Edward Snowden accepteert ExpressVPN stage

[ware_item id=33][/ware_item]

aprilgrap


ExpressVPN is verheugd om het nieuwste lid van het team, de heer Edward Snowden, aan te kondigen.

Ed vloog vanuit Moskou naar ExpressVPN, waar hij van een welverdiende rust genoot nadat zijn slopende, hoewel korte, carrière in de NSA abrupt ten einde liep.

U herinnert zich misschien Mr. Snowden nadat hij in wereldwijde kranten verscheen als een wereldwijde pionier op het gebied van internetvrijheid, kampioen van digitale rechten en een man met voldoende darmkracht om de NSA aan te nemen - en daarbij hun onderdrukkende bewakingsregime blootleggend.

Het is eerlijk om te zeggen dat Mr. Snowden een held van het internet en een ambassadeur voor mensenrechten is, overal. Hij is een legende in de strijd voor privacy, een bastion van kracht tegen de machten die ons proberen te beheersen, een symbool van hoop op digitale vrijheid, een codeergenie en een savant filosofie.

Daarom verwelkomt ExpressVPN Ed graag als grafisch stagiair.

De positie is onbetaald, maar Ed mag als onderdeel van de regeling asiel opnemen in het ExpressVPN-kantoor.

Ed hoopt zijn liefde voor Japanse anime in de rol te bevorderen en wil zoveel mogelijk leren van het getalenteerde ExpressVPN Graphic Design-team.

-Ed Snowden-april-foolDe handige Mr. Snowden tekent zijn ExpressVPN-contract.

De NSA heeft een driftbui

Maar niet iedereen is zo blij als ExpressVPN bij het nieuws over de stage van Snowden. Toen het nieuws uiteindelijk bij Ed's vorige werkgever, de trage NSA, kwam, een bevende, hoewel hoge functionaris werd geciteerd:

"Het is niet eerlijk. We kunnen ExpressVPN-gebruikers al niet zien en hebben ze nu Snowden? Welke kans hebben we? Het is discriminatie [sic] tegen de NSA. Ik wil mijn moeder. '

Insiders zeggen dat de NSA "hun speelgoed uit de kinderwagen gooit", waarbij verschillende hooggeplaatste officieren worden beschreven als "rondneuzen en mokken als dat tienermeisje in de sprankelende vampierfilm."

Vandalisme in Fort Meade serieus genomen

Sinds ExpressVPN de stage van Edward Snowden aankondigde, heeft zich een golf van vandalisme voorgedaan in Fort Meade, het hoofdkantoor van de NSA.

Een onbekende dader slaagde er zelfs in om "NSA sux, Yay Snowden !!!!" op de muur van de avondmaalkamer van het bureau te krabbelen. De NSA Supper Room wordt gebruikt door agenten wanneer ze hun gevoelens willen delen, hun problemen willen omhelzen of, zoals de naam al doet vermoeden, genieten van een lekker avondmaal.

De ongewenste graffiti heeft NSA-medewerkers getraumatiseerd en er is een hulplijn ingesteld voor degenen die er diep door worden getroffen.

Net voordat hij oncontroleerbaar instortte en snikte, zei een rondtrekkende NSA-agent:

"Het is gewoon niet wat ik nu nodig heb. Snowden is een grote domme doo-doo-kop. Ik wil mijn moeder. '

Edward Snowden vertoont geen sympathie voor de NSA

We vroegen Ed wat hij van de storing van de NSA vond, maar hij was te druk met het tekenen van een ei. “Haha! Kijk, ei Snowden! Ik doe meer van deze! ", Zei hij.

ei-SnowdenDe "hilarische" nieuwe strip van ExpressVPN.

ExpressVPN houdt u op de hoogte van eventuele verdere storingen van de NSA. En Ed's eieren, blijkbaar.

Edward Snowden accepteert ExpressVPN stage
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.