Laitteen lukitseminen

[ware_item id=33][/ware_item]

Älypuhelimet tallentavat tänään kaiken online-salasanoista luottokorttinumeroihin. Siksi enemmän kuin koskaan on tärkeää pitää heidät turvassa.


Käytä lukitusnäyttöä ja valitse riittävän turvallinen salasana. Tämä vaikeuttaa muiden pääsyä puhelimeesi ilman suostumustasi.

Sormenjäljen käyttäminen laitteen lukituksen avaamiseen ei juurikaan lisää turvallisuutta. Sormenjälki voidaan helposti kloonata niin vähän kuin peukalon kuva ja käyttää puhelimen lukituksen avaamiseen. Ja vaikka sinua ei voida laillisesti pakottaa paljastamaan salasanaasi useimmissa lainkäyttöalueissa, sormenjäljen poistaminen puhelimesta avaamiseksi ilman suostumustasi on täysin laillista.

Salaa asema

Apple aloitti oletusarvoisesti kiintolevyjen salauksen iOS 8: n jälkeen. Tämä parantaa huomattavasti omistajan suojaa mielivaltaisilta hakuilta ja henkilökohtaisten tietojen väärinkäytöltä laitteen katoamisen jälkeen..

Android tarjoaa myös ominaisuuden, jonka avulla käyttäjä voi salata aseman; käyttäjän on kuitenkin aktivoitava tämä. Vaikka Google ilmoitti kyseisestä salauksesta oletuksena vuonna 2014, vaatimukset poistettiin hiljaisesti myöhemmin.

Löydät vaihtoehdon salata laite asetuksissasi.

Vaikka se ei ole erityisen helppoa, on mahdollista hakea henkilökohtaisia ​​tietojasi puhelimestasi ilman suostumustasi, jos et salata asemaa ja lainvalvontaviranomaiset avaavat nämä puhelimet rutiininomaisesti Googlen avulla, jopa vähäisemmissä tapauksissa kuin huumausainerikokset..

Valitse hyvä salasana

Vaikka sekä Apple että Google toteuttavat toimenpiteitä suojataksesi salattuja tietojasi hakkereilta rajoittamalla väärän salasanan syöttämiskertojen määrää minuutissa tai poistamalla aseman muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen, vahva salasana on paras suoja.

Valitse salasana, jossa on vähintään 12 merkkiä, tai käytä satunnaisen salasanan luomista. Muista myös lisätä joukko numeroita sekä isoja ja pieniä merkkejä. Vaihtoehtoisesti voit luoda Diceware-salasanan, joka koostuu neljästä viiteen sanasta.

Lisätietoja

Lisätietoja mobiili-Wi-Fi: n vaaroista seuraavilla artikkeleilla:

  • Mitä tietoja kulkee matkapuhelinverkkojesi kautta
  • Mobiili-asetukset, jotka vaikuttavat yksityisyyteesi
  • Kuinka matkapuhelimesi lataaminen altistaa sen riskeille
  • Paikat, jotka johtuvat sijainnin triangoinnista, puhelujen sieppaamisesta, tekstiviesteistä
  • Kuinka suojata mobiilisovelluksesi
Laitteen lukitseminen
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.