Gratis sportsstreamingsider setter personvernet ditt i fare: 3 grunner til å bruke en VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

se premier League uten vpnForsøk å se Sky Sports utenfor Storbritannia, og du vil savne all Premier League-handlingen!


Vi vet alle hvor irriterende det er å finne live idrettsstrømmer på nettet. Å søke etter en fungerende kobling, bekymre deg for tilfeldige popup-vinduer og håndtere angrep på informasjonskapsler som holder seg til nettleseren din som bubblegum på en sko, er alle trinn vi tar når vi streamer gratis innhold på nettet.

I følge forskere ved Stony Brook University, så mye som 50% av gratis streaming-sportssider inneholder ondsinnede annonser.

Er det verdt risikoen? Selvfølgelig ikke. Men det betyr ikke at vi fortsatt ikke gjør det.

Heldigvis finnes det tryggere måter å leve strøm fra idrett på. Her er tre grunner til at det alltid er bedre å streame med en VPN.

Strøm rett fra kilden

Hvis du leser dette, vet du sannsynligvis allerede hva en VPN er. Det du kanskje ikke vet, er hvordan VPN-er gjør det lettere å gjøre det omgå skisserte livestrømmer helt og strøm direkte fra kilden.

hvordan det ser ut uten vpnFør ExpressVPN ...

Fordi en VPN lar deg maskere IP-adressen din med en i et annet land, kan du få tilgang til lovlige streaming-nettsteder over hele verden!

hvordan det ser ut etter en VPNEtter ExpressVPN ...

Med ExpressVPNs Stream Sports-katalog kan du lese detaljerte guider for hvordan du kan strømme verdens største sportsbegivenheter uten å måtte åpne en skisserende lenke.

Legg til mer sikkerhet i nettverket ditt

Selv om gratis streaming-sider øker i popularitet, gjør de det bære en rekke personvernrisikoer. Malware, virus og unødvendige nettsporere er alle trusler du villig aksepterer når du bestemmer deg for å streame innhold fra disse nettstedene..

Kornete videoer, irriterende pop-ups, trackers fra tredjeparter - dette er bare noen få av hodepine du takler når du bruker live streaming-nettsteder.

Når du bruker en VPN, kan du kryptere nettverkstrafikken din og anonymisere posisjonen din, for ikke å nevne at du også kan streame fra legitime nettsteder i motsetning til tilfeldige lenker.

Det er en vinn-vinn.

Til og med se i HD

Videokvalitet er sjelden normen når det gjelder tredjeparts nettsteder. Når du streamer fra eksterne kilder, risikerer du ikke bare personvernet ditt, ser du på en sub-par-strøm.

Fordi VPN-er lar deg streame fra kilden, videokvalitet er mye bedre, og lastetidene er ved siden av null.

Du kan til og med bruke hastighetstesten for å se hvilke VPN-serverplasseringer som gir best hastighet.

Innse det, folkens: Hvis du skal se etter sportsstrømmer på nettet, må du bruke en VPN.

Gratis sportsstreamingsider setter personvernet ditt i fare: 3 grunner til å bruke en VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.