ExpressVPN skyddar dig mot lösenordssnäppningsprogram

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN skyddar dig mot lösenordssnäppningsprogram


Som några av er kanske kommer ihåg, senast i slutet av 2010 släpptes en ny Firefox-förlängning som gjorde det möjligt för en individ att kapa många konton av användare som är anslutna till offentliga WiFi-åtkomstpunkter - allt från Facebook, Amazon, e-post och mer. Kapningen av sådan data åstadkoms genom att förlängningen sniffar okrypterad data som reser över en offentlig WiFi-åtkomstpunkt, varefter kaparen tillfälligt kan posisera när användare loggar in på ett visst antal tjänster. Därifrån kunde kaparen göra allt från att publicera vad de ville ha på din vägg eller Twitter-feed, till att ändra ditt lösenord, och därmed helt ta kontroll över ditt konto och låsa dig ut.

Denna tillägg, Firesheep, är fortfarande oerhört populär bland dem som vill sniffa offentliga WiFi-åtkomstpunkter; emellertid finns det nu varianter i form av mobiltelefonapplikationer som tillhandahåller liknande funktionalitet, vilket gör det möjligt för kapare att slutföra sina besvärliga uppgifter med den enkla formfaktorn för en mobiltelefon. Faceniff är en sådan mobilapp, släppt på Googles mobilplattform för Android. Även om namnet innebär en primär anslutning till kapning av Facebook-konton, kan Faceniff faktiskt fånga användardata från en mängd sociala nätverk, bloggplattformar och mer. Och medan Facebook nu tvingar alla användare att logga in via HTTPS (och därmed skydda dem från appar som Faceniff) finns det alltför många webbplatser som inte.

Med detta i åtanke beräknar situationens allvar en lösning som kommer att skydda dig från sådana sniffarförsök. Det är där fördelarna med VPN-tekniken spelar in. Det är den enda lösningen du behöver använda för att skydda dig mot sådana kapare. Det betyder att du redan är täckt om du använder ExpressVPN, vilket gör att dina data, konton och lösenord är helt säkra över alla typer av anslutningar - vare sig det är privata eller offentliga WiFi-åtkomstpunkter eller på annat sätt. Ja, även anslutningar på krypterade WiFi-nätverk är möjliga att kapas av sådana plug-ins och appar som ovan nämnda, så se till att du drar full nytta av våra tjänster!

Slutligen noterar det, eftersom de flesta av oss använder olika enheter (bärbara datorer, surfplattor, mobiltelefoner etc.) för att ansluta till Internet i dag, se till att du utnyttjar ExpressVPN för att hålla dina data säkra. Oavsett om du är på Windows, Mac, Linux, iOS, Android eller routrar, har vi täckt dig. Det finns ingen anledning att du inte ska skydda dig från nyfikna ögon och kapare på alla enheter du kan.

ExpressVPN skyddar dig mot lösenordssnäppningsprogram
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.