Katso televisio-ohjelmia verkossa matkalla

[ware_item id=33][/ware_item]

Matka pitkillä lennoilla tai maantiellä on ollut harvoin nautinnollista, mutta ajattele vain kymmenen vuotta sitten, jolloin yksi kerrallaan-elokuvat olivat lennon aikana tapahtuvan viihteen summa, jota voit käyttää tuntien ajan - tai jos olimme loputtomassa automatkassa, edes sitä. Nykyään matkustajat pilaantuvat langattoman Wi-Fi-yhteyden ja 3G / 4G-datasuunnitelmien käytön kautta kaikkialla. Tämä avaa virtaviihteen maailman matkan aikana. Joten kun olet ylös ilmassa tai tien päällä, mitä sinun tulisi virtauttaa? Valikoimia on laaja: ilmainen, ilmainen varoituksin, liittymäpohjainen ja henkilökohtaisesti ostettu. Katsotaanpa.


Verkko-sovellukset: Monet lähetysverkot tarjoavat nyt sovelluksen on-demand-jaksoista suosituista ohjelmista. Esimerkiksi FXNow-sovelluksessa on jaksoja näyttelyistä, kuten Sons of Anarchy ja The Simpsons. Näissä sovelluksissa on usein valikoima elokuvia, joiden verkko on lupa lähettää. Vaikka näiden sovellusten lataus on yleensä ilmaista, jotkut vaativat todennetun tilin kirjautumisen yhteistyökumppanilta. Nämä ovat myös alueellisia, joten amerikkalaiset käyttäjät eivät pääse BBC iPlayer -sovellukseen, ja Ison-Britannian käyttäjät eivät pääse NBC-sovellukseen.

Kaapeli- / satelliittisovellukset: DirecTV: stä Xfinityyn, kaapeli- ja satelliittipalvelujen tarjoajat tietävät, että heidän asiakkaansa haluavat sisältöä liikkeellä ollessa. Perustuu kotilaitteesi määrityksiin ja tilisi määrityksiin, se voisi tarkoittaa mitä tahansa kuratorioidun on-demand-sisällön suoratoistosta täydelliseen suoratoistoon pääsyyn, joka saadaan suoraan kodin DVR: stä. Älä pelkää, että jos sinulla ei ole tilaajaa, suoratoistoa verkossa on paljon vaihtoehtoja ilman kaapelia.

Ensiluokkaiset kaapeli-sovellukset: HBO ja Showtime ovat luoneet parhaita televisio-ohjelmia median historiassa suurten elokuvakirjastojen lisäksi. Heidän vastaavat sovelluksensa (HBO Go ja Showtime Anytime) tarjoavat pääsyn koko historiansa televisio-ohjelmien arkistoon, mikä tarkoittaa, että 11 tunnin suoran lennon aikana San Franciscosta Lontooseen voitte suoratoistaa koko troonikausikauden HBO: n kautta. Mennä. Ainoa premium-kaapelisovellusten vaatimus on, että sinun on usein oltava kanavan nykyinen tilaaja kaapeli- / satelliittioperaattorisi kautta (vaikka HBO on viime vuosina ollut saatavana erillisenä palveluna, HBO Now).

Streaming-palveluntarjoajat: Netflix, Amazon Prime, Hulu ja muut suoratoistosisällöntuottajat ovat nykyään suosituimpia tapoja katsella televisiota ja elokuvia. Tarvitsee vain tilauksen, joka on usein alle 10 dollaria kuukaudessa. Vaikka sisällössä on jonkin verran päällekkäisyyttä, jokaisella palveluntarjoajalla on oma ainutlaatuinen televisio-ohjelmien ja elokuvien kirjasto. Jos sinulla on jotain kiinnostavaa, etsi parasta sitä ennen kuin pääset ilmaan - itse asiassa se saattaa olla paras tapa odottaa nousua..

Ostettu media: Amazon ja iTunes tarjoavat myös tuotekohtaisia ​​ostoja ja suoratoistoa, yleensä vähemmän kuin kupillinen kahvia. Etu ostetulle sisällölle on se, että nämä ovat usein viimeisimpiä julkaisuja, jotka ovat saatavilla ennen niiden saapumista tilauksen suoratoistoon - TV-jaksoissa, yleensä 24 tunnin sisällä alkuperäisestä lähetyksestä, joten jos unohdit The Walking Deadin viimeisen jakson, nopea Ostaminen täyttää laitteen zombeilla.

Vaikka suoratoisto on ihanteellinen tapa kuljettaa aika pitkällä lennolla tai autolla, älä unohda noudattaa lentoyhtiösi tekniikkaa ja laitteita koskevia ohjeita - ja jos olet kuljettaja, pidä silmäsi tiellä!

Muista myös, että vaikka Wi-Fi saattaa olla käytettävissä, lentosi saattaa veloittaa pääsystä laitteita kohden, nopeudet voivat olla rajoitetut ja suoratoistovideoita voidaan kuristaa, ellei niitä ole peitetty VPN: llä. (Jos olet huolissasi tästä, monet palvelut antavat sinun ladata ohjelmointia laitteellesi etukäteen.) Silti vaihtoehtosi ovat kaukana vanhasta päivästä maksamalla kuulokkeista lennon aikana elokuvan tai yhden videon katseluun. DVD autossa. Itse asiassa, jos olet takana tietystä TV-ohjelman kaudesta, se saattaa olla paras tapa antaa sinulle vihdoinkin aikaa rentoutua, rentoutua ja tarttua joihinkin jaksoihin.

Napsauta tätä palataksesi ExpressVPN: n Internet-tietosuojaoppaisiin

Katso televisio-ohjelmia verkossa matkalla
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.