Nieuwe wet voor uitkering niet zo glorieuze regering van Kazachstan

[ware_item id=33][/ware_item]

Nieuwe wet voor uitkering niet zo glorieuze regering van Kazachstan


Alle burgers van Kazachstan worden binnenkort eigenaar van een nieuw certificaat. Het is echter niet iemand om trots te pronken met je vrouwen.

De Kazachse regering heeft een nieuwe wet aangenomen die vereist dat een digitaal certificaat op de telefoons en pc's van elke burger wordt geïnstalleerd. Het verzamelt webverkeer, wachtwoorden, oproepen naar uw geitenboer en zelfs financiële details. Inderdaad, het certificaat zal vrijwel alles bevatten wat de overheid wenst.

Dit is gewoon weer een voorbeeld van een regering die zich een weg probeert te banen in je leven. Het is een flagrante informatiegrabbel en ze probeerden het niet eens te verbergen. Althans, niet zo goed. Het nieuws kwam aan het licht toen Telecom.kz het surveillanceplan publiceerde in een persbericht van november. Het werd haastig ingetrokken, maar wanneer leren mensen dat Google alles opslaat ...

Het is niet de eerste keer dat een regering heeft geprobeerd zich een weg te banen naar ons digitale leven. En het zal zeker niet de laatste zijn. Maar we weten nu tenminste dat ze het doen en we kunnen onze privacy beschermen. Het is bijna grappig om te zien hoe ze rondfladderen, falen.

Download ExpressVPN

Hoe te voorkomen dat regeringen u bespioneren

Als je je zorgen maakt over een regering die je bespioneert, is er een eenvoudige manier om ze te verslaan. ExpressVPN werkt door uw locatie te verbergen voor rondneuzen. Ze kunnen erop staan ​​dat u alle certificaten in Kazachstan installeert, maar ze kunnen niets doen als uw verbinding afkomstig is uit een land buiten hun rechtsgebied.

Gelukkig is de wereld groot. En ExpressVPN heeft het gedekt. U kunt verbinding maken met een van onze vele VPN-locaties voor privé browsen. Zelfs die in Kazachstan. (Ja, we hebben er wel een. Omdat we geweldig zijn).

✋ Hoog vijf. ✋

Krijg uw privé-internetverbinding van ExpressVPN. En bespaar uzelf misschien wat geld, de volgende keer dat u een auto wilt huren. Of een ezel die een auto sleept. Het is jouw internet. Doe wat je leuk vindt!

Download ExpressVPN

Uitgelichte afbeelding: siempreverde22 / Dollar Photo Club

Nieuwe wet voor uitkering niet zo glorieuze regering van Kazachstan
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.