Hur jag reste världen med en VPN och tittade på TV

[ware_item id=33][/ware_item]

titta-med-vpn


Är du en självbeskriven 'resefil'? Älskar du att träffa nya människor, se nya sevärdheter och uppleva nya kulturer?

Jag trodde att jag var tills jag faktiskt åkte. Och sedan tillbringade all min tid på att titta på TV. Jag gillar att titta på TV, och världen har så mycket av det!

Visst, det är trevligt att utöka dina horisonter och se hur andra delar av världen fungerar, men det är så mycket skit involverat: lugga din resväska runt, vänta i rad vid flygplatsens säkerhet, klämma fast i ett litet plan där du tvingas sitta bredvid till någon som inte vet hur man kan andas ordentligt, hantera överlägg, gå genom invandring, kolla in på ett hotell och inse att de är överbokade, hitta transport, måste komma ur sängen, prata med människor ... du får bilden.

Ibland (hela tiden) vill du bara stänga hotellgardinerna, ignorera den vackra världen utanför och sätta på TV: n.

Att ta ett VPN på mina resor innebar att jag kunde ansluta till serverplatser runt om i världen och se till att jag alltid hade tillgång till det bästa innehållet och webbplatser som kanske inte hade varit tillgängliga annars. Lysande.

how-to-watch-cwEn utsikt över Times Square såg jag inte från mitt hotellrum

Stopp 1: USA - Hur man tittar på kanaler som CBS och CW med en proxy-VPN

Det finns så mycket att se i USA - och så mycket att se på. Varje gång jag besöker kan jag inte låta bli att spendera hela dagen med att använda mitt VPN för att titta på DirectTV och beställa massiva hamburgare. Och när jag blir uttråkad av att titta på On Demand och äta massiva hamburgare (vilket aldrig är) använder jag ibland min VPN för att titta på CBS All Access också! (Jag beställer ändå de massiva hamburgarna).

Ibland, när jag reser, har jag en lust att återansluta mig med mitt yngre jag, så jag använder en VPN-proxy för att slå på CW-TV. Det är faktiskt ganska underbart. Vem behöver utforska när det finns all denna fantastiska TV och massiva hamburgare som levereras till din hotelldörr? Inte den här killen.

Stopp 2: Kanada - den bästa delen om Kanada tittar på Sling TV

Den härliga massan av land norr om USA är känd för mer än bara Mounties och lönnsirap. Jag älskar särskilt att besöka på sommaren, när det är lite mindre kallt. Medan jag kunde spendera min tid på att blöta upp sevärdheterna och ljuden slösar jag vanligtvis mina dagar på att titta på Sling TV. Jag älskar det helt enkelt. Jippie! Om du undrar hur du får Sling TV i Kanada är svaret en VPN.

Stopp 3: Schweiz - Se Europa med Zattoo VPN

Schweiz har varit i nyheterna mycket nyligen, vad med bankskandaler och Panama Leak. Zürich är en fantastisk stad - exakt hur jag föreställde mig att Europa skulle se ut.

Jag älskade det, men Schweiz talar huvudsakligen tyska, vilket jag är för lat för att lära mig. Det jag är bra på är att titta på TV. Och TV låter mig se Zürich med undertexter. Bom. Tack, TV.

Zattoo TV verkar ha det största biblioteket med innehåll i Schweiz. Det finns en live-app och massor av fotboll. Förutom att det uttalas fußball på tyska, och Sportschau och Sport Ard verkar visa det dygnet runt. Mål!

Stopp 4: Storbritannien - Hur man tittar på 4OD med VPN

Kungar och drottningar. Alla vet att Storbritannien är full av dem. Ja, vädret är fruktansvärt, men åtminstone har de krumpor.

Att titta på brittisk TV är en riktig behandling, och vuxenspråk verkar vara helt acceptabelt. På alla livekanaler. Rätt vidare, Storbritannien; du majestätiska, potta-munade hjältar.

Definitivt värt en klocka är 4OD, Channels 4: s online-efterfrågtjänst, full av spetskompedier och drama från E4 och mer. Fantastiska grejer.

Stopp 5: Australien - Titta på australiensiska TV Online

Australien är berömt fullt av saker som vill döda dig, ett faktum som är klart tydligt när du tittar på australiensiska TV på nätet. Visningar som Crocodile Hunter, Survivor - The Australian Outback, och värst av allt, Australia's Got Talent gör dig glad att du säkert är inlåst på ett hotellrum.

ExpressVPN vill säga säkerhetsfunktionerna hos en VPN och låt mig säga er, att använda en VPN (virtuellt privat nätverk) för att titta på australiensisk TV är definitivt säkrare än att attackeras av en arg koala. Titta bara på dessa saker:

virtuellt privat nätverkNej tack.

Å andra sidan har Australien cricket. Vilket är en fantastisk sport, uppenbarligen uppfann endast som en ursäkt för att dricka i solen. Respekt, Australien.

Stopp 6: Indien - Titta bara på Hotstar

Indien är lika bra om cricket som Australien, och du kan se det nästan dygnet runt med en Hotstar VPN. Men det handlar inte bara om cricket; Hotstar är fullpackad av filmfilmer från Hollywood och, ännu viktigare, Bollywood! Det är fantastiskt. Jag kunde titta på Hotstar Bollywood hela dagen.

Så mycket drama!

Skådespelet är något speciellt, och jag är säker på att det finns ett drickspel genom att förutsäga de till synes slumpmässiga sång- och danssekvenserna.

Stream Hotstar, ström liv, säger jag ...

Jag hoppas att du gillade min resa runt om i världen. Det gjorde jag inte.

Fortfarande var mitt VPN ganska praktiskt när jag reser, av alla typer av skäl.

Vad är din favorit-TV från hela världen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Bild: peshkova / deponeringsfoton
Times Square: Hackman / Insätt foton

Hur jag reste världen med en VPN och tittade på TV
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.