Hvordan jeg reiste verden rundt med en VPN og så på TV

[ware_item id=33][/ware_item]

se-med-vpn


Er du en selvbeskrevet ‘reisefil’? Elsker du å møte nye mennesker, se nye severdigheter og oppleve nye kulturer?

Jeg trodde jeg var til jeg faktisk reiste. Og så brukte all min tid på å se på TV. Jeg liker å se på TV, og verden har så mye av det!

Jada, det er hyggelig å utvide horisonten og se hvordan andre deler av verden fungerer, men det er så mye dritt involvert: å lugge kofferten rundt, vente i kø ved flyplassens sikkerhet, stappe i et lite fly der du blir tvunget til å sitte neste til noen som ikke vet hvordan de skal puste ordentlig, takle permisjoner, gå gjennom innvandring, sjekke inn på et hotell og innse at de er overbooket, finne transport, må ut av sengen, snakke med folk ... du får bildet.

Noen ganger (hele tiden) vil du bare lukke hotellgardinene, ignorere den vakre verdenen utenfor og ta på TV-en.

Å ta en VPN på mine reiser betydde at jeg var i stand til å koble meg til serverplasseringer rundt om i verden, og sørget for at jeg alltid hadde tilgang til det beste innholdet og nettstedene som kanskje ikke har vært tilgjengelige ellers. Strålende.

how-to-watch-cwEn utsikt over Times Square jeg ikke så fra hotellrommet mitt

Stopp 1: USA - Slik ser du på kanaler som CBS og CW med en proxy-VPN

Det er så mye å se i USA - og så mye å se på. Hver gang jeg besøker, kan jeg ikke la være å bruke hele dagen på å bruke VPN-en til å se på DirectTV og bestille massive hamburgere. Og når jeg blir lei av å se On Demand og spise massive hamburgere (som aldri er det), bruker jeg noen ganger VPN-en for å se på CBS All Access også! (Jeg bestiller likevel de enorme hamburgere).

Noen ganger, når jeg er ute og reiser, har jeg en trang til å koble meg opp igjen med mitt yngre selv, så jeg bruker en VPN-proxy for å slå på CW TV. Det er faktisk ganske deilig. Hvem trenger å utforske når det er all denne fantastiske TV-en og de store hamburgere som leveres på hotelldøren din? Ikke denne fyren.

Stopp 2: Canada - Den beste delen om Canada ser på Sling TV

Den nydelige landmassen nord i USA er kjent for mer enn bare Mounties og lønnesirup. Jeg er spesielt glad i å besøke om sommeren, når det er litt mindre kaldt. Mens jeg kunne bruke tiden min på å suge opp severdighetene og lydene, kaster jeg vanligvis bort dagene mine på å se Sling TV. Jeg elsker det ganske enkelt. Jippi! Hvis du lurer på hvordan du får Sling TV i Canada, er svaret en VPN.

Stopp 3: Sveits - Se Europa med Zattoo VPN

Sveits har vært i nyhetene mye i det siste, hva med bankskandaler og Panama Leak. Zürich er en fantastisk by - akkurat slik jeg forestilte meg at Europa ville se ut.

Jeg elsket det, men Sveits snakker overveiende tysk, som jeg er for lat til å lære. Det jeg er god på er å se på TV. Og TV lar meg se Zürich med undertekster. Boom. Takk, TV.

Zattoo TV ser ut til å ha det største biblioteket med innhold i Sveits. Det er en live-app og mye fotball. Bortsett fra at det er uttalt fußball på tysk, og Sportschau og Sport Ard ser ut til å vise det 24/7. Mål!

Stopp 4: Storbritannia - Hvordan se 4OD med en VPN

Konger og dronninger. Alle vet at Storbritannia er full av dem. Ja, været er forferdelig, men de har i det minste crumpets.

Å se britisk TV er en skikkelig godbit, og språk for voksne ser ut til å være helt akseptabelt. På hver live-kanal. Helt til, Storbritannia; dere majestetiske, pottemunnede helter.

Det absolutt verdt å se på er 4OD, Channels 4s online demand-tjeneste, full av nyskapende komedier og drama fra E4 og mer. Ypperlige ting.

Stopp 5: Australia - Se Australian TV Online

Australia er berømt full av ting som vil drepe deg, et faktum som gjøres klart når du ser australsk TV på nettet. Visninger som Crocodile Hunter, Survivor - The Australian Outback, og verst av alt, Australia's Got Talent gjør deg glad for at du trygt er innelåst på et hotellrom.

ExpressVPN liker å innvarsle sikkerhetsfunksjonene til en VPN og la meg fortelle deg at det å bruke en VPN (virtuelt privat nettverk) for å se australske TV er definitivt tryggere enn å bli angrepet av en sint koala. Bare se på disse tingene:

privat virtuelt nettverkNei takk.

På den annen side har Australia cricket. Noe som er en fantastisk sport, tilsynelatende oppfunnet utelukkende som en unnskyldning for å drikke i solen. Respekt, Australia.

Stopp 6: India - Bare se på Hotstar

India er like kjempe om cricket som Australia, og du kan se den nesten 24/7 med en Hotstar VPN. Men det handler ikke alt om cricket; Hotstar er stappfull av storfilmer fra Hollywood og, enda viktigere, Bollywood! De tingene er fantastiske. Jeg kunne se Hotstar Bollywood hele dagen.

Så mye drama!

Skuespillet er noe spesielt, og jeg er sikker på at det er et drikkespill å ha for å forutsi de tilsynelatende tilfeldige sang- og dansesekvensene.

Stream Hotstar, stream livet, sier jeg ...

Jeg håper du likte min tur rundt i verden. Det gjorde jeg ikke.

Likevel, VPN-en min kom godt med når jeg reiste, av alle slags grunner.

Hva er din favoritt-TV fra hele verden? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Utvalgt bilde: peshkova / Deposit Photos
Times Square: Hackman / Sett inn bilder

Hvordan jeg reiste verden rundt med en VPN og så på TV
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.