Hvordan fullstendig forsvinne på nettet i 4 enkle trinn

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvordan fullstendig forsvinne på nettet i 4 enkle trinn


Uten beskyttelse blir vi raskt gjennomsiktige på nettet. Advokatbyråer, selskaper, annonsører og til og med våre jevnaldrende kan se hvert skritt vi tar på nettet.

For å flytte fra helt gjennomsiktig til helt usynlig krever det heldigvis bare noen få enkle trinn. Ja, det vil kreve innsats og sporadisk ofring, men ikke ferdighetene til en kraftig datamaskinveiviser.

mobil-free-living

Trinn 1: Forlat mobiltelefonen

Den mest påtrengende sporing vi opplever er utvilsomt gjennom den konstante tilkoblingen av våre mobile enheter.

  • Telefonoperatører kan finne alt med et SIM til innen få meter
  • Når en mobil enhet logger seg på telefonnettet, identifiserer den seg med både serienummeret til selve instrumentet og SIM-kortet

Dataene som samles inn fra telefonen din blir rutinemessig tilgjengelig for myndigheter. Hackingsyndikater kan også få tilgang via korrupte ansatte eller glemte bakdører.

Å fjerne SIM-kortet er kanskje ikke nok hvis du vil forsvinne helt. Telefonen din kan fremdeles koble seg til et nettverk uten din viten (for eksempel i tilfelle du trenger et nødanrop).

En god erstatning for en mobiltelefon er et nettbrett uten SIM-kortholder, for eksempel en iPad. En iPod touch er også en utmerket erstatning.

Forsikre deg om at operativsystemet til enheten din randomiserer sin MAC-adresse, slik at du ikke kan identifiseres av Wi-Fi-nettverkene du bruker (slik iOS gjør).

Å finne en passende mobilenhet er riktignok vanskelig. Mange håndsett krever kontoer med Google eller Apple, mottar ikke regelmessige oppdateringer eller kjører ikke kritisk programvare, som Tor.

kryptert-post

Trinn 2: Forlat e-post og sosiale medier

Dette er vanskelig ikke fordi det krever teknisk dyktighet, men fordi du vil etterlate folk som ikke vil følge deg inn i det anonyme mørket som ligger bak den glitrende reklamefylte verdenen av venture-capital-støttede giganter i sosiale medier.

Uten et telefonnummer vil du ikke kunne registrere deg for mange tjenester. Selv bak lag av anonymitetsnettverk overvåker kontoer på sosiale medier hvert eneste klikk og kommentar, og gir dem mye makt over deg.

Det kan være umulig å leve helt uten e-postkonto eller telefonnummer. Du kan vurdere å kjøre din egen e-postserver, selv om det er tøft å gjøre det på en sikker måte.

For å bevare din anonymitet og beholde bruken av e-post, finn en betalt leverandør som godtar Bitcoin og tolererer forbindelser via Tor-nettverket, ideelt gjennom en .onion-adresse.

Du kan også være i stand til å finne en leverandør som tilbyr et anonymt telefonnummer for Bitcoin-bruk. Dette vil være nyttig for alle sosiale medier eller chat-kontoer du velger å opprettholde.

Velg kommunikasjonsnettverk som er fødererte eller desentraliserte og krever ikke e-postadresser eller telefonnumre for å registrere deg. Flotte eksempler på slike er Jabber (med off-the-record-kryptering) og det Bitcoin-inspirerte Bitmessage-nettverket (fremdeles i beta).

tor-browser-vpn

Trinn 3: Krypter alt og kjør gjennom Tor

Tor er et sakte og kjedelig, men et svært effektivt anonymitetsnettverk. Det er ikke perfekt, men kommer nærmest å skjule deg og kontaktene dine for hverandre.

I tillegg til å bruke Tor, må du kryptere all kommunikasjonen. Ikke bytt ut ukryptert e-post, chatter eller lagre ikke-krypterte data online.

For å surfe på nettet, bruk Tor-nettleseren, ideelt sett inne i et operativsystem som TAILS.

Etter hvert vil du møte nettsteder som ikke vil vise innhold med mindre du registrerer deg eller bytter tilbake til din vanlige nettleser - et klart tegn du bør unngå dette nettstedet.

anonym betaling

Trinn 4: Bruk bare Bitcoin og kontanter

Du blir ikke bare sporet når du bruker dine egne enheter eller kontoer, men også hver gang du foretar et elektronisk kjøp.

Å betale med et debetkort eller PayPal vil identifisere og lokalisere deg. Det er sannsynligvis best å stenge bankkontoen din og alle kortene helt.

Lær hvordan du bruker Bitcoin anonymt

Bonustrinn: Bruk en VPN

Tor er en mye brukt programvare og holder millioner av mennesker trygge. Imidlertid har det fortsatt mistanke om mange regjeringer og Internett-leverandører.

For å skjule aktiviteten din på Tor, mens du beholder anonymitetsfunksjonene, skal du skjule hjemmenettrafikken ved å installere VPN-programvare direkte på ruteren din.

Med en VPN vil ikke Internett-leverandøren din se at du bruker Tor eller til og med hvilke Tor-noder du kobler til. De ser bare IP-en til VPN-serveren din, og en tilkobling som ser ut som en vanlig kryptert surfesession.

Hvordan fullstendig forsvinne på nettet i 4 enkle trinn
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.