Hvorfor en VPN-app vanligvis er bedre enn en VPN-plugin

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvis du vil bruke internett privat og sikkert, trenger du en VPN. Men med alle de forskjellige typer VPN-er tilgjengelige, hvordan bestemmer du mellom å bruke en VPN-app og en VPN-plugin (eller en VPN-nettleser)?


På overflaten ser det ut til at det å bruke en VPN-plugin er det bedre valget. Tross alt er de nesten alltid gratis og relativt enkle å installere. Og når det gjelder VPN-nettlesere, kommer VPN allerede forhåndsinstallert i nettleseren din. Hva du ikke vil like med en VPN-tjeneste som ikke krever betaling, ingen abonnementskonto og bare noen få klikk for å installere?

Før du bestemmer deg for å overlate ditt personvern og sikkerhet på nettet til VPN-plugins og nettlesere, er her noen få ting du bør vurdere.

De fleste VPN-plugins eller nettlesere beskytter bare nettlesertrafikken

I de fleste tilfeller beskytter du installasjonen av en VPN-plugin i nettleseren din eller bruker en VPN-nettleser nettlesertrafikk og ingenting annet. Så hvis du har en VPN-plugin på Chrome, er all Chrome-trafikken din kryptert og beskyttet mot nysgjerrige øyne. Imidlertid, hvis du bruker Outlook, Skype eller et annet verktøy som utveksler informasjon online, vil trafikken ikke være beskyttet av en VPN-plugin eller nettleser (som kan lekkasje IP-adressen din uansett).

I hovedsak er det ikke mye teknisk forskjell mellom en VPN-plugin og en kryptert HTTP-proxy. Selv om du vil se IP-adressen din endres når du sjekker et "hva er min IP" -nettsted, vil de andre applikasjonene dine fortsatt bruke hjemme-IP-en din, og effektiv av-anonymisere deg og la trafikken din bli sårbar for snooping av internettjenesteleverandører..

For å beskytte all nettverkstrafikken din fullstendig, trenger du en VPN-app.

Å bruke en gratis plugin eller nettleser betyr at du sannsynligvis betaler med personvernet ditt

Så godt som alle VPN-plugins og nettlesere på markedet er gratis, noe som bør være grunn til forsiktighet i stedet for feiring. Dette er fordi det er dyrt å vedlikeholde serverne som kreves for å drive en VPN-tjeneste. Så hvis leverandører ikke mottar inntekter fra kunder, tjener de nesten helt sikkert på andre måter.

Noen leverandører kan for eksempel velge å bruke billig infrastruktur for å spare penger, noe som resulterer i langsomme og ustabile tilkoblinger. Andre kan bestemme seg for å begrense teknologioppgraderinger og kundestøtte for å kutte kostnader. Enda verre er det at noen leverandører kan selge brukerlogger og IP-adresser til tredjepart, noe som beseirer formålet med en VPN i utgangspunktet.

Hvorfor ExpressVPN-nettleserutvidelsen er annerledes

ExpressVPN-utvidelsene for Chrome og Firefox tilbyr det beste fra begge verdener, fordi de i motsetning til frittstående utvidelser, de samarbeider med ExpressVPN-appen for å beskytte hele enheten din, ikke bare nettleseren. Utgavene er tilgjengelige for Mac, Windows og Linux og forfalsker også plasseringen din, blokkerer WebRTC og inkluderer HTTPS Everywhere. Abonnementsavgiftene våre sikrer også at vi kontinuerlig kan investere i å oppgradere vår teknologi og vedlikeholde maskinvaren. Resultatet er økt personvern, omfattende sikkerhet og ubegrenset online-frihet. Og det er noe som er verdt å betale for.

Hvorfor en VPN-app vanligvis er bedre enn en VPN-plugin
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.