Hur du tar bort ditt Pokémon Go-konto permanent

[ware_item id=33][/ware_item]

Flytta över, Candy Crush: Pokémon Go är officiellt kungen för mobilspel. Med över 20 miljoner användare bara i USA är det ingen brist på Pokémon-utbildare ute för att fånga dem alla.


Men för de som oroar sig för att Pokémon Go äventyrar deras integritet på internet, kommer den här guiden att visa dig hur du tar bort din Pokémon Go-profil.

Notera: När du tar bort din profil förlorar du all spelinformation som är kopplad till ditt spelkonto. Profilborttagningsförfrågningar är irreversibla, så tänk två gånger innan du fortsätter!

Hoppa till…

Pokémon Go och din integritet
Ta bort din Pokémon Go-profil
Gör mer för att skydda din integritet på internet

Pokémon Go och din integritet

Innan du går i fångst bör du lära dig mer om vilken typ av information som Pokémon Go samlar in från dig. Dessa inkluderar:

  • Grundläggande kontoinformation: ditt namn, födelsedag och antingen din Pokémon Trainer Club-e-post, Googles e-postadress eller Facebook-e-postadress. Om du skapar ett konto för ett barn kommer Pokémon GO att samla in ovanstående information för barnanvändaren.
  • Användningsinformation: cookies och liknande tekniker kan användas för att identifiera dig och övervaka hur du använder Pokémon GO. Förutom Niantic (utvecklarna av Pokémon GO) kan tredje parter som arbetar med Niantic också placera cookies på din enhet.
  • Enhetsinformation: Niantic kan använda "enhetsidentifierare" för att lära sig om typen av enhet och enhetsinställningarna du använder för att komma åt spelet.
  • Platsinformation: när du spelar Pokémon GO kommer ditt användarnamn och fysiska platsinformation att samlas in och lagras.

Hur använder Pokémon GO min information?

Efter att ha samlat in din information kan Niantic behålla den själva och dela den med följande parter:

  • Pokémon Company: all information du delar när du registrerar dig för / spelar Pokémon GO kan vidarebefordras till TPC. Niantic ansvarar inte för vad TPC gör med din information.
  • Utomstående: Niantic samarbetar med tredjepartsleverantörer för att ge dig Pokémon GO. All information du delar när du spelar spelet kan vidarebefordras till dessa företag för forsknings- och analysändamål.
  • Andra företag: i händelse av att Niantic blir involverad i en affärstransaktion och / eller förvärvas av ett annat företag, kan din information avslöjas eller överföras som en del av transaktionen.
  • Juridiska myndigheter: Niantic kan lämna ut den information den samlar in från dig när det är lagligt obligatoriskt för utredningsändamål.

Kan jag välja att dela information i Pokémon GO?

Om du vill njuta av alla funktioner i Pokémon GO, måste du gå med på att dela informationen ovan.

Du kan emellertid göra en begäran om informationsändring / radering eller välja bort delning av information om dig själv eller ditt auktoriserade barn genom att maila [email protected]

Är Pokémon GO säkert att spela?

Pokémon GO är mycket roligt och är ok att spela om användare förblir vaksamma. Även då måste användare vara medvetna om de stora mängder information som samlas in när de spelar spelet.

Till exempel har det förekommit incidenter av spelare som har rånats av rånare som låtsades erbjuda sällsynta Pokémon. Dessa fysiska faror är alltid en möjlighet när du spelar ett spel som samlar in och delar din platsinformation.

Med det i åtanke ska du undvika att spela spelet ensam, alltid vara trött på din omgivning och överväga att använda pseudonym information för ditt spelkonto. Lämna inte sunt förnuft ... även om det finns en charizard precis framför dig!

Ta bort din Pokémon Go-profil

Steg 1: Öppna formuläret för begäran om borttagning av Pokémon Go-profilen på den officiella Pokémon Go-supportwebbplatsen.

Steg 2: Fyll i alla frågor och markera alla rutor markerade med en röd asterisk (*). Det här är obligatoriska frågor om dina kontouppgifter.

fyll i formuläret för borttagning av profilen

Steg 3: Om du tar bort ett konto för någon som är under 13 år kan du kryssa i rutan under Välj om du skickar in denna begäran på uppdrag av ett barn under 13 år.

markera den här åldersrutan för under 13 år

Steg 4: Innan du skickar in formuläret, markera rutan under Kontrollera att du är mänsklig. Låt inte en Pokémon ta bort ditt konto för dig!

Klicka på rutan för att verifiera att du är en människa

Steg 5: Träffa Skicka in. Din profilborttagningsförfrågan kommer att arkiveras och granskas.

Gör mer för att skydda din integritet på internet

Nu när du inte längre är på Pokémon Go, vad kan du göra för att förbättra din integritet på internet? Här är några steg du kan vidta.

  1. Använd ExpressVPN. Medan "pausar" Google Web & Apphistorik hindrar Google från att samla in uppgifter om dig, det hindrar inte din Internetleverantör att spåra vad du gör online och eventuellt dela dem med företag och regeringar. Om du vill dölja din onlineaktivitet från din internetleverantör använder du ett VPN som ExpressVPN.
  2. Använd Tor Browser. Tor döljer din plats och aktiviteter online för alla som gör nätverksövervakning eller trafikanalys, så din internetaktivitet är svår att spåra tillbaka till dig. Det är ett av dina bästa spel för att upprätthålla anonymitet online. För att maximera effektiviteten hos Tor, se till att du läser dessa tips: Vill att Tor verkligen ska fungera?

Säker surfning, alla!

Vill du ha mer hjälp med att ta bort ditt onlineliv? Kolla in ExpressVPN: s guider på:

> Ta bort Chrome-tillägg

> Ta bort Dropbox

> Ta bort ditt Facebook-konto

> Ta bort Facebook Messenger

> Radera Hitta min iPhone, Hitta min iPad och Hitta min Mac

> Ta bort ditt Gmail-konto

> Ta bort din Google-historik

> Ta bort dina Google-foton

> Ta bort surfhistoriken på hårddisken

> Ta bort ditt Instagram-konto

> Ta bort din Internet Explorer-historik

> Ta bort Safari

> Ta bort ditt Snapchat-konto

> Ta bort ditt Tinder-konto

> Ta bort ditt Twitter-konto

> Radera WhatsApp Messenger

> Ta bort ditt Yahoo Mail-konto

Hur du tar bort ditt Pokémon Go-konto permanent
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.