Acht vrouwen in Bitcoin die je moet volgen op Twitter

[ware_item id=33][/ware_item]

Een Twitter-pictogram tweet een Bitcoin-logo uit haar mond.


De oude cliché dat er weinig vrouwen in Bitcoin zijn, wordt een beetje vermoeiend. Veel vrouwen dragen bij aan de technologische, gemeenschaps- en investeringskant van wat wij beschouwen als een van de meest opwindende menselijke ontwikkelingen van onze eeuw. Naast VPN's natuurlijk.

Als je op Twitter bent en deze vrouwen nog niet volgt, doe dat dan nu!

1. Elizabeth Stark (@starkness)

Elizabeth Stark heeft een lange geschiedenis van campagne voeren voor digitale rechten. Ze is al lang een pleitbezorger van Bitcoin en staat momenteel het meest bekend om de oprichting van Lightning Labs, het snelle en goedkope betalingsnetwerk bovenop Bitcoin.

De toekomst van Lightning ziet er rooskleurig uit. �� Watchtowers, Splicing, AMP, betere bitcoin gebruikerservaring. ⚡️

We schreven een inleiding voor mensen om te leren hoe Lightning voor de eindgebruiker werkt: https://t.co/MsuHyrE8PC

- elizabeth stark (@starkness) 2 mei 2018

2. Leigh Cuen (@La__Cuen)

Leigh is een columnist en verslaggever voor Coindesk. Ze tweet over technologie, sociale kwesties en Bitcoin in het Midden-Oosten.

Niet-populaire mening: we hebben meer bitcoin-maximalisten nodig om journalisten te leren hoe ze blockchain-projecten kunnen bevragen (ongeacht of deze weergave juist is).

- Leigh Cuen (@La__Cuen) 1 augustus 2018

3. Mir Liponi (@mir_btc)

Mir is in wezen een Bitcoin-maximalist en zal alle oplichters, posers en wannabe-leiders in de ‘crypto’ -ruimte oproepen. Ze bevindt zich ook in het hart van de popcultuur van Bitcoin!

Wanneer een cryptocurrency een bedrijf heeft, oprichters, een maker die niet anoniem is en er nog steeds is, een marketing- / advertentieafdeling, zijn dat nooit goede tekenen.
Het zijn symptomen van mogelijke oplichting en / of in het beste geval triviale enkele fouten.

- MIR������ (@mir_btc) 17 januari 2018

4. Lyn Ulbricht (@Free_Ross)

Lyn is de moeder van Ross Ulbricht, die momenteel een levenslange gevangenisstraf uitzit voor het naar verluidt creëren en runnen van de online drugsmarkt 'de Silk Road' in 2011. Lyn gebruikt Twitter om bewustzijn te verspreiden over de oorlog tegen drugs, mogelijke corruptie rond het proces van haar zoon, en deel berichten van Ross zelf.

We hebben zojuist een petitie gelanceerd om Ross thuis te brengen. Onderteken en deel. #FreeRosshttps: //t.co/hlio8inmOW

- Free_Ross (@Free_Ross) 14 juli 2018

5. Uw Hydra (@BraveTheWorld)

Voor Your Hydra is Bitcoin vooral een hulpmiddel om de staat ten val te brengen. Haar tweets gaan over politiek en sociale kwesties en hoe Bitcoin daar bij past.

Toen ik een kind was, verzamelden we stickers. Toen we sloop in de opslag van ons kamp en ontdekten rollen op rollen stickers en hun waarde crashte onmiddellijk.

Het is goed om op 7 te leren over inflatie.

- UW HYDRA (@BraveTheWorld) 27 juli 2018

6. Stacy Herbert (@stacyherbert)

Stacy is een presentator en producent die vooral bekend staat om het Keizer-rapport mede te hosten. Ze tweet over goud, bitcoin en financiële markten.

Bitcoin zal op 100.000 komen. In dit tempo zou het tegen 2018 kunnen zijn! Maar, en dit is een grote MAAR, de toekomst in twee dagen is niet alleen lang. Niemand weet welke impact we zullen zien, maar kan erg volatiel zijn. Wees klaar. #BitcoinFutures

- Stacy Herbert (@stacyherbert) 7 december 2017

7. Alena Vranova (@AlenaSatoshi)

Alena is mede-oprichter van Satoshi Labs. Ze schrijft voornamelijk over individuele autonomie, economie en Bitcoin-acceptatie wereldwijd.

Top 10 # Bitcoin-steden volgens @thecoinmap

1. Praag ��
2. Buenos Aires
3. San Francisco
... pic.twitter.com/kXomqCaDQo

- Alena Vranova (@AlenaSatoshi) 2 augustus 2018

8. Catheryne Nicholson (@Catheryne_N)

Catheryne is de CEO van Blockcypher, een platform voor verschillende eenvoudig te gebruiken API's voor Bitcoin, Dash en Ethereum. Ze deelt interessant nieuws en artikelen over politiek en Bitcoin in haar feed.

Ik heb het gevoel dat ik de laatste ben die weet wat de prijs van bitcoin momenteel is. Ik vind dat een goede zaak.

- Catheryne Nicholson (@Catheryne_N) 19 januari 2018

Acht vrouwen in Bitcoin die je moet volgen op Twitter
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.