ExpressVPN topper Comparitechs hastighetstest

[ware_item id=33][/ware_item]

En illustrasjon av et fartsmåler.


ExpressVPN har toppet Comparitechs gjennomgang av 2019 av de raskeste VPN-ene på markedet. Under testene gjennomsnittet ExpressVPN en nedlastingshastighet på 106 Megabits per sekund, og slo andreplassen med nesten 30 Mbps!

Comparitech testet alle de beste VPN-leverandørene for hastighet og hvor bra de presterte på streaming av video og online spill. Resultatene viser at ExpressVPN ligger godt foran pakken.

En graf som viser hastighetsresultatene til topp VPN-leverandører. ExpressVPN er topp med en kilometer.

10 av 10 for hastighet og streaming

Comparitech ga ExpressVPN toppkarakterer for tilkoblingshastighet og hvor enkelt den håndterte 4K video og videochat.

Testere sjekket for hastighetskonsistens rundt hele kloden, med ExpressVPNs mange steder som gir imponerende resultater.

Her er de gjennomsnittlige hastighetstestresultatene fordelt på region:

  • Nord-Amerika (nærmest): 117 Mbps
  • Asia: 96 Mbps
  • Europa: 107 Mbps

Selv om det ikke var noen offisiell poengsum, innvarslet Comparitch også ExpressVPNs utmerkede ytelse for online spill. Anmelderen bemerket: "Jeg merket ikke mye etterslep eller høye ping-tider når jeg spilte fartsfylte spill som Rocket League og Brawlhalla."

Rask nok for Ultra High Definition

Med et gjennomsnitt på 106 Mbits / sekund er ExpressVPN mer enn raskt nok for selv Netflix Ultra HD-strømmer. Her er Netflix sine nedlastingshastighetsanbefalinger på internett:

  • Nødvendig bredbåndstilkoblingshastighet: 0,5 Mbps
  • Anbefalt bredbåndstilkoblingshastighet: 1,5 Mbps
  • Anbefalt for SD-kvalitet: 3.0 Mbps
  • Anbefalt for HD-kvalitet: 5,0 Mbps
  • Anbefalt for Ultra HD-kvalitet: 25 Mbps

ExpressVPN toppet listen i vår siste runde med hastighetstesting, og med en bred margin på det. Mens jeg var koblet til de fleste servere, hadde jeg rikelig med båndbredde for å streame 4K video eller videochat i høy definisjon.
Paul Bischoff, Comparitech

Hvem er Comparitech?

Comparitech er et nettsted som gir anmeldelser og sammenligninger av teknologitjenester.

Med over en million visninger i måneden og mer enn 1200 anmeldelser på nettstedet, hjelper Comparitech leserne med å ta informerte beslutninger om teknologiprodukter. På grunn av sin forbrukervekt og etos som bare vil "anbefale de vi er glade for å bruke oss selv", er ExpressVPN glade for å lede Comparitech hastighetstester.

Få den raskeste VPN på markedet

Med ExpressVPNs faste hastigheter lar du deg oppleve hele internett hele tiden. Uansett hvor du er, kan du bruke internettvirksomheten din som vanlig med full VPN-beskyttelse.

ExpressVPN topper Comparitechs hastighetstest
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.