ExpressVPN er klar til å rocke mot TPP – er du?

[ware_item id=33][/ware_item]

Det er en kjent scene - solbrune bros i tanks topper dobbeltnevete øl, surrede vennegrupper som samles rundt selfie-pinner og det fjerne takket av anstendig musikk.


Sommerkonsertsesongen er over oss.

Mange av festivalene med store navn er flotte fordi de gir oss en sjanse til å slappe av og blåse av litt damp. Noen ganger er det imidlertid hyggelig å dra til en begivenhet som ser ut til å gjøre en forskjell, et sted hvor vi kan jamme ut mens vi forener oss om en vanlig sak. Høres kraftig ut, ikke sant?

For de samfunnsbevisste er sommerens hotteste billett Rock Against TPP. Oppstillingen er syk - den inkluderer Tom Morello fra Rage Against the Machine, Tapt alum Evangeline Lilly, Jolie Holland, Danbert Nobacon fra Chumbawamba, og andre. Turen er fokusert på å øke bevisstheten om den truende trusselen som TPP, eller Trans-Pacific Partnership, utgjør. Og det er ikke bare artister som bryr seg - organisasjoner som Fight for the Future, Sierra Club og ExpressVPN kaster også inn støtten sin.

Rock Against TPP har allerede kunngjort turnédatoer i store vestkysten byer som Seattle og Portland. Den beste delen? Billetter er GRATIS. Alt du trenger å gjøre er å RSVP.

Hvorfor er TPP dårlig?

Som ExpressVPN har skrevet ved flere anledninger, er TPP en katastrofal handelsavtale forhandlet i hemmelighet av 12 land, inkludert USA. Bedriftslobbyister hadde stor innflytelse på avtalen. Overraskende nok er det noen bestemmelser som vi alle bør være veldig bekymret for.

Mest skremmende er et sett med nye immaterielle eiendomsregler som kan begrense hvordan hundrevis av millioner mennesker deler informasjon på Internett. Reglene som er nedfelt i traktaten er langt strengere enn noen eksisterende internasjonal avtale. Wikipedia har kommet ut mot avtalen fordi den håndhever ekstremt lange opphavsrettsvilkår.

Andre aktivistbevegelser er også bekymret. Arbeiderrettighetsgrupper er bekymret for potensielle tapte arbeidsplasser for produsenter, miljøvernere sier avtalen kan føre til en økning i fracking rundt om i verden, og eksperter på mattrygghet er bekymret for mangelen på kontrollerte importerte matvarer vil bli utsatt for.

Hva kan du gjøre for å stoppe TPP?

Selv om ledere for de 12 involverte landene allerede har signert handelsavtalen, må de fortsatt få den ratifisert. For USA betyr det å få kongressgodkjenning. Word on the Hill er at Obama-administrasjonen vil prøve å dra nytte av den halte and-sesjonen på kongressen etter valget i november.

Fortell kongressmannen hva du synes. Sign Rock mot TPPs begjæring. Legg ut på sosiale medier med hashtaggen #RockAgainstTheTPP for å bidra til å spre budskapet og få andre velgere til å bli mobilisert. Og hvis du kan, delta på et Rock Against TPP-turstopp for å rocke ut og lære mer.

Kommer du til en rock mot TPP-spillejobben? Kanskje du finner noen likesinnede internettsyndige rockere ved å legge igjen en kommentar nedenfor!

ExpressVPN er klar til å rocke mot TPP - er du?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.