditt og klikk Bekrefte.

Bekreft sletteskjerm med Bekreft-knapp og passordfelt uthevet.

Du vil se en bekreftelsesmelding som denne:

Meldinger fra Google-kontoer som bekrefter at Gmail er slettet.

Gratulerer! Du har slettet Gmail fra Google-kontoen din.

Nå står du fritt til å starte ditt nye liv under en ny hemmelig identitet.

Vil du ha mer hjelp med å fjerne ditt liv på nettet? Sjekk ut ExpressVNs guider på:

> Slette Chrome-utvidelser

> Slette Dropbox

> Slette Facebook-kontoen din

> Slette Facebook Messenger

> Slette Finn min iPhone, Finn min iPad og Finn min Mac

> Slette Google-loggen din

> Slette Google-bildene dine

> Slette nettleserloggen på harddisken

> Slette Instagram-kontoen din

> Slette Internet Explorer-historikken

> Slette Pokémon Go-kontoen din

> Slette Safari

> Slette Snapchat-kontoen din

> Slette Tinder-kontoen din

> Slette Twitter-kontoen din

> Slette WhatsApp Messenger

> Slette Yahoo Mail-kontoen din

Slik sletter du Gmail-kontoen din permanent
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.