Kuinka pysyvästi poistaa Twitter-tilisi

[ware_item id=33][/ware_item]

Nykyään aina kun on uutta uutisia, voit lyödä vetoa, että joku twittelee siitä.


Noin 6000 twiittiä sekunnissa, Ei ole yllättävää, että jotkut käyttäjät ovat hätääntyneitä päivittäin lähetetyn sisällön suuren määrän vuoksi. Niille, jotka haluavat hieman enemmän Internet-yksityisyyttä jättämällä pysyvästi hyvästit Twitteriin, tämä opas on sinulle.

Huomautus: Sinä ei voi noutaa Twitter-tilisi sen jälkeen, kun se on poistettu käytöstä. Joten ajattele kahdesti, ennen kuin jatkat!

Hypätä…

Twitterin tietosuojakäytäntö
Kuinka ladata Twitter-arkisto
Kuinka poistaa Twitter-tilisi
Suojaa Internet-yksityisyyttäsi enemmän

Twitterin tietosuojakäytäntö

Ennen kuin lähdet ulos jakaaksesi elämäsi 280 merkin välein, sinun pitäisi tietää vähän enemmän Twitteristä ja yksityisyydestäsi.

Twitter kerää joukon tietoja sinusta. Tämä sisältää:

  • Tilin perustiedot: Nimesi, käyttäjänimesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Yhteystiedot: Jos lataat tai synkronoit osoitekirjan Twitterin kanssa, Twitterillä on kopio yhteystiedoista. Ja jos lähetät Twitter-tiimille sähköpostin, Twitter voi säilyttää sähköpostin sisällön ja kaikki yhteystiedot myöhempää käyttöä varten.
  • Paikkatieto: Jos jaat twiitin, joka julkaisee fyysisen sijaintisi, myös Twitterillä on pääsy näihin tietoihin.
  • Maksutiedot: Jos suoritat tapahtuman Twitterin omistaman palvelun kautta, Twitter tallentaa maksutietosi (korttinumerosi, laskutusosoitteen jne.). Sinulla on kuitenkin mahdollisuus poistaa ne milloin tahansa.
  • Linkit ja evästeet: Twitter voi tarkkailla, miten olet tekemisissä linkkien kanssa sen palveluissa ja voi käyttää evästeitä oppiaksesi mieltymyksistäsi. Twitter seuraa myös laitetta, käyttöjärjestelmää ja selainta, jota käytät sen palveluihin.

Kuinka Twitter käyttää tietojani??

Kerättyäsi tietosi Twitter voi käyttää niitä seuraavilla tavoilla:

  • Mainonta: Mainostaminen tukee Twitterin palveluita. Twitterin keräämiä tietoja käytetään osoittamaan kohdistettuja mainoksia.
  • Jakaminen kolmansille osapuolille: Twitter ei paljasta tietojasi ilman lupaasi, paitsi erityisissä olosuhteissa. Se voi esimerkiksi joutua jakamaan tietosi lainvalvontaviranomaisten kanssa, jos laki on velvollinen tai jos yritys jättää konkurssin tai on mukana sulautumisessa, hankkimisessa, uudelleenorganisoinnissa tai omaisuuden myynnissä.

Onko Twitterin käyttö turvallista?

Sanalla sanoen kyllä. Muista kuitenkin Twitterin oma varoitus: Se, mitä jaat Twitterissä, voidaan nähdä kaikkialla maailmassa heti. Olet mitä Tweetit!

Joten pysy valppaana, pysy turvassa ja pidä hauskaa. Jos haluat lukea lisää Twitteristä ja yksityisyydestä, tutustu Twitterin tietosuojakäytäntöihin täällä.

Kuinka ladata Twitter-arkisto

Jos tunnet tunteita, voit ladata Twitter-arkistosi ennen tilisi poistamista. Näin:

Vaihe 1: Siirry twitter.com: iin ja Kirjaudu sisään käyttämällä Twitter-käyttäjänimeäsi ja salasanaasi.
Twitter-kirjautumissivu

Vaihe 2: Napsauta profiilikuvasi selaimen oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten Asetukset ja yksityisyys.

Twitter-pudotusvalikko

Vaihe 3: Vieritä sivua alas ja napsauta Pyydä arkistoasi. Twitter-asetusten sivu

Vaihe 4: Twitter ilmoittaa, että se on vastaanottanut pyyntösi, ja lähettää sinulle sähköpostia, kun arkisto on valmis ladattavaksi.