4 redenen om een ​​expat VPN te krijgen

[ware_item id=33][/ware_item]

Een koffer bedekt met opvallende logo's van entertainmentbedrijven.


Verhuizen naar een nieuw land kan moeilijk, maar ook opwindend zijn. Nieuwe gebieden verkennen, nieuwe dingen uitproberen en verschillende culturen leren kennen, kan je leven wat meer pit geven.

Of je nu naar een nieuw land bent verhuisd om in het buitenland te studeren of je hebt een permanente verhuizing gemaakt, je wilt een VPN om Blijf op de hoogte van dierbaren en geniet van uw favoriete nieuwsbronnen, sportteams en tv-shows.

Hier zijn 4 redenen waarom elke expat een VPN zou moeten gebruiken, plus een onmisbare pro-tip om het meeste uit uw VPN te halen!

1. U hebt een expat VPN nodig om tv en sport in het buitenland te kijken

Een meisje in een hoed kijkt naar haar telefoon in een café.

Als je het nog niet hebt gemerkt, kunnen de websites die je in het buitenland bezoekt, anders zijn dan die thuis. Afhankelijk van waar u woont, werkt of naar school gaat, kan bepaalde inhoud beperkt of niet beschikbaar zijn. Andere plaatsen, zoals Singapore, tonen zwaar gecensureerde inhoud. Neem bijvoorbeeld YouTube. Soms worden video's die beschikbaar zijn in de ene regio geblokkeerd in een andere. Dat komt omdat veel inhoud op internet geografisch beperkt is.

gelukkig, een VPN kan deze obstakels helpen omzeilen. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-serverlocatie, wordt uw IP-adres gemaskeerd en vervangen door de VPN-serverlocatie van uw keuze. Als je het nieuws thuis mist, maak dan gewoon verbinding met een VPN-serverlocatie in dat gebied en voila! U kunt net als voorheen bladeren.

Wat meer is, als je niet kunt leven zonder jouw Favoriete sporten, een VPN - veilig en veilig. Mis nooit meer een voetbalevenement, NFL-wedstrijd, NBA-playoff-showdown of UFC-wedstrijd.

2. U hebt een expat VPN nodig om uw privacy te beschermen

Maakt u zich zorgen of uw online informatie privé is? Dat zou je moeten zijn. Een onbeveiligde internetverbinding laat uw persoonlijke gegevens blootgesteld aan hackers, internetproviders en lokale overheidsinstanties.

Een VPN staat voor virtueel prive netwerk. VPN's werken door codering van uw internetverkeer en het verbergen van uw IP-adres, dus wanneer u verbinding maakt met een VPN-serverlocatie, kan niemand zien wat u doet. Websites kunnen u niet volgen omdat ze alleen het IP-adres kunnen zien van de specifieke VPN-server die u gebruikt.

Een expat VPN is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die in het buitenland studeert, woont of reist, maar het is ook geweldig voor iedereen die zich zelfs op afstand zorgen maakt over het beveiligen van zijn netwerkverbindingen.

3. U hebt een VPN nodig om goedkopere vluchten en betere deals online te vinden

Bepaalde bedrijven berekenen hun online prijzen op basis van de locatie van de gebruiker. Iemand in Dubai ziet verschillende vliegtickets van iemand in Zweden voor exact dezelfde vlucht. Het gebruik van een VPN om te bladeren en verschillende prijzen van verschillende VPN-locaties te vergelijken kan leiden tot veel geld besparen als het op reizen aankomt, waardoor u veel gemakkelijker naar huis en vrienden en familie kunt gaan.

Sceptisch? Probeer het zelf. ExpressVPN vond een verbluffend prijsverschil van $ 2.000 bij aansluiting op de VPN!

4. U hebt een VPN nodig om contact te houden met vrienden en familie

expats videochatten met skype

Thuis in contact blijven met je vrienden en familie via Skype, Facebook, Twitter en Instagram kan moeilijk zijn als je in het buitenland bent. Gelukkig kunnen expats een VPN gebruiken om overal toegang tot sociale media-accounts en chat-apps.

Geef je vrienden een virtuele por van over de hele wereld en blijf op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Met een VPN, het is alsof je nooit bent weggegaan.

PRO EXPAT VPN TIP! Haal het meeste uit uw VPN met een VPN-router

Als je in het buitenland woont en je het maximale uit je VPN-abonnement wilt halen, investeer in een VPN-router. Een VPN-router is de alles-in-één oplossing die u helpt:

  1. Beveilig uw hele wifi-netwerk in uw thuis weg van huis
  2. Bekijk uw favoriete shows en sporten op elk gewenst apparaat
  3. Gebruik uw VPN op uw smart-tv, PlayStation, Xbox, Apple TV

En als je vrienden hebt, kun je het geschenk van veilige, beveiligde VPN wifi ook met hen delen!

4 redenen om een ​​expat VPN te krijgen
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.