ExpressVPN og EFF forenes for å stå imot regel 41-endringene

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-eff forene


Se for deg en verden der en regjering kan hacke tusenvis av datamaskiner med en enkelt garanti, datamaskiner som muligens befinner seg hvor som helst i verden. Høres skummelt ut? Vel, det kan være i ferd med å skje. Derfor er ExpressVPN sammen med Electronic Frontier Foundation for å oppfordre den amerikanske kongressen til å vedta lovverk som blokkerer endring av regel 41.

Hva er regel 41?

Regel 41 styrer hvordan føderale dommere gir tegningsretter til rettshåndhevelsesbyråer som utfører søk og beslag. Foreløpig er loven satt opp slik at politi eller FBI som ønsker å sette i gang et søk, må skaffe seg en garanti fra en dommer i jurisdiksjonen der ransakingen skal finne sted.

Justisdepartementet har foreslått å lempe jurisdiksjonsregelen under følgende forhold:

  • Hvis noen forkleder plasseringen av datamaskinen sin med "teknologiske midler" (dvs. Tor eller en VPN-tjeneste)
  • Hvis etterforskningen involverer et botnett som har infisert datamaskiner i mer enn fem føderale rettsdistrikter

Hvorfor disse regel 41-endringene er dårlige

Justeringene kan bane vei for noen farlige juridiske rutiner. Den første er forumshopping; der lovhåndhevelse oppsøker en føderal dommer som de tror kan være mer mottakelig for påtale i en gitt sak. Det er generelt rynket i juridisk yrke, men det forhindrer ikke folk - inkludert føderal lovhåndhevelse - fra å prøve. Å tillate etterforskere å velge fra hvilken som helst føderal jurisdiksjon i landet ville gjøre det enklere enn noen gang.

Også bekymringsfull er ideen om å gi lovhåndhevelse spesiell dispensasjon når du arbeider med mennesker som skjuler datamaskinens beliggenhet. Det betyr at de som er opptatt av Internett-personvern kan bli urettferdig påvirket, da alle forholdsregler de tar for å beskytte sitt digitale fotavtrykk, vil gi regjeringen rett til å bruke forskjellige midler for å få en garanti.

Til slutt ville dommere plutselig ha muligheten til å skrive tegningsretter som gir autorisasjon fra myndighetene til hundrevis eller til og med tusenvis av datamaskiner. Noen av disse datamaskinene kan være plassert utenfor amerikanske grenser. En forsterket regel 41 vil imidlertid overse all lokal beskyttelse disse datamaskinene kan ha til fordel for å håndheve amerikanske interesser.

Du kan hjelpe med å stoppe endringene

Signer EFFs begjæring! Lovgivere trenger å vite at folk vil at de skal handle. Få stemmen din til å høre og spre nyhetene til vennene dine.

Har du tanker du vil dele? Svar i kommentarene nedenfor!

ExpressVPN og EFF forenes for å stå imot regel 41-endringene
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.