FBIs plan om å utvide fremskritt i hacking til tross for frykt for personvern

[ware_item id=33][/ware_item]

FBI-hacking


Forrige mandag sanksjonerte den rådgivende komité for domstolskonferansen strafferegler en regelendring som vil utvide FBIs myndighet til å bruke hackerteknikker for å få tilgang til elektroniske data.

Komiteen avgjorde 11 til 1 til fordel for en endring av en gammel føderal regel - regel 41 - og gir dermed dommere større spillerom i å godkjenne søkertillater for elektroniske data, melder National Journal..

Før endringen kunne dommere bare godkjenne en ransakelsesordre for materiale bosatt i sitt eget rettslige distrikt. Nå vil imidlertid domstolene kunne gi søknadsordrer for data lokalisert andre steder.

Den føderale regjeringen sier at endringen til regel 41 er en viktig oppgradering til en antikvitert regel som vil bringe den inn i det 21. århundre.

Federal Bureau of Investigation vil, heter det, dra nytte av den økte myndigheten som vil gi lettere tilgang til nettverk som det deretter kan overvåke via sporingsprogramvare. Dette vil si at byrået kan bedre overvåke kriminelle som er dyktige til å bruke teknologi for å dekke sporene sine.

En rekke organisasjoner, inkludert borgerrettigheter og borgerrettighetsgrupper, har uttalt seg mot regelendringen, og sa at endringen gikk langt utover en mindre finjustering og var faktisk en stor endring som kunne representere en konflikt med fjerde endring og beskyttelse den formidler til amerikanske borgere mot urimelig ransaking og beslag.

Organisasjoner, som American Civil Liberties Union (ACLU), hevdet også regelendringen i det minste i teorien kunne gi FBI muligheten til å målrette mot flere datamaskiner samtidig, muligens inkludert millioner som tilhører brukere som ikke er involvert i noen kriminalitet..

Søkegiganten Google la også til sin makt til argumentet forrige måned, og sa at den «reiser en rekke monumentale og svært komplekse konstitusjonelle, juridiske og geopolitiske betenkeligheter som bør overlates til Kongressen å bestemme».

Googles direktør for rettshåndhevelse og informasjonssikkerhet, Richard Salgado, sa ordlyden i endringen var for vag, og potensielt la regjeringen bruke "ekstern tilgang" for å søke og gripe eller kopiere elektroniske data, og la til at detaljene om hvordan og hva kan ble søkt manglet fra teksten:

"Begrepet" ekstern tilgang "er ikke definert. Eksempelsøk-garantier levert av DOJ til komiteen indikerer at "ekstern tilgang" kan innebære nettverksundersøkelsesteknikker, eller NIT-er, som for eksempel inkluderer installasjon av programvare på en målenhet for å hente ut og gjøre tilgjengelig for rettshåndhevelse av visse opplysninger fra enheten, inkludert IP-adresse, MAC-adresse og annen identifiserende informasjon. "

Salgado antydet også at uttrykket “fjerntilgang” så ut til å innebære at regjeringen faktisk kunne hacke ethvert anlegg, hvor som helst, og at ordlyden rundt botnett - som kan smitte millioner av datamaskiner om gangen - kan bety at endringen effektivt åpnet opp tilgang til alle disse maskinene til FBI.

Justisdepartementet er imidlertid som alle forventet det. I desember 2014 bemerket stedfortredende riksadvokat for kriminelle avdeling i DOJ, David Bitkower, i et notat at:

"Den foreslåtte endringen vil sikre at en domstol har jurisdiksjon til å utstede en ransakelsesordre i to kategorier etterforskning som involverer moderne internettkriminalitet: saker som involverer botnett og saker som involverer anonyme anonymiseringsteknikker".

Bitkower brukte notatet for å legge til ytterligere avklaring, og forklarte hvordan forslaget bare ville forenkle søkeprosessen uten å legge til noen ekstra autoritet som ikke allerede er tillatt i henhold til eksisterende lovverk. Bitkower var også opptatt av å understreke hvordan domstolstilsynet ville forbli, med dommere som avgjorde avgjørelser om frierier fra sak til sak.

Personverngrupper vil imidlertid fortsette å bekjempe regelendringen som er gjenstand for gjennomgang av Den stående komité for regler for praksis og saksgang, mest sannsynlig i juni, og av dommerkonferansen i september.

American Civil Liberties Union advokat American Civil Liberties Union ga ut en erklæring der han sa:

"Selv om det ble presentert som en mindre prosedyreoppdatering, truer forslaget med å utvide regjeringens mulighet til å bruke skadelig programvare og såkalte" nulldagers utnyttelser "uten å innføre nødvendige beskyttelse. Det nåværende forslaget klarer ikke å oppnå den rette balansen mellom å ivareta personvern og Internett-sikkerhet og la regjeringen etterforske forbrytelser. "

Utvalgt bilde: J. Jones / ExpressVPN

FBIs plan om å utvide fremskritt i hacking til tross for frykt for personvern
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.