Gratis sportstreamingsites brengen uw privacy in gevaar: 3 redenen om een ​​VPN te gebruiken

[ware_item id=33][/ware_item]

Bekijk Premier League zonder VPNProbeer Sky Sports buiten het VK te bekijken en je mist alle Premier League-actie!


We weten allemaal hoe vervelend het is om online livestreams te vinden. Zoeken naar een werkende link, zorgen maken over willekeurige pop-ups en omgaan met de aanval van cookies die aan uw browser blijven kleven, zoals bubblegum op een schoen, zijn allemaal stappen die we nemen wanneer we gratis online inhoud streamen.

Volgens onderzoekers van Stony Brook University, zoveel als 50% van gratis streaming sportsites bevatten kwaadaardige advertenties.

Is het het risico waard? Natuurlijk niet. Maar dat betekent niet dat we het nog steeds niet doen.

Gelukkig zijn er veiligere manieren om sport live te streamen. Hier zijn drie redenen waarom het altijd beter is om te streamen met een VPN.

Stream rechtstreeks van de bron

Als je dit leest, weet je waarschijnlijk al wat een VPN is. Wat je misschien niet weet, is hoe VPN's dit gemakkelijker maken omzeil schetsmatige livestreams helemaal en stream rechtstreeks vanuit de bron.

hoe het eruit ziet zonder een VPNVoordat ExpressVPN ...

Omdat u met een VPN uw IP-adres in een ander land met elkaar kunt maskeren, hebt u toegang tot legitieme streaming-sites over de hele wereld!

hoe het voor een VPN zorgtNa ExpressVPN ...

Met de Stream Sports-directory van ExpressVPN kun je gedetailleerde handleidingen lezen over hoe je 's werelds grootste sportevenementen live kunt streamen zonder ooit een schetsmatige link te hoeven openen.

Voeg meer beveiliging toe aan uw netwerk

Hoewel gratis streaming-sites steeds populairder worden, zijn ze dat wel draag een groot aantal privacyrisico's. Malware, virussen en snode web-trackers zijn allemaal bedreigingen die u graag accepteert wanneer u besluit inhoud van deze sites te streamen.

Korrelige video's, irritante pop-ups, trackers van derden - dit zijn slechts enkele van de problemen waarmee u te maken krijgt wanneer u live streaming-sites gebruikt.

Wanneer u een VPN gebruikt, kunt u uw netwerkverkeer coderen en uw locatie anonimiseren, om nog maar te zwijgen van het feit dat u ook kunt streamen vanaf legitieme websites in tegenstelling tot willekeurige links.

Het is een win-win.

Kijk zelfs in HD

Videokwaliteit is zelden de norm als het gaat om sites van derden. Wanneer je streamt van externe bronnen, riskeer je niet alleen je privacy, je kijkt ook naar een sub-par stream.

Omdat je met VPN's kunt streamen vanaf de bron, de videokwaliteit is veel beter, en de laadtijden zijn bijna nul.

U kunt zelfs de snelheidstest gebruiken om te zien welke VPN-serverlocaties de beste snelheden bieden.

Zie het onder ogen, mensen: als u online naar sportstreams gaat zoeken, zorg er dan voor dat u een VPN gebruikt.

Gratis sportstreamingsites brengen uw privacy in gevaar: 3 redenen om een ​​VPN te gebruiken
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.