Ny lov for å gjøre fordel ikke så strålende regjeringen i Kasakhstan

[ware_item id=33][/ware_item]

Ny lov for å gjøre fordel ikke så strålende regjeringen i Kasakhstan


Alle borgere fra Kazakhstani vil snart være eiere av et nytt sertifikat. Det er ikke en som stolt kan vise frem for konene dine.

Den Kazakh-regjeringen har vedtatt en ny lov som krever at det skal installeres et digitalt sertifikat på telefonene og PC-ene til alle innbyggere. Det vil høste nettrafikk, passord, samtaler til geitebonden din og til og med økonomiske detaljer. Faktisk vil sertifikatet stort sett fange opp alt regjeringen ønsker.

Dette er bare et annet tilfelle av en regjering som prøver å tvinge seg inn i livet ditt. Det er en åpenbar informasjonsgrep, og de prøvde ikke engang å skjule den. I hvert fall ikke veldig bra. Nyheten kom fram da Telecom.kz la ut overvåkningsplanen i en pressemelding fra november. Den ble raskt trukket tilbake, men når skal folk lære at Google sparer alt ...

Det er ikke første gang en regjering har forsøkt å skaffe seg vei inn i våre digitale liv. Og det vil absolutt ikke være den siste. Men i det minste nå vet vi at de gjør det, og vi kan beskytte personvernet vårt. Det er nesten morsomt å se dem plyndre rundt, mislykkes.

Få ExpressVPN

Hvordan stoppe regjeringer fra å spionere på deg

Hvis du er bekymret for at noen regjering vil spionere på deg, er det en enkel måte å slå dem på. ExpressVPN fungerer ved å skjule plasseringen din for øynene. De kan insistere på at du installerer alle sertifikatene i Kasakhstan, men de kan ikke gjøre noe når forbindelsen din stammer fra et land utenfor deres jurisdiksjon.

Heldigvis er verden stor. Og ExpressVPN har dekket det. Du kan koble til hvilken som helst av våre mange VPN-lokasjoner for privat surfing. Til og med den i Kasakhstan. (Ja, vi har en der. Fordi vi er kjempebra).

✋ High five. ✋

Få din private internettforbindelse fra ExpressVPN. Og kanskje spar deg litt penger neste gang du ønsker å leie bil. Eller et esel som drar en bil. Det er Internett. Gjør som du vil!

Få ExpressVPN

Utvalgt bilde: siempreverde22 / Dollar Photo Club

Ny lov for å gjøre fordel ikke så strålende regjeringen i Kasakhstan
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.