Nødvendigheter for å reise utenlands

[ware_item id=33][/ware_item]

Å reise til utlandet er en fin måte å se nye severdigheter, prøve nye ting og oppleve forskjellige kulturer. Her er noen nødvendigheter du bør ta med deg når du utforsker verden!


Reisepapirer

Uansett hvilket land du besøker, trenger du identifikasjon og andre papirer når du reiser, for både sikkerhet og bekvemmelighet. Ikke forlat hjemmet uten disse!

Identifikasjon

Enten du går gjennom tollen på flyplassen eller bare krysser grenser i en bil, bør du ha et gjeldende pass og visum eller annen form for ID, for eksempel fødselsattest eller førerkort. Noen land krever at du alltid bærer dem, slik at du i tilfelle at du blir trukket over eller avhørt, kan bevise hvem du er og hvor du har statsborgerskap..

Andre papirer du bør ta med inkluderer:

 • Fly og andre transportbilletter
 • Kart over områdene du besøker
 • Informasjonsveiledninger

Daglige nødvendigheter

For praktisk reise er det lurt å pakke lett, men også forberede deg på mulighetene. Tenk på de potensielle aktivitetene du kan delta på under turen, og pakk deretter.

Klær

Hvis du vet at du skal delta på en fancy middag eller gå ut på dans, ta med ett antrekk som passer i mer formelle omgivelser. På samme måte, hvis du skal gå på fotturer eller gjøre en annen anstrengende aktivitet, ta med passende klær og sko.

For å holde vesken lett, bør du vurdere å ta bare ett antrekk per irregulær anledning og noen få engangspakker med vaskemiddel, og vaske klær etter behov på hotellet. Ta på deg halvparten så mange antrekk som dager du vil være der for dagtidsklær eller uformelle hendelser. Hvis du for eksempel skal på en åtte dagers tur, kan du ta med deg fire uformelle antrekk som kan byttes. Du vil finne utvalget ditt er bredere enn du tror!

Tips for nesten hvor som helst:

 • Ta med nok sokker og undertøy til hver dag (eller ekstra, bare i tilfelle du blir fanget i regnvær eller føler trang til å hoppe i et basseng mens du er kledd).
 • En lett jakke vil komme til nytte uansett hvor du er.

Toalettsaker og medisiner

Hotellene tilbyr vanligvis flasker såpe, sjampo, balsam og til og med kroppslotion i reisestørrelser, og vil erstatte dem etter behov ved hvert husholdningsbesøk. Hold vesken lett og ta bare med reseptfrie toalettsaker, spesialiteter, pluss andre nødvendigheter som en liten hårbørste, tannbørste, tannkrem, deodorant og andre personlige ting (damer, ikke glem sminken!).

Behold medisinene dine glidelåsen tett i en plastpose, og sørg for at de er tydelig merket. Hvis du bruker visse reseptbelagte legemidler, kan det være lurt å ta med deg en kopi av resepten, i tilfelle du blir stoppet på flyplassen.

Klimaspesifikke gjenstander

Hvis du besøker Irland i mars, ville du absolutt ikke ta med sandaler og sundresses. Sjekk været for destinasjonen og ta med passende klær, så du ikke skalv (eller svetter) mens alle andre har det bra.

Noen forslag inkluderer:

 • solkrem
 • Feilspray
 • Solhatt eller regnhatt
 • Regnjakke
 • Støvler
 • Badetøy

Teknologi

Enten du bruker datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din til å surfe på nettet, ringe eller sende e-postmeldinger, trenger du en rask, sikker og privat forbindelse.

Roaming fra mobiltelefon

Det kan være lurt å ringe hjem for å sjekke barna, tekst noen hyggelige lokale å møte opp eller kontakte reisefølget ditt hvis du blir skilt - men du skulle ikke sitte fast med en stor regning. Å ta med en mobiltelefon på din internasjonale tur trenger ikke å bety skrekkhistorien på 3000 dollar på telefonregningen vi alle frykter. Snakk med det trådløse nettverket for å se om de tilbyr internasjonal gjesting for planen din og landet du besøker.

Reis VPN

For å gå online på den bærbare datamaskinen, nettbrettet eller andre enheter, vil du ha en VPN. Virtuelle private nettverk er nyttige, spesielt når du reiser, fordi de lar deg:

 • Omgå brannmurer og sensur satt av regjeringer
 • Bla anonymt med en kryptert IP-adresse
 • Hindre nettsteder fra å spore deg eller installere informasjonskapsler på datamaskinen din
 • Beskytt all sendt og mottatt informasjon fra nysgjerrige øyne
 • Koble til et eksternt datasenter (firmaet ditt, for eksempel)

Så spennende som nye steder er, kan de også være farlige. Å være på et ukjent sted - og bruke et ukjent og usikret nettverk for surfing - kan sette din identitet og annen informasjon i fare. Beskytt deg selv og alle enhetene dine ved å investere i et VPN for reise.

Disse tipsene vil hjelpe deg å være forberedt, komfortabel og klar for alt mens du reiser verden rundt!

Klikk her for å gå tilbake til ExpressVPNs retningslinjer for personvern for internett

Nødvendigheter for å reise utenlands
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.