Toegang verleend: Hoe Southwest Airlines in het buitenland te gebruiken

[ware_item id=33][/ware_item]

Southwest Airlines-logo vliegt hoog in de lucht! bypass


Als je dit leest, is de kans groot dat je al een paar dingen weet over VPN's. Misschien heb je ze zelfs gebruikt om goedkope vliegtickets te vinden. Maar wist u dat sommige sites van luchtvaartmaatschappijen alleen beschikbaar zijn in bepaalde landen?

Neem bijvoorbeeld Southwest. Hoewel het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is, is de website zuidwesten.com alleen beschikbaar voor mensen in de VS en een handvol landen in de buurt. Sterker nog, als u het van de meeste van de wereld probeert te bekijken, ziet u onmiddellijk dit bericht van Southwest Airlines 'Toegang geweigerd':

Schermafbeelding: De toegang geweigerde pagina van Soutwest Airlines.

Jammer toch?

Om nog erger te maken, heb je ook geen geluk met het vinden van tickets op sites van derden zoals Kayak of Orbitz. Dat komt omdat de enige manier om een ​​Southwest-ticket te kopen is via zuidwesten.com. Het bedrijf zegt dat dit helpt om de kosten laag te houden, en hoewel dat waar kan zijn, maakt het het voor klanten buiten de VS extreem moeilijk om te profiteren van de services van de luchtvaartmaatschappij.

Of u nu vroeg wilt inchecken, uw vlucht wilt wijzigen of gewoon uw reisschema wilt controleren, geen toegang tot de website kan een hele reeks potentiële problemen veroorzaken. En als u op reis bent, zijn vluchthik het laatste waar u mee te maken wilt hebben.

Gelukkig is er een gemakkelijke oplossing. Als u de gevreesde pagina 'Toegang geweigerd' ondervindt en u zich afvraagt ​​waarom u geen toegang kunt krijgen tot de website van Southwest Airlines, laat deze gids u zien hoe u een VPN kunt gebruiken om uw netwerk te coderen en privé en veilig toegang te krijgen tot zuidwesten.com..

Waarom Southwest blokkeert buiten IP's

Southwest Airlines blokkeert nu al een aantal jaren specifieke IP's buiten de VS en de buurlanden die het bedient. Een eenvoudige Google-zoekopdracht toont heel veel communitypagina's met klanten die hun frustratie in pijnlijke details uiten.

Hoewel Southwest de redenen voor het blokkeren van de toegang tot het grootste deel van de wereld niet gedetailleerd heeft, kan er een aantal redelijke verklaringen zijn: een, omdat de luchtvaartmaatschappij geen internationale vluchten over lange afstanden aanbiedt, wil ze het overtollige verkeer beperken tot site; twee, het wil klanten beperken die tickets in het buitenland kopen, en dus mogelijke besparingen die de eindgebruiker zou kunnen zien; en ten derde, de paginabeperkingen zijn slechts een fout die Southwest nog niet belangrijk vond om aan te pakken.

Dat gezegd hebbende, lijkt Southwest een willekeurig patroon te volgen waarbij sommige IP's worden geblokkeerd, terwijl andere wordt toegestaan; sommige gebruikers hebben zelfs gemeld toegang te hebben tot Southwest door de site te bezoeken vanuit een andere stad in hetzelfde land.

Wat u nodig hebt om zuidwesten.com in het buitenland te bereiken

In plaats van uren in de wacht te staan ​​bij de klantenservice, of erger nog, de achterpagina's van zelfhulpberichten van de community door te nemen, kunt u de volgende tools gebruiken om het bericht 'Toegang geweigerd' te omzeilen en de Southwest-website vrij te bezoeken.

Kom gewoon voorbereid met:

  • Een veilige VPN (zoals ExpressVPN!)
  • Uw Southwest-account (als u die heeft)
  • Een paar seconden om te sparen

Geen externe tools of abonnementen nodig; met een beveiligde VPN-verbinding hebt u toegang tot zuidwesten.com zonder uw paspoortnummer, creditcardgegevens of persoonlijk adres in te voeren (hoewel u enkele van deze gegevens moet invoeren om daadwerkelijk een ticket te boeken). Bovendien kunt u een VPN gebruiken voor toegang tot Southwest in elke browser met elk apparaat.

Een stapsgewijze handleiding voor toegang tot Southwest Airlines in het buitenland

Om toegang te krijgen tot de Southwest-website met een beveiligde VPN-verbinding, opent u uw VPN-app en maakt u verbinding met elke serverlocatie in de VS..

Screenshot van ExpressVPN: Maak verbinding met een Amerikaanse serverlocatie voor toegang tot Southwest Airlines vanuit het buitenland.

Controleer na verbinding of uw VPN werkt door uw browser te openen en de IP Address Checker van ExpressVPN te bezoeken om uw locatie te verifiëren. Als uw IP overeenkomt met dat van uw VPN-adres, dan is uw nieuwe IP-adres veilig en kunt u snel verder gaan.

Screenshot: Wat is mijn IP-pagina van ExpressVPN. Als u in de VS verschijnt, hebt u toegang tot Southwest Airlines.

Ga nu naar zuidwesten.com en gebruik de site zoals u gewoonlijk zou doen. Vergeet niet dat u zich niet hoeft aan te melden of gegevens expliciet in te voeren; maar als u al een Southwest-account hebt, zou u deze nu zoals gewoonlijk moeten kunnen gebruiken.

U kunt een nieuw ticket kopen of prijzen controleren!

Screenshot: Southwest Airlines-boekingspagina. Krijg budgetvluchten naar het buitenland met ExpressVPN.

JEP. Het is echt zo gemakkelijk.

Herinnering: vergeet niet een VPN te gebruiken tijdens het vliegen

Wat hebben luchthaven-Wi-Fi en luchtvaartmaatschappij Wi-Fi met elkaar gemeen? Met enorme hoeveelheden gebruikersverkeer op elk luchtvaartmaatschappijnetwerk op elk willekeurig moment, is de hoeveelheid gevoelige gegevens die tussen meerdere apparaten wordt doorgegeven, voelbaar.

Als je veilig wilt browsen - of je nu op de grond of in de lucht bent - zorg ervoor dat je je VPN altijd aanhoudt. Als een toegevoegde bonus, kunt u zelfs uw VPN gebruiken om sites te bezoeken die uw wifi-netwerk beperkt. Het is een win-win.

Toegang verleend: Hoe Southwest Airlines in het buitenland te gebruiken
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.