Tillgång tilldelad: Hur man använder Southwest Airlines utomlands

[ware_item id=33][/ware_item]

Southwest Airlines logotyp flyger högt på himlen! Gå förbi


Om du läser detta, är det troligt att du redan vet en sak eller två om VPN: er. Du kanske till och med har använt dem för att hitta billiga flygbiljetter. Men visste du att vissa flygbolagsidor bara finns i vissa länder?

Ta till exempel Southwest. Även om det är ett av de största flygbolagen i världen, är dess webbplats, Southwest.com, bara tillgänglig för människor i USA och en handfull närliggande länder. Faktum är att om du försöker visa det från större delen av världen, kommer du direkt se detta Southwest Airlines "Access Denied" -meddelande:

Skärmdump: Soutwest Airlines tillgång nekades sida.

Bummer, rätt?

För att ge förolämpning mot skada har du inte heller tur att hitta biljetter på tredjepartswebbplatser som Kayak eller Orbitz, heller. Det beror på att det enda sättet att köpa en Southwest-biljett är via Southwest.com. Företaget säger att detta är för att hålla sina kostnader nere, och även om det kan vara sant gör det det extremt svårt för kunder utanför USA att dra fördel av flygbolagets tjänster.

Oavsett om du vill checka in tidigt, ändra din flygning eller helt enkelt vill verifiera din resplan, om du inte kan komma åt webbplatsen kan det orsaka en hel rad potentiella problem. Och när du reser är flyghickning det sista du vill ta itu med.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning. Om du upplever den fruktade sidan "Åtkomst nekad" och undrar varför du inte kan komma åt Southwest Airlines webbplats kommer den här guiden att visa dig hur du använder en VPN för att kryptera ditt nätverk och komma åt south.com privat och säkert.

Varför Southwest blockerar utanför IP: er

Southwest Airlines har blockerat specifika IP-adresser utanför USA och grannländerna som de tjänar i ett antal år nu. En enkel Google-sökning visar massor av community-sidor med kunder som utlöser sin frustration i smärtsam detalj.

Medan Southwest inte har specificerat sina skäl för att blockera tillgången till större delen av världen, kan det finnas ett antal rimliga förklaringar: en, eftersom flygbolaget inte erbjuder långväga internationella flygningar, vill de begränsa överskottstrafik till dess webbplats; två vill det begränsa kunder som köper biljetter utomlands, och därför eventuella besparingar som slutanvändaren kan se; och tre, sidbegränsningarna är bara ett fel som Southwest ännu inte har känt att det var viktigt att ta itu med.

Som sagt verkar Southwest följa ett slumpmässigt mönster för att blockera vissa IP: er samtidigt som andra tillåts; vissa användare har till och med rapporterat att de kan komma åt Southwest genom att besöka webbplatsen från en annan stad i samma land.

Vad du behöver för att komma åt sydväst.com utomlands

Istället för att spendera timmar i väntetid med kundservice, eller ännu värre, genom att granska baksidorna i självhjälpspost i gemenskapen, kan du använda följande verktyg för att kringgå meddelandet "Access Denied" och besöka Southwest-webbplatsen fritt.

Kom bara beredd med:

  • En säker VPN (som ExpressVPN!)
  • Ditt Southwest-konto (om du har ett)
  • Några sekunder att spara

Inga externa verktyg eller prenumerationer behövs; med en säker VPN-anslutning kan du komma åt sydväst.com utan att behöva ange ditt passnummer, kreditkortsinformation eller din personliga adress (även om du måste ange några av dessa för att faktiskt boka en biljett). Dessutom kan du använda ett VPN för att komma åt Southwest i valfri webbläsare med vilken enhet som helst.

En steg-för-steg-guide för att komma åt Southwest Airlines utomlands

Öppna Southwest-webbplatsen med en säker VPN-anslutning genom att öppna din VPN-app och ansluta till vilken serverplats i USA som helst.

ExpressVPN-skärmdump: Anslut till en amerikansk serverplats för att komma åt Southwest Airlines från utlandet.

När du är ansluten, se till att ditt VPN fungerar genom att öppna din webbläsare och besöka ExpressVPNs IP-adresschecker för att verifiera din plats. Om din IP matchar din VPN-adress är din nya IP-adress säker och du kan fortsätta med all hastighet.

Skärmdump: ExpressVPN: s Vad är min IP-sida. Om du visas i USA kan du komma åt Southwest Airlines.

Gå nu till sydväst.com och använd webbplatsen som du brukar göra. Kom ihåg att du inte behöver registrera dig eller ange någon information uttryckligen; men om du redan har ett Southwest-konto bör du nu kunna använda det som vanligt.

Du kan köpa en ny biljett eller kolla priser!

Skärmdump: Southwest Airlines bokningssida. Få billiga flyg utomlands med ExpressVPN.

Japp. Det är verkligen så enkelt.

Påminnelse: Glöm inte att använda ett VPN när du flyger

Vad har flygplats Wi-Fi och flygbolag Wi-Fi gemensamt? Med enorma volymer av användartrafik i vilket flygnätverk som helst vid en viss tidpunkt är mängden känslig data som passerar mellan flera enheter påtaglig.

Om du vill bläddra säkert - oavsett om du är på marken eller i luften - se till att du alltid håller ditt VPN på. Som en extra bonus kan du till och med använda ditt VPN för att besöka webbplatser som ditt flygbolag Wi-Fi-nätverk begränsar. Det är en vinn-win.

Tillgång tilldelad: Hur man använder Southwest Airlines utomlands
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.