Apple verwijdert VPN-apps uit de China App Store

[ware_item id=33][/ware_item]

BELANGRIJK NIEUWS

We hebben vandaag, op 29 juli 2017, om ongeveer 04:00 GMT een melding ontvangen van Apple dat de iOS-app ExpressVPN is verwijderd uit de China App Store. Ons voorlopige onderzoek geeft aan dat alle belangrijke VPN-apps voor iOS zijn verwijderd.


Gebruikers in China die toegang hebben tot de App Store van een ander territorium (d.w.z. dat ze hebben aangegeven dat hun factuuradres buiten China is) hebben geen gevolgen; ze kunnen de iOS-app downloaden en updates blijven ontvangen als voorheen.

Hoewel de beslissing van Apple verrassend en ongelukkig is, verandert dit niets aan de toewijding van ExpressVPN om u veilig en betrouwbaar verbonden te houden. Ons ondersteuningsteam staat 24/7 klaar, inclusief via live chat, om alle betrokken gebruikers te helpen.

We zijn teleurgesteld in deze ontwikkeling, omdat dit de meest ingrijpende maatregel is die de Chinese regering tot nu toe heeft genomen om het gebruik van VPN's te blokkeren, en we zijn verontrust over het feit dat Apple de censuurinspanningen van China helpt. ExpressVPN veroordeelt krachtig deze maatregelen, die de vrijheid van meningsuiting en burgerlijke vrijheden bedreigen.

Gebruikers in China kunnen verbonden blijven met het open internet met de apps van ExpressVPN voor Windows, Mac, Android en andere platforms.

Onze toewijding aan een open en gratis internet blijft sterker dan ooit, en we zullen blijven vechten om onze gebruikers te helpen contact te houden, ongeacht waar ze zich bevinden.

Schermafbeelding van de kennisgeving die ExpressVPN van Apple heeft ontvangen over het verwijderen van de iOS-app van ExpressVPN uit de China App Store.Schermafbeelding van de kennisgeving die ExpressVPN van Apple heeft ontvangen over het verwijderen van de iOS-app van ExpressVPN uit de China App Store.

Neem voor hulp bij het gebruik van ExpressVPN in China contact op met de ondersteuning of probeer de onderstaande links voor probleemoplossing:

  • Hoe u uw App Store-land kunt wijzigen om ExpressVPN voor iOS te downloaden en bij te werken
  • Kan geen verbinding maken met een VPN-serverlocatie
  • Kan geen verbinding maken met internet terwijl VPN is verbonden
  • Problemen met VPN-verbinding: 4 mogelijke oorzaken en oplossingen
Apple verwijdert VPN-apps uit de China App Store
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.