Hoe ExpressVPN op een Sabai-router met OpenVPN in te stellen

[ware_item id=33][/ware_item]

Deze handleiding loopt door het instellen van ExpressVPN op een router die is gekocht bij Sabai Technology. Sabai verkoopt routers die vooraf zijn geladen met een besturingssysteem genaamd Sabai OS, waardoor het relatief eenvoudig is om een ​​VPN op een router te gebruiken.


Deze handleiding is bedoeld voor OpenVPN. Raadpleeg deze zelfstudie voor PPTP-instructies.

Download de VPN-configuratie

Open de Welkomst e-mail u ontving toen u zich aanmeldde voor ExpressVPN. Klik op de link in de e-mail.

open de welkomstmail

Als u de link niet kunt vinden, logt u in op uw ExpressVPN-account.

log in op uw expressvpn-account

Nadat u op de link in de welkomst-e-mail hebt geklikt of bent ingelogd op de website, klikt u op Instellen op meer apparaten.

instellen op meer apparatenvensters

Klik op Handmatige configuratie aan de linkerkant van het scherm en selecteer vervolgens de OpenVPN tab aan de rechterkant. Je zult eerst je zien gebruikersnaam en wachtwoord en dan een lijst met OpenVPN-configuratiebestanden.

Download en bewaar de .ovpn bestand (en) of locaties (bijvoorbeeld Los Angeles, New York, etc.) waarmee u verbinding wilt maken. Dit bestand bevat alles wat u nodig hebt om verbinding te maken met die locatie. Het bevat toegangssleutels voor uw ExpressVPN-account waarmee uw Sabai-router kan inloggen op ExpressVPN.

nieuwe openvpn handmatige configuratie

Configureer uw Sabai-router

Verbind uw computer met het wifi-netwerk van uw Sabai-router. Standaard is dit een netwerk met de naam Sabai24 of Sabai58. Het wifi-wachtwoord staat op het vel papier dat bij uw Sabai-router is geleverd.

verbinden met Sabai

Open een browser en log in op het configuratiescherm van uw Sabai-router. Het adres is meestal http://192.168.199.1. De gebruikersnaam en het wachtwoord staan ​​ook op het vel papier dat bij uw Sabai-router is geleverd.

ga naar het configuratiescherm van de sabai router

Volg desgevraagd de instructies om uw Sabai-router te activeren. Dit is een eenmalige stap die Sabai bij het eerste gebruik vereist.

Klik in het menu linksboven op Netwerk > OpenVPN

netwerk - openvpn

Klik in het Sabai-configuratiescherm 'Kies bestand', en geef het .ovpn-bestand op dat u in stap 2 hebt gedownload. Geef bijvoorbeeld op my_expressvpn_los_angeles_udp.ovpn. Het bevindt zich waarschijnlijk in de map 'Downloads' van uw computer.

kies .ovpn-bestand

Klik 'Bestand weergeven.

toon bestand

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u eerder hebt gevonden.

voer details in

Klik 'Begin‘. Uw Sabai-router maakt nu verbinding met ExpressVPN.

start verbinding

Wacht 15 tot 30 seconden. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, ziet u 'VPN is beschikbaar via OpenVPN ’ in de rechterbovenhoek van de pagina.

vpn is actief via openvpn

Bevestig dat u op internet kunt surfen. Open een nieuw browservenster en probeer een site te bezoeken die nu toegankelijk moet zijn.

U kunt nu andere apparaten verbinden met het wifi-netwerk van de Sabai-router. Alle verkeer wordt automatisch beschermd door ExpressVPN en stroomt door de locatie die u hierboven hebt geselecteerd.

Hoe serverlocaties te veranderen

Ga naar het Sabai-configuratiescherm om van locatie te veranderen, Netwerk > OpenVPN, Klik 'Hou op', vervolgens 'Erase'En upload een ander bestand dat u ontvangt van de Linux van de ExpressVPN-website & Routers OpenVPN ’sectie.

klik stop

klik wissen, ok

upload een ander .ovpn-bestand

Hoe ExpressVPN op een Sabai-router met OpenVPN in te stellen
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.