Edward Snowden aksepterer ExpressVPN-praksisplass

[ware_item id=33][/ware_item]

Aprilspøk


ExpressVPN er glade for å kunngjøre det nyeste medlemmet av teamet, Mr. Edward Snowden.

Ed fløy inn fra Moskva for å bli med i ExpressVPN, hvor han nøt en velfortjent hvile etter sin voldsomme, om enn korte, karriere i NSA kom til en brå slutt.

Du husker kanskje Mr. Snowden etter at han dukket opp i verdensomspennende aviser som en global pioner innen Internett-frihet, mester for digitale rettigheter, og en fyr med nok tarmstyrke til å ta på seg NSA - utsette sitt undertrykkende overvåkningsregime i prosessen.

Det er rettferdig å si at Mr. Snowden er en helt på Internett og en ambassadør for menneskerettigheter, overalt. Han er en legende i kampen for privatliv, en bastion av styrke mot kreftene som søker å kontrollere oss, et symbol på håp om digital frihet, et kodende geni og en filosofisk savant.

Derfor er ExpressVPN glade for å ønske Ed ombord velkommen som internat i grafisk design.

Stillingen er ubetalt, men Ed vil få lov til å ta asyl på ExpressVPN-kontoret som en del av ordningen.

Ed håper å fremme sin kjærlighet til japansk anime i rollen og søker å lære så mye han kan fra det talentfulle ExpressVPN Graphic Design-teamet.

ed-Snowden-april-toskDen praktiske Mr. Snowden signerer sin ExpressVPN-kontrakt.

NSA har et temperament Tantrum

Ikke alle er like glade som ExpressVPN ved nyheten om Snowdens praksisplass. Når nyhetene etter hvert kom til Eds forrige arbeidsgiver, ble den sene NSA, en skjelvende, selv om høytstående tjenestemann sitert:

"Det er ikke rettferdig. Allerede kan vi ikke se ExpressVPN-brukere, og nå har de Snowden? Hvilken sjanse har vi? Det er diskriminering [sic] mot NSA. Jeg vil ha mamma. "

Innersidere sier at NSA “kaster lekene sine ut av barnevognen”, med flere høytstående offiserer som blir beskrevet som “moping rundt og sulking som den tenåringsjenta i den glitrende vampyrfilmen.”

Vandalisme på Fort Meade tatt på alvor

Siden ExpressVPN kunngjorde internatet til Edward Snowden, har det skjedd en mengde hærverk ved Fort Meade, NSAs hovedkvarter.

Én ukjent gjerningsmann klarte til og med å skrape “NSA sux, Yay Snowden !!!!” på veggen i byråets Supper Room. NSA Supper Room brukes av agenter når de vil dele sine følelser, omfavne problemer eller, som navnet antyder, nyte en hyggelig kveldsmat.

Den uvelkomne graffitien har traumatisert NSA-ansatte, og det er satt opp en støttelinje for dem som er dypt berørt av den.

Rett før han kollapset og hulket ukontrollert, sa en NSA-agent:

"Det er bare ikke det jeg trenger akkurat nå. Snowden er et stort dumt doo-doo-hode. Jeg vil ha mamma. "

Edward Snowden viser ingen sympati for NSA

Vi spurte Ed hva han syntes om sammenbruddet i NSA, men han var for opptatt med å tegne et egg. "Ha ha! Se, Egg Snowden! Jeg gjør mer av disse! ”, Sa han.

egg-SnowdenExpressVPNs "morsomme" nye tegneseriestripe.

ExpressVPN vil holde deg oppdatert om eventuelle ytterligere nedbrytninger av NSA. Og Eds egg, tilsynelatende.

Edward Snowden aksepterer ExpressVPN-praksisplass
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.