Lexie snakker med TAILS om personvern, motivasjoner og å bli stemplet som ekstremister av NSA

[ware_item id=33][/ware_item]

Tails er et anonymt operativsystem du kan kjøre på en USB.


Denne bloggen har aldri gjort noe forsøk på å skjule vår kjærlighet til TAILS (The Amnesic Incognito Live System). TAILS er et operativsystem optimalisert for personvern og sikkerhet. Den er enkel å bruke og etterlater ikke spor på hvilken datamaskin du kjører på den.

Du kan finne noen gode brukssaker for TAILS i vår guide til anonyme Bitcoin-betalinger, varsleren guide, pseudonymity guide, for bare å nevne noen.

Denne måneden snakket Lexie med u (ja, det er brukernavnet!), en ivrig bidragsyter til TAILS. Vi diskuterte NSA, hvordan er det å jobbe hos TAILS og anonymitet på nettet.

Lexie ved ExpressVPN: NSA har omtalt deg som “ekstremister” i et av deres interne dokumenter. Selv om det er en slags ære, fremhever det også at det kan være farer som jobber på en plattform som denne. Hvordan ser du på denne faren?

[u hos TAILS]: Vi synes ikke det er ekstremt å ønske å beskytte ens personvern. Vi tar sikte på å gjøre det enkelt for folk som ikke er teknisk kunnskapsrike å bruke SKJENTER og få det til å gjøre det rette ut av boksen.

Mest bemerkelsesverdig tillater TAILS sikker lagring av data mens de beskytter mot anfallsinngrep og muliggjør omgåelse av internettfiltrering gjennom Tor-nettverket for mange protokoller - ikke bare nettlesing (for eksempel e-post og meldinger).

Vi anser skjorter som essensielle for arbeidet med menneskerettighetsforkjempere og journalister over hele kloden, så vel som for folk som reiser, eller som bor i land der internett delvis er blokkert eller sensurert.

Hvorfor er du motivert til å jobbe med SKJERMER?

Vi mener at personvern, fri ideutveksling og lik tilgang til informasjon er avgjørende for frie og åpne samfunn. Les mer om dette i vår sosiale kontrakt.

Du har gjort enorme fremskritt, slik at det er enklere å installere Tails, selv om installasjonen fremdeles er mye enklere hvis noen bruker arbeidskopien sin for å klone TAILS for deg. du. Hvor mye kan du stole på en TAILS-pinne som noen andre gir deg?

Sannheten er: du kan ikke. Den eneste måten å vite at TAILS-installasjonen din er ekte, er hvis du har lastet ned, bekreftet og installert den selv på en ny USB-nøkkel.

Vi har forsøkt å gjøre verifiseringsdelen enklere ved å opprette en Firefox-plugin som vil bekrefte TAILS-kopien din. Og vi har omarbeidet detaljert installasjonsinstruksjonene våre, som du kan finne her.

Men vi er klar over at det fortsatt er mye vanskeligere å installere Tails enn det burde være, spesielt for folk på Windows og Mac. Oppgraderingsmekanismen er også fremdeles ganske vanskelig når ingen automatisk oppdatering er tilgjengelig. Alle disse spørsmålene er ganske høyt på listen over prioriteringer.

Hvis jeg trenger hjelp til å lage en TAILS-pinne, hvor vil jeg mest sannsynlig finne den?

Det er kryptopartier og hackerhendelser over hele verden hvor folk vil hjelpe deg med å installere TAILS. Og vi leter alltid etter folk som vil lage en screencast for å forklare hvordan du installerer TAILS på bug tracker vår - vennligst ta kontakt med oss ​​hvis du er interessert i å jobbe med dette!

Takk for at du snakket med oss!

Lexie snakker med TAILS om personvern, motivasjoner og å bli stemplet som ekstremister av NSA
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.