Ulkomailla matkustamisen tarpeet

[ware_item id=33][/ware_item]

Ulkomailla matkustaminen on hieno tapa nähdä uusia nähtävyyksiä, kokeilla uusia asioita ja kokea erilaisia ​​kulttuureja. Tässä on joitain välttämättömyyksiä, jotka sinun pitäisi ottaa mukaasi, kun tutkit maailmaa!


Matkapaperit

Riippumatta siitä, missä maassa vierailet, tarvitset matkustamisen yhteydessä henkilöllisyyden ja muut paperit turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi. Älä lähde kotoa ilman näitä!

Henkilöllisyystodistus

Menetkö tullin kautta lentokentällä tai ylitätte vain rajoja autolla, sinulla olisi oltava nykyinen passi ja viisumi tai muu henkilöllisyystodistus, kuten syntymätodistus tai kuljettajatodistus. Jotkut maat vaativat, että kannat niitä aina, jotta sinut ohitetaan tai kyseenalaistetaan tapauksissa, joissa olet ja missä sinulla on kansalaisuus.

Muita mukanaan tulevia papereita ovat:

 • Lentokone- ja muut kuljetusliput
 • Kartat alueista, joissa vierailet
 • Tiedotusoppaat

Päivittäiset tarpeet

Matkustamisen helpottamiseksi on viisasta pakata kevyesti, mutta myös valmistautua mahdollisuuksiin. Ajattele mahdollisia aktiviteetteja, joihin saatat olla mukana matkan aikana, ja pakata vastaavasti.

Vaatetus

Jos tiedät käyväsi hienolla illallisella tai menossa tanssimaan, tuo yksi asu, joka sopii muodollisempiin olosuhteisiin. Samoin, jos aiot vaeltaa tai tehdä muuta rasittavaa toimintaa, tuo asianmukaiset vaatteet ja kengät.

Jos haluat pitää laukkusi kevyenä, harkitse vain yhden asun ottamista epäsäännöllisiä tapauksia varten ja muutaman kertakäyttöpakkauksen pesuainetta ja pese vaatteet tarvittaessa hotellillesi. Tuo päivävaatteita tai satunnaisia ​​tapahtumia varten puoli niin monta asusta kuin päivinä olet. Esimerkiksi, jos olet menossa kahdeksan päivän matkalle, tuo neljä rentoasusta, joiden esineet voidaan vaihtaa. Löydät valintasi olevan laajempi kuin luulet!

Vinkkejä melkein missä tahansa:

 • Tuo riittävästi sukkia ja alusvaatteita joka päivä (tai ylimääräinen, vain siltä varalta, että joudut sateen myrskyyn tai tunnet halua hypätä uima-altaaseen pukeutuneena).
 • Kevyt takki on kätevä missä oletkin.

Kylpytuotteet ja lääkkeet

Hotellit tarjoavat yleensä matkakokoisia saippua-, shampoo-, hoitoaine- ja jopa vartalovoidepulloja, ja ne korvaavat tarpeen mukaan jokaisessa taloudenhoitovierailulla. Pidä laukku kevyenä ja tuo vain resepti- tai erikoistuotteita sekä muita tarpeita, kuten pieni hiusharja, hammasharja, hammastahna, deodorantti ja muut henkilökohtaiset tavarat (naiset, älä unohda meikkiäsi!).

Pidä lääkkeesi vetoketjullinen tiiviisti muovipussiin ja varmista, että ne on selvästi merkitty. Jos käytät tiettyjä reseptilääkkeitä, kannattaa ehkä pitää kopio resepistä mukanasi, jos sinua lopetetaan lentokentällä..

Ilmastokohtaiset tuotteet

Jos vierailet Irlannissa maaliskuussa, et varmasti tuo mukanaan sandaaleja ja aurinkohousuja. Tarkista määränpääsi sää ja tuo asianmukaiset vaatteet, jotta et värise (tai hikoile), kun kaikki muut ovat mukavia.

Joitakin ehdotuksia ovat:

 • aurinkovoide
 • Hyönteismyrkky
 • Aurinkohattu tai sade hattu
 • Sadetakki
 • Saappaat
 • Uimapuvut

tekniikka

Käytätkö tietokonetta, tablettia tai puhelinta Internetissä surffaamiseen, puheluiden soittamiseen tai sähköpostien lähettämiseen, tarvitset nopean, turvallisen ja yksityisen yhteyden.

Matkapuhelimen verkkovierailu

Haluat ehkä soittaa kotiin tarkistaaksesi lapsesi, kirjoittaaksesi mukavia paikallisia tapaajia tai ottaa yhteyttä matkakumppaneihisi, jos saat eron - mutta sinun ei pitäisi takertua valtavaan laskuun. Matkapuhelimen tuominen kansainväliseen matkallesi ei tarkoita 3000 dollarin puhelinlaskun kauhuhistoriaa, jota me kaikki pelkäämme. Puhu langattoman verkon kanssa nähdäksesi, tarjoavatko ne kansainvälisiä verkkovierailuja suunnitelmasi ja vierailemasi maan mukaan.

Matka-VPN

Haluat VPN-yhteyden verkkoon siirtymiseen kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella tai muulla laitteella. Virtuaaliset yksityiset verkot ovat hyödyllisiä etenkin matkoilla, koska niiden avulla:

 • Ohita palomuurit ja hallitusten asettama sensuuri
 • Selaa nimettömästi salatulla IP-osoitteella
 • Estä verkkosivustoja seuraamasta sinua tai asentamasta evästeitä tietokoneellesi
 • Suojaa kaikki lähetetyt ja vastaanotetut tiedot uteliailta
 • Yhdistä etäiseen tietokeskukseen (esimerkiksi yrityksesi)

Joten jännittäviä kuin uudet sijainnit ovat, ne voivat olla myös vaarallisia. Oleskelu tuntemattomassa paikassa - ja tuntemattoman ja suojaamattoman verkon käyttäminen selailuun - voi vaarantaa henkilöllisyytesi ja muut tietosi. Suojaa itseäsi ja kaikkia laitteitasi sijoittamalla matkapuhelimen VPN-verkkoon.

Nämä vinkit auttavat sinua olemaan valmistautunut, mukava ja valmis mihin tahansa, kun matkustat maapallolla!

Napsauta tätä palataksesi ExpressVPN: n Internet-tietosuojaoppaisiin

Ulkomailla matkustamisen tarpeet
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.